2010 Ağustos Anneleri

canım senin ozaman kızın olacak oluyor çünkü her ikisine de uyuyorsun.. göğüsler büyür, karın yaygın olursa kız derler

Benim bulantım olmadı bütün takvimler de erkek gösteriyordu

kızlarrr siz nasıl ananızın karnında 9 durdunuz ayol ne kadar merak ettiniz cinsiyetini bebişlerinizin :)) durun ayol herşey sıra ile ..gösterecek korkmayıınnnnnn öğreneceksinizzzzz zamanı gelince zemuszemus

kızlarrr siz nasıl ananızın karnında 9 durdunuz ayol ne kadar merak ettiniz cinsiyetini bebişlerinizin :)) durun ayol herşey sıra ile ..gösterecek korkmayıınnnnnn öğreneceksinizzzzz zamanı gelince zemuszemus

:asigim: napiim ama yaa ona göre hayal etcem bebeğimin kaşını gözünü

selam kızlar herkese nasılsınız bakalım
ben ancak fırsat bulup girebildim nete
biraz evi falan toparladım
benimd egöğüslerim büyüdü zaten büyüktüler şimdi biraz daha dolgun dolgun oldular :kedi:

ama ev ekmeği gibisi yoktur yazık kocişine

hoşgeldin canım... ayy ne bileyim yaa... herkes ayrı şey söylüyor.. bir gösterseler pıtı pıtılarını da bizde çatlamadan öğrensek cinsiyetlerini akannehir

Canım bana da kesin demedi ama erkek olabilir dedi yani öyle bir çıkıntı var ama 2 hafta sonra aa kızmış dersem üzülmeyin aaa yanlış gördü demeyin filan dedi.

eşim erkek bebek istıyo bende ilk bebek oldgu için farketmez dıyorum ama eşime ha bıre kızımız olcak dıyorum dün gece ilk defa kız olsun ne güzel elbıseler alırız ona dedı çok sevındım bazı adamlar takıntılı olur ya erkek olsun dıye
alkisalkisalkis

:)) ayy seni elleriyle besliyor Pınarcım ne güzell... sevdiğim ekmekten alır mısın demen biraz bozmuş işi galiba bugün ondan istedi canım desen alınmazdı :)))

evet bi gösterseler bizlere bakalım prensmi olcaklar yoksa prensesmi
gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
ben bi şu cuma gününü hayırlısıyla atlatsam

ayy ediyorum tabikkiiiiii etmez miyim ama hani gerçekten devamlı acaba nedir diye düşünecek kadar değil gerçekten..ama ediyorum tabiikiiiiii didocuummmmm bilmiyorumkismile

özlem benim göğüslerimde karnımda füze gibi bu durumda ne olacak :sm_cool:

canlar daha da yorum yapmıyorumm.. pıtı pıtılarını görmeyi bekliyorum tabi ilginç bir önderi olan varsa söylesin hemen denerim kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

evet bi gösterseler bizlere bakalım prensmi olcaklar yoksa prensesmi
gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
ben bi şu cuma gününü hayırlısıyla atlatsam

atlatırsın atlatırsın canım hiiç merak etme gönlünü ferah tut yeter ki

canım senin ozaman kızın olacak oluyor çünkü her ikisine de uyuyorsun.. göğüsler büyür, karın yaygın olursa kız derler

benım ablamın bebegı oldu 10gün önce dogumunda bende vardım o da ööle dıyo onun bebegı erkek daha 2aylıkken karnım sıvrı çıkmıştı dıyo bende yok bişi kıloluyum zaten ama onun gögüslerı hıç yokken kafa kadar oldu:)allah hayırlı saglıklı bı bebek versın cınsı mühim diil

ay canımcım aynı ya benim kocişte geçen sene aldı bin merakla biri bitmeden diğerini yapıyor kalıyor ekmekler dedim aşkım yeter:))
yavaş yavaş yapalım
sonra sadece hafta sonları yaprık o güzel oluyordu saati kuruyoduk biz kalktığımızda sıcacık ekmek hazır ev mis gibi kokuyor:) derken oda durdu
bir arada keke sardık ama şimdi tamamen dolaba kalktı:kedi:

benim ki o takıntılılardan canım iştee alsanaalsanasmile ama benim yapacak bişeyim yok.. kendi ediyor kendi buluyor... ona bağlı cinsiyet :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…