2010 Ağustos Anneleri

Kızlar ben acaip limon yiyorum..hergün en az 1 tane var kafadan..annem dediki şimdi..ben de abine hamileyken çok limon yemiştimm....ve dün de doktorum aynı şeyi dedi..çok limon yiyorum bi zararı var mı dedim..o da fazlası kabızlık yapar dedi..çok limon yiyorsan erkek geliyor galba dedi ....halbuki biz ye ekşiyi doğur ayşeyi diye biliriz..

benimde tanıdığım hergün limon yerdi çok seviyodu ekşiyi bizde kız olcak heralde diyoduk
ama oğlu oldu aklinialirimsmile

katılıyorum druna ben bı öncekı hamılelıgımde ekşi yemekten mıdem delınıcektı nerdeyse ve rüyamdada hep kız bebek görürdüm hamılelıkte gördügünn tersı çıkar derler bıde bebegımın 8haftalıkken kalbı durdu aldırdım ve kafası gözlerı herseyı bellıydı yaşlılar derkı kız bebek et parcası kan pıhtısı gıbı olurmuş erkek bebek daha 40günlükken vücudu bellı olurmuş.şimdiki hamılelıgımde ise ne ekşi ne tatlı hersey normal ve rüyamda erkek bebek gördüm velhasıl kelam kızım olcak gıbı gelıyo

ay meralcim gördün mü tutmuş..bakalım benimkinde de tutacak mı :))))) 12 şubatta 2li testim var sanırım o zaman artık doktorumuz söyler...

hadi bakalım cnm inş allah hepimizin gönlüne göre versin
umarım ikili teste gittiğiğnde söyler
bende cuma gidicem teste ama benim doktorum kesin söylemez
emin olmadan söylemiyoda kendisi sempatiksalakcinni

valla hiç 1 kural işlemiyor tüm belirtileirm kız ama dr erkek diyo. bakalım ayın 13 ünde tekrar randevum var.eşim de ben de kız çok istiyopruz. belkş kız der, yanılmışım der de eşime güzel 1 sevgilier günü hediyesi veririm :)

teşekkürler canım.. peki senin 2li kan testinde beta bchg di sanırım o kaç çıkmıştı? hatırlıyor musun yada elinin altındaysa bir bakabilir misin acaba?

canım test sonucunu hemen alamadım 4 saat sürer ben seni ararım dedi dr ve o şekilde öğrendim bir problem olmadığını yani elimde test sonuçları yok malesef

herşeyiinnnnn hayırlısı canım benim :))) sağlıkla gelsin bebeğin kucağına inşallahhhh...

kızlar ben kaçar mıdem kötü acıktım kaynana da vık vık edıyo yorulmuyomusun pc başında dıye :)görüşürüz yıne ii bakın bebişlere soora gelırım yıne

seninle neredeyse aynı SAT lardayız... ama neden benim bebeğimin cinsiyetini söylemediler bana yaaa ((

ben açıkcası belli olacağını hiç beklemiyordum ama dr söylicem dedi meğersem dr un kullandığı ultrasonun kalitesiyle alakalıymış bide bebeğim çok hareketliydi onunda yararı vardı tabi biraz uğraştı sonra kız dedi sen hangi hastaneye gidiyosun canım

kızlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
bizler yolun sonuna geldik. mesela ben bu salı günü sabahı sezeryana giriyorum nasipse. son 5 günüm kaldı. çok heyecanlıyım. kızıma kavuşucam inşallah. benim için dua edin. kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…