hallısna yaaa ben yalvarıyorum bırı banada çizelge yapsın yapamıyorum yaaaaa lütfen
ay meralcim gördün mü tutmuş..bakalım benimkinde de tutacak mı :))))) 12 şubatta 2li testim var sanırım o zaman artık doktorumuz söyler...benimde tanıdığım hergün limon yerdi çok seviyodu ekşiyi bizde kız olcak heralde diyoduk
ama oğlu oldu aklinialirimsmile
Kızlar ben acaip limon yiyorum..hergün en az 1 tane var kafadan..annem dediki şimdi..ben de abine hamileyken çok limon yemiştimm....ve dün de doktorum aynı şeyi dedi..çok limon yiyorum bi zararı var mı dedim..o da fazlası kabızlık yapar dedi..çok limon yiyorsan erkek geliyor galba dedi ....halbuki biz ye ekşiyi doğur ayşeyi diye biliriz..
ay meralcim gördün mü tutmuş..bakalım benimkinde de tutacak mı :))))) 12 şubatta 2li testim var sanırım o zaman artık doktorumuz söyler...
Ben bilsem yapıcam da bana da başkası yaptıopuyorumnanaktan
ay meralcim gördün mü tutmuş..bakalım benimkinde de tutacak mı :))))) 12 şubatta 2li testim var sanırım o zaman artık doktorumuz söyler...
teşekkürler canım.. peki senin 2li kan testinde beta bchg di sanırım o kaç çıkmıştı? hatırlıyor musun yada elinin altındaysa bir bakabilir misin acaba?
herşeyiinnnnn hayırlısı canım benim :))) sağlıkla gelsin bebeğin kucağına inşallahhhh...katılıyorum druna ben bı öncekı hamılelıgımde ekşi yemekten mıdem delınıcektı nerdeyse ve rüyamdada hep kız bebek görürdüm hamılelıkte gördügünn tersı çıkar derler bıde bebegımın 8haftalıkken kalbı durdu aldırdım ve kafası gözlerı herseyı bellıydı yaşlılar derkı kız bebek et parcası kan pıhtısı gıbı olurmuş erkek bebek daha 40günlükken vücudu bellı olurmuş.şimdiki hamılelıgımde ise ne ekşi ne tatlı hersey normal ve rüyamda erkek bebek gördüm velhasıl kelam kızım olcak gıbı gelıyo
seninle neredeyse aynı SAT lardayız... ama neden benim bebeğimin cinsiyetini söylemediler bana yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?