2010 Ağustos Anneleri

evet bende merak ediyorum süt nezaman gelir acaba ikinci hamileliğini yaşayan anneler varmı burda yoksa hepimiz acemi annelermiyiz bilmiyorumkismile

Canım merhaba,
Benim ilk hamileliğimde doğumdan hemen sonra geldi yani bebek çekince ama bazılarında hamileliğin son aylarında akmaya başlıyor diye biliyorum şimdi çok erken yani

benim koca da öyle canım benim de sevgililer gününden 1 hafta önce doğum günüm... o zaman gerekli işlemleri yapıp sevgililer gününü hatırlamamayı tercih ediyor...

bahanesi de hazır.. biz sevgili miyiz? hayır biz artık evliyiz ahhh ahhh ne diyeyim ki canı sağolsun :)

benimde doğum günü 16 şubat cicimmkaydirigubbakcemile5
ve aynı durum sevgililer günü kaynayıp direk doğum gününe geçiliyoropuyorumnanaktan

ayy ne çok kova burcu arkadaşım varmışş... var mı var mı başka kova burcu var mııı??? kaydirigubbakcemile3

he he he bunu kociş duymasın ben her akşam ona şarkı söylettiriyorum bebein dış kulağı gelişti benim sesimi zaten biliyor seini sesini de tanısın diye :dance: delikafadulden

Ya ben parfüm alıyım diyorum çok istiyor en son doğumgününü bekle daha önce almam bebiş gelicek tutumlu olmak lazım demiştim ama alıcam sanırım. 2 tane alırız 1 ona 1 bana işte size sevgilililer günü hediyelerimiz(süprize gerek yok zaten şhtiyaçlar belli paralar belli, ne alsa ben fiyatını anlarım onun hesabına bakınca nasıl olsa)tabii o çiçek de alır tamam işte 1 de yemeke götürür(lüks 1 yere gerek de yok, ticket geçen cinsinden)

hahahaha bi tek benimki değilmiş yani böle düşünen başka kocalarda varmış. zaten ona göre sevgililer günü piyasayı hareketlendirmek için icad edilmiş bir günmüş, bide bu var.
snede kova burcusun ha çok güzel bi burçtur, benim burcum diye sölemiyorum ama ne biliym öle derler.alkisalkisalkis

hayatım benimki hiç atlamaz walla ben 12 şubata akşam 17.30 a randevu aldım diye bile bozuldu sevgililer günü haftası belki bir yere giderdik cuma öğleden sonra neden 11 şubata almadın diye randevu veren kız bile şaşırdı eminim benim odun olduğumu düşünmüştür kız o nedenle benim atlamak gibi bir lüksüm yok sağlam bir şey yapmak zorundayım

canım soho sanki benim kocamı tarif ettin daha dün akşam bana biz sevgili değiliz karı kocayız hayatım ne sevgililer günü diyordukafamçokkarıştıklava:

ayyy canım çok güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3 yurdumdan sesler dinledim senden.. çok haklısın valla... ihtiyaçlar belli şartlar belli.. ayy eskiden eşime de ticket verirlerdi biz de gider onunla yerdik... şimdi o da yok.. artık extra dışarı çıkmak da yok aynen ona ne alsam kendi parası ile almış gibi oluyor :)) çünkü ihtiyaçlarımı karşıladıktan sonra maaşımın geri kalanını ona veriyorumm.. ona verdiğim paradan eksilmiş oluyor o da bu duruma sinir oluyor biz de ev almayı düşünüyoruz ilerisi için planlar var bayağı bayağı tasarruflu davranıyoruz ki davranmakta zorundayız güzel bir yerde oturabilmek için boshayallersmile

bu konularda ben hakkaten odun gibiyim adam çiçek yollasa hemen kızarım para verip çiçek alınır mı diye ilk aşılamadan sonra bana moral olsun diye yollamış bir hafta konuştum o zaman çok kızmıştı

Aslı yivruummmmmmmmmm ..çok alemsin ayol adama kızılır mı çiçek almış diye..hehehhehe

canım soho sanki benim kocamı tarif ettin daha dün akşam bana biz sevgili değiliz karı kocayız hayatım ne sevgililer günü diyordukafamçokkarıştıklava:

dedim ya canım canı sağolsun sevgililer gününde de hediye almayıversin napimm :) Allah razı olsun.. hiçbişeyin eksikliğini yaşatmıyor bana.. bundan güzel hediye mi olur? boshayallersmile

şekerim benim bir kayınvalidem var 65 yaşında kayınpederim 70. kayınpederim bir unutsun da gör kıyameti zavallı kocam da öyle öğrenmiş öyle olması gerek zannediyor benim de işime geliyor

yaa ben çok sevdim burayı, işyerindeyim müşterileri araamm lazım 1 müşteri arıyıp 20 dkk forumda takılıyorum, iş yürümüyo ama ayrılamıyorum.hahah nolcak böyle şimdi

evet canım ben de kova burcuyum ve ben de çok severim burcumu :)))

Son düzenleme:
dedim ya canım canı sağolsun sevgililer gününde de hediye almayıversin napimm :) Allah razı olsun.. hiçbişeyin eksikliğini yaşatmıyor bana.. bundan güzel hediye mi olur? boshayallersmile

orası öyle canım allaha çok şükür valla Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…