özlem benim göğüslerimde karnımda füze gibi bu durumda ne olacak :sm_cool:
hehehhehe ayyyyy sevgili angel darısı başımıza :))) bizimkide kalksın yaaaa ben çıtır çıtır fırın ekmeği seviyorummmmmmmay canımcım aynı ya benim kocişte geçen sene aldı bin merakla biri bitmeden diğerini yapıyor kalıyor ekmekler dedim aşkım yeter:))
yavaş yavaş yapalım
sonra sadece hafta sonları yaprık o güzel oluyordu saati kuruyoduk biz kalktığımızda sıcacık ekmek hazır ev mis gibi kokuyor:) derken oda durdu
bir arada keke sardık ama şimdi tamamen dolaba kalktı:kedi:
benim ki o takıntılılardan canım iştee alsanaalsanasmile ama benim yapacak bişeyim yok.. kendi ediyor kendi buluyor... ona bağlı cinsiyet :lepi:
hehehhehe ayyyyy sevgili angel darısı başımıza :))) bizimkide kalksın yaaaa ben çıtır çıtır fırın ekmeği seviyorummmmmmm
benim ki o takıntılılardan canım iştee alsanaalsanasmile ama benim yapacak bişeyim yok.. kendi ediyor kendi buluyor... ona bağlı cinsiyet :lepi:
bnm de normalde göğüslerim çok ama çok küçüktü şuan bayaa büyüdü ama oğlum olacak. uyuyor muyum kriterlere?
bence oglun olcak canım.
ben akşam eşime şu süt olayını anlattım hemen atladı 20 gr nasıl ölçülecek diye :))
ay benim eşimmm farketmez diyor ama ben biliyorum çokk kız istiyor...hayırlısı kızlarrr akıl sağlığı ile eli yüzü düzgün kucağımıza gelsin inşallahhhhhhh..amindaha önce bı talıhsızlık yaşadıgımız için erkek yada kız isteme lüksü yok ikimizinde sag salım kucagımıza almann derdındeyız ama ööle olmasa o da erkek dıye tuttururdu heralde ama allahın işi kımsenn yapabılcegı bişi yok
şurup kapağı ile ölçsekayy benim çok deneyesim var onu ama hallisna aklımı çeldi.. nimetin içine çiş mi akıtılırmış dedi
ay benim eşimmm farketmez diyor ama ben biliyorum çokk kız istiyor...hayırlısı kızlarrr akıl sağlığı ile eli yüzü düzgün kucağımıza gelsin inşallahhhhhhh..amin
Dün hamile olan bir arkadaşım benimle bir şey paylaştı kızlar bilmiyorum biliyorsunuzdur ya değil.1 bardak sütün içine 20 qr gibi ıdrar koyub kaynatıyorsunuz.Eğer süte bir şey olmuyorsa oğlun olucakmış eğer çürürse kız olucakmış...
Ben düşünüyorum ki bende ikiz biri kız biri erkek olursa ne olucak...Ama bende çürümedi.Yani doğru olursa erkek bebeklerim geliyormuş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?