2010 Ağustos Anneleri

bak göreceksin çok eğlenceli fıkır fkır tuttuğunu koparan inanılmaz dürüst ve şevkatli çok güçlü kendinden emin e birazcık ukala olsunlar napalım o kadar kusur kadı kızında da olur

bizim de öyle canım bir de ben zaten ailemden de görmediğim için kocamın yapmaması bana çok koymuyor aslında :)) bu konuda teşekkür mü etmeliyim aileme üzülmeli miyim bilmiyorum ama...böyle yani :))

aaaa saçmalama bal böcüğüm yaaa benim annem aslan burcu acaip eğlencelidir çokk şekerdir...merak etme sen nasıl yetiştirirsen öyle olur...

inş. canım inş.. siz de olmasanız kimse böyle şeyler söyleyip içimi rahatlatmıyor biliyor musunuz? görümcem bile ilk duyduğunda daha bismillah ilk günler.. ayy şimdi o aslan olacak hiç anlaşamayacaksınız dedi bana yaa ooyy Allahım Allahıımm alsanaalsanasmile

3gündür slm verıyorum kımse sallamadı bravo yaanii(

ama bebeğim bazen durup durup mesajlar hep birden geliyor kaçırıyoruz walla görmedim ben yine senin mesajını ama yapma alınganlık balım baktık biz görmüyoruz gir direkt lafın içine yabancı mısın Allah aşkına

benımkıde haklı kendı çapında ben bi aradıgımı pat dıye bulan bırı dglm o da ööle dıyo sen bütün şehrı gezmeden aradıgını bulamıyosun sana hedıye almam mümkün dgl sen görmeden diyo:)babalık duygusu yok henüz bızde adama dıyorum sperm bankasından alsak spermı yada taşıyıcı anne bulsan ancak bu kadar ilgilenırdın dıyorum ..bızmı çok şey beklıyoruz anlamadımkı:)bilmiyorumkismile

inanma sen öyle saçmalıklara ben aslanım aslanın en anlaşamadığı burç balıktır benim anam da balık kocam da palavra onlar insanın anlaşmaya gönlü olacak bu arada benim en yakın arkadaşlarımdan biri kovadır

Kızlar alınganlık yapmayın herkes hızlı hızlı yazıyor bazen yazılanlar okunmayabiliyor

dideemm... senin göğüslerin çok büyüdü mü hani erkek annesi olacaksın ya.. sözde kız olursa büyürmüş ya annem bana dio ki senin göğüslerin büyüdü kızın olacak sanki.. senin de büyüdüyse inanmicam buna

aslında ben de aslan olacak diye çekiniyorum. ablam aslan ve liderlik ruhunda var kızın tanıdığım tüm aslanlar böyle.hep onların deidiği olacak vs. olmayıncada çok kırılıyorlar. ne ben ne de babası lider ruhlu insanlar değiliz.ensemize vur lokmamızı al gibiyiz .neyse sağlıklı olsunda burcu hiç önemli değil. olsun teyzesine benzer :)
bu arada ben de 13. hafrada öğrendim cinsiyetini ama kesin değil bu dedi dr.çünkü cinsiyetin tamamlanması 15. haftanın sonunda oluyormuş. şuan için sivri 1 gelişim görüyüorum ve erkek olma ihtimali çok yüksek dedi dr. son 2 haftada dudak olarakta gelişim gösterebilir dedi.

bilmiyorum kii :)) yarın öbürgün Allah kısmet ederde hissetmeye başlarsak bebeğin hareketlerini belki ozaman kazanırlar babalık duygunu şimdilik inş. demekten başka bişey yok elimizde canım :umursamaz:

Canım ufacık gögüslerim vardı çocuk gögsü gibi hala öyleler tabii benimkine göre biraz da olsa büyüme vardır belki ama ben ayırt edemiyorum ama bazen çok sızlıyor üstündeki sivilce gibi ufak gözenekler var ya onlar şişiyor ama boyut aynı küçük küüçük küçük ama tüylenmem arttı benim çok ya ben çok tüysüzdüm şimdi bacaklar filan maşşalah bakalım napıcaz bu gidişle:roflol:

Aslııııı yivruummmmmmmm ben de balık burcuyummmmmm..ama yükselenim kova..beni her tanıyan derki sen nasıl balıksın :)) hani vardırya balıkların biraz alık olma durumları..vallaha billaha bende yok ..heheheheh

kızlaarr ben bu aşağıda yazanları yapsam.. bebeğim aç kalmaz dimi.. malum her yazana da inanılmıyor..

Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.

dün bi komşum ne kadar büyümüş gögüslerın füze gıbı dedı .ama benım annemde dıyokı senn karnın yayık sennkı kız olacak ?bılemedımkı ikiniz karsılastırın bakalım bende ona göre karar vereyım neyım olacagınadelikafadulden

ay gercekten mi 11+3çok erkenmiş ben 11+2deyım bugün gelecek çarşamba 2li testımız var ben kız olcak dıyorum eşimde ööle ama rüyamda erkek bebek gördüm hayırlısı

Canım bana da kesin demedi ama erkek olabilir dedi yani öyle bir çıkıntı var ama 2 hafta sonra aa kızmış dersem üzülmeyin aaa yanlış gördü demeyin filan dedi.

ay şimdi eşim bana alındı ( çok meraklı mutfak işlerine..geçen ay gitti ben istememe rağmen evde ekmek pişirme makinası aldı..ben de anacım alışmışım bizim bööleee fırınlarımızda pişmiş çıtır ekmeğe onları seviyorum..neyse 1 -3 pişirdi yedik ama beni tatmin etmiyor asla..geçen gün yine esmer ekmek pişirdi ve yarısı duruyor evde ..bende dedimki şimdi eve gelirken benim sevdiğim ekmekten alır mısın..alındı :)))) sen benim yaptığım ekmeği sevmedin diye..hehehehhe ayy çok komik değil miiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…