2010 Ağustos Anneleri

hehehhehe ayyyyy sevgili angel darısı başımıza :))) bizimkide kalksın yaaaa ben çıtır çıtır fırın ekmeği seviyorummmmmmm

ben akşam eşime şu süt olayını anlattım hemen atladı 20 gr nasıl ölçülecek diye :))

benim ki o takıntılılardan canım iştee alsanaalsanasmile ama benim yapacak bişeyim yok.. kendi ediyor kendi buluyor... ona bağlı cinsiyet :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehhehe ayyyyy sevgili angel darısı başımıza :))) bizimkide kalksın yaaaa ben çıtır çıtır fırın ekmeği seviyorummmmmmm

dimi en güzeli merak etme yakında geçer hevesiolumunekankayizsmile

walla yapsınlar onlar takıntı benim bir arkadaşım erkek adamın erkek oğlu olur diyordu onlar 4 erkek kardeş sonra 2 çocuk yaptılar ikisi de kız şimdi erkek adamın erkek damadı olur diyor yapacak bir şey yok

benim ki o takıntılılardan canım iştee alsanaalsanasmile ama benim yapacak bişeyim yok.. kendi ediyor kendi buluyor... ona bağlı cinsiyet :lepi:

daha önce bı talıhsızlık yaşadıgımız için erkek yada kız isteme lüksü yok ikimizinde sag salım kucagımıza almann derdındeyız ama ööle olmasa o da erkek dıye tuttururdu heralde ama allahın işi kımsenn yapabılcegı bişi yok

bnm de normalde göğüslerim çok ama çok küçüktü şuan bayaa büyüdü ama oğlum olacak. uyuyor muyum kriterlere?

yok canım uymuyon normal kızın olması gerekiyordu bir hata var sen de ... ayy bir de böle kesin olacak gibi konuşmuyorlar mı cık cık cık

en büyük örnek büyüyen göğüsler ve erkek :)))

ben akşam eşime şu süt olayını anlattım hemen atladı 20 gr nasıl ölçülecek diye :))

şurup kapağı ile ölçsek ayy benim çok deneyesim var onu ama hallisna aklımı çeldi.. nimetin içine çiş mi akıtılırmış dedi

ay benim eşimmm farketmez diyor ama ben biliyorum çokk kız istiyor...hayırlısı kızlarrr akıl sağlığı ile eli yüzü düzgün kucağımıza gelsin inşallahhhhhhh..amin

ay benim eşimmm farketmez diyor ama ben biliyorum çokk kız istiyor...hayırlısı kızlarrr akıl sağlığı ile eli yüzü düzgün kucağımıza gelsin inşallahhhhhhh..amin

amiiinn amiiiinn en büyük dilek o zaten :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım didemcim.. günay arkadaşımız söledi... ama şimdi detayı anlatacak kadar bilmiyorum.. biraz geçmişse bakmam lazım bekle az

kızlar bir bardak süte 20 gr süt koyup kaynatıyormuşsun süt kesilirse kız kesilmezse erkek diyorlar ama 20 gr nasıl ölçülür 20 cc anlarım ama 20 gr çiş nasıl ölçülecek

didemciimm işte bunu konuşuyoruuuzzzz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…