dün bi komşum ne kadar büyümüş gögüslerın füze gıbı dedı .ama benım annemde dıyokı senn karnın yayık sennkı kız olacak ?bılemedımkı ikiniz karsılastırın bakalım bende ona göre karar vereyım neyım olacagınadelikafadulden
dün bi komşum ne kadar büyümüş gögüslerın füze gıbı dedı .ama benım annemde dıyokı senn karnın yayık sennkı kız olacak ?bılemedımkı ikiniz karsılastırın bakalım bende ona göre karar vereyım neyım olacagınadelikafadulden
kızlarrr siz nasıl ananızın karnında 9 durdunuz ayol ne kadar merak ettiniz cinsiyetini bebişlerinizin :)) durun ayol herşey sıra ile ..gösterecek korkmayıınnnnnn öğreneceksinizzzzz zamanı gelince zemuszemus
ay şimdi eşim bana alındı( çok meraklı mutfak işlerine..geçen ay gitti ben istememe rağmen evde ekmek pişirme makinası aldı..ben de anacım alışmışım bizim bööleee fırınlarımızda pişmiş çıtır ekmeğe onları seviyorum..neyse 1 -3 pişirdi yedik ama beni tatmin etmiyor asla..geçen gün yine esmer ekmek pişirdi ve yarısı duruyor evde ..bende dedimki şimdi eve gelirken benim sevdiğim ekmekten alır mısın..alındı :)))) sen benim yaptığım ekmeği sevmedin diye..hehehehhe ayy çok komik değil miiii...
selam kızlar herkese nasılsınız bakalım
ben ancak fırsat bulup girebildim nete
biraz evi falan toparladım
benimd egöğüslerim büyüdü zaten büyüktüler şimdi biraz daha dolgun dolgun oldular :kedi:
Canım bana da kesin demedi ama erkek olabilir dedi yani öyle bir çıkıntı var ama 2 hafta sonra aa kızmış dersem üzülmeyin aaa yanlış gördü demeyin filan dedi.
canım senin ozaman kızın olacak oluyorçünkü her ikisine de uyuyorsun.. göğüsler büyür, karın yaygın olursa kız derler
ay şimdi eşim bana alındı( çok meraklı mutfak işlerine..geçen ay gitti ben istememe rağmen evde ekmek pişirme makinası aldı..ben de anacım alışmışım bizim bööleee fırınlarımızda pişmiş çıtır ekmeğe onları seviyorum..neyse 1 -3 pişirdi yedik ama beni tatmin etmiyor asla..geçen gün yine esmer ekmek pişirdi ve yarısı duruyor evde ..bende dedimki şimdi eve gelirken benim sevdiğim ekmekten alır mısın..alındı :)))) sen benim yaptığım ekmeği sevmedin diye..hehehehhe ayy çok komik değil miiii...
özlem benim göğüslerimde karnımda füze gibi bu durumda ne olacak :sm_cool:
evet bi gösterseler bizlere bakalım prensmi olcaklar yoksa prensesmi
gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
ben bi şu cuma gününü hayırlısıyla atlatsam
canım senin ozaman kızın olacak oluyorçünkü her ikisine de uyuyorsun.. göğüsler büyür, karın yaygın olursa kız derler
ay bal böcüğüm doğru diyorsun ben istemeyi bilememişim :)) politik olmak lazım ..:)) ayy seni elleriyle besliyor Pınarcım ne güzell... sevdiğim ekmekten alır mısın demen biraz bozmuş işi galiba bugün ondan istedi canım desen alınmazdı :)))
eşim erkek bebek istıyo bende ilk bebek oldgu için farketmez dıyorum ama eşime ha bıre kızımız olcak dıyorum dün gece ilk defa kız olsun ne güzel elbıseler alırız ona dedı çok sevındım bazı adamlar takıntılı olur ya erkek olsun dıye
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?