Teşekkürler. Bu sene çok tatsızdı doğum günüm. Kutlamak aklımıza bile gelmedi. Malum testler operasyon falan.Ama seneye bebeğimle telafi ederiz nasılsa.:1rolleyes:
Eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. En başından beri de sevgililer günü kutlamama kararımız var. Onun dışındaki özel günleri atlamayız. Ama bizim roller biraz değişik. Hatırlayan hep o olur.Bense bu konuda yontulmamış meşe kütüğü gibiyim.delikafadulden
En son çiçek gönderdiğinde "Aaa ne güzel bir vazomuz daha oldu" demiştim de tam 3 saat konuşmamıştı benimle. Aslında hiç kötü niyetli değildim. Aklımdan geçeni söyleyivermiştim.kaydirigubbakcemile3
aaaa saçmalama bal böcüğüm yaaa benim annem aslan burcu acaip eğlencelidir çokk şekerdir...merak etme sen nasıl yetiştirirsen öyle olur...
3gündür slm verıyorum kımse sallamadı bravo yaanii(
3gündür slm verıyorum kımse sallamadı bravo yaanii(
bakalım benim de pazar günü... ama ben direktifleri verdim... bana hamileyken giyebileceğim bişey al dedim hatta resmini de gösterdim sempatiksalakcinni ama napiim kendi de kabul ediyor.. benim aldığımı sen beğenmezsin şimdi en iyisi senin istediğin bişey alayım diyorçiçek miçek hak getire bakalım belki biraz babalık duyusu geliştiyse... farklı bişiler yapar hamileliğimin hatrına aklinialirimsmile
ama bebeğim bazen durup durup mesajlar hep birden geliyor kaçırıyoruz walla görmedim ben yine senin mesajını ama yapma alınganlık balım baktık biz görmüyoruz gir direkt lafın içine yabancı mısın Allah aşkına[/QUsempatiksalakcinni tamam canım
artık ööle yaparım:)
inş. canım inş.. siz de olmasanız kimse böyle şeyler söyleyip içimi rahatlatmıyor biliyor musunuz? görümcem bile ilk duyduğunda daha bismillah ilk günler.. ayy şimdi o aslan olacak hiç anlaşamayacaksınız dedi bana yaa ooyy Allahım Allahıımm alsanaalsanasmile
Kızlar alınganlık yapmayın herkes hızlı hızlı yazıyor bazen yazılanlar okunmayabiliyor
aSLICIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM CANIM GÖRMEDİM BANA 12 HAFTALIKKEN SÖYLEMİŞTİ YANİ 11+3'DE
benımkıde haklı kendı çapında ben bi aradıgımı pat dıye bulan bırı dglm o da ööle dıyo sen bütün şehrı gezmeden aradıgını bulamıyosun sana hedıye almam mümkün dgl sen görmeden diyo:)babalık duygusu yok henüz bızde adama dıyorum sperm bankasından alsak spermı yada taşıyıcı anne bulsan ancak bu kadar ilgilenırdın dıyorum ..bızmı çok şey beklıyoruz anlamadımkı:)bilmiyorumkismile
dideemm... senin göğüslerin çok büyüdü mü hani erkek annesi olacaksın ya.. sözde kız olursa büyürmüş ya annem bana dio ki senin göğüslerin büyüdü kızın olacak sanki.. senin de büyüdüyse inanmicam buna
Aslııııı yivruummmmmmmm ben de balık burcuyummmmmm..ama yükselenim kova..beni her tanıyan derki sen nasıl balıksın :)) hani vardırya balıkların biraz alık olma durumları..vallaha billaha bende yok ..hehehehehinanma sen öyle saçmalıklara ben aslanım aslanın en anlaşamadığı burç balıktır benim anam da balık kocam da palavra onlar insanın anlaşmaya gönlü olacak bu arada benim en yakın arkadaşlarımdan biri kovadır
dideemm... senin göğüslerin çok büyüdü mü hani erkek annesi olacaksın ya.. sözde kız olursa büyürmüş ya annem bana dio ki senin göğüslerin büyüdü kızın olacak sanki.. senin de büyüdüyse inanmicam buna
ay gercekten mi 11+3çok erkenmiş ben 11+2deyım bugün gelecek çarşamba 2li testımız var ben kız olcak dıyorum eşimde ööle ama rüyamda erkek bebek gördüm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?