2010 Ağustos Anneleri

allah yar ve yardımcın olsun.aminn

ay canım ne güzel
Allah ım yardımcım olsun hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğini sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına versin inşallah:Saruboceq:
sende bizler için dua et senin zamanlarına gelmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

merhaba tatlı annişler:)

ay kaç gündür eşim yok bende bi annem bi ev derken ancak yazdıklarınızı takip edebildim yanıt yazamadım..

bugunde ancak okudum ve bitirdim:)

maşallah neler neler konusulmuş bende cinsiyeti merak edenlerdenim artık hiç midem bulanmıyor erkek mi diyorum?

bi yanım sivilce çıktı kızdır diyor ama az kaldı 2 li teste görmedi doktor banada sonucu telefon ile bildirdiği için değerde bilmiyorum.
ama 26 şubatta artık zaten kaçış yok 17 haftalık olcak artık gösterir :)

bide doğrumu bilmem ama çikolata yer gidersen ultrasonda kendini daha net gösterirmiş dediler onuda deneyeceğim:)))

ya tabiki hayırlısı ilk çocuk oldugu için zaten insan hangisii olsa sevinir.sağlıklı olsunda hepimizin bebişi o yeter:))

ahh ahh sevgililer günü planıda yapılmış ama bende o konuda şansızım eşim çok yoğun çalışıp şehir dışı ve organizasyon işleri yaptığı için yoruluyor ve evi evde oturmayı çok seviyor
her tatilde evde olmak istiyor ama bende sürekli evde olmaktan bunalmış ve gezmeyi seven biri olarak böyle günlerde hep bi yerlerde olmak isterim

yine çiçekle böcekle geçer giderrr bu farklı işlerde eşler arasında kuşak çatışması gibi sorunlar yaratıyor gerçekten:))

canımm allah bize de o günleri göstermeyi nasip etsin ve sana hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..bebeğinle ilk aşkını yaşayacağın dakikalara çok az kalmış :)))

merhaba canım hoşgeldin... opuyorumnanaktan bütün yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi hissettim birden sositososito

Seçilcim hoşgeldin canım..kaç gündür ihmal ettin bizi..ama iyi olmana çokkkk sevindim canım...

Allah yardımcın olsun hepimize sağ salim kurtulmayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim.... dr umuzla görüştük muayenemizi olduk.....çok şükür bebişlerimde ii bende iyim... ama malesef 5. ayımızı bitirene kadar evde istirahatteyiz.... yani rahat bi gebelik olmayacak bi süre... olsun iyi olalım ben hepsine rağzıyım.. ayrıca ikili test yaptırmadık ikiz gebelikde önermiyolar sadece ense ölçümleri yapıldı.. onlarda normal dediler....
hepinizi çok öptüm.......

hallısna yaaa ben yalvarıyorum bırı banada çizelge yapsın yapamıyorum yaaaaa lütfen
canım hemen yardımcı olacağım sana özeline msj atarım yada topikten paylaşırım ok.. ben nasıl yapılacağını detaylı yazmıştım bir ara onu bulayım..

ALLAH yardımcınız olsun kolaylık versin inş.. sağlıkla kucağınıza alıp büyütün... darısı başımıza inş...

canım ohhhhhhhhh beeeeeeeee ne güzel haber bu yatmaya gelince boşver sonrasında geçireceğimiz uykusuz geceleri düşün

iyi olmanıza çok sevindim canım kendinize çook iyi bakın dikkat edin opuyorumnanaktan

dorukkcumm çokkkkkk sevindim canım..olsun yaaa yat dinlen ohhhh tv seyret kitap oku ...yeterki bebeklerin iyi olsun değil mi ama ...süper haber süperrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

sağol canım sende inş biran önce öğrenirsin ve mutluluğun 1 kat daha aratar

inşallah canım
hayırlısıyla inşallah

Ya ne çabuk büyüdü bu bebeişler ya rüya gibi

ay evet ya sabah onu konuştuk bizde dedim daha dündü öğrendim bugün 3 ay bitecek nerdeyse :))
Allah ım inşallah hep böle su gibi sıkıntısız geçer zaman ve biz bir an önce kavuşuruz meleklerimize:Saruboceq:

hoşgeldin canım
sevindim herşeyin yolunda olmasına
istirahatte ol ne güzel bebeklerin sağlıklı olsunlarda yat dinlen canım
sağlıklarındada bi problem yok çok şükür darısı başımıza inşallahopuyorumnanaktan

Canım iyi ol da yat boşver ohh canına deysin bebişlerin dinlensin

Selam kızlar nasılsınız?Ben iki gündür giremiyorum daha doğrusu yataktan başımı kaldıramıyorum.Pazar gününden beri baş ağrısı çekiyorum.Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu ağrıları.Dün dayanamadım.Doktoruma gittim.Yapabilecek bişey yok dedi minosetten başka bişey içemezsin dedi ve serum verdi.3 4 saat hastanede kaldım.Hala çok kötüyüm.Şimdi rezene çayı içiyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum inşallah bebişe de bir zararı yoktur.Sizin minoset dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?uçan kuştan medet umuyorum YARDIMMMM?????

merhaba canım hoşgeldin... opuyorumnanaktan bütün yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi hissettim birden sositososito

eşlerde dahil mi?:))

işimiz zorda o açıdan :))

pınarcım hoşbulduk vallahi telaş içinde geçiyor bu ara günler o yuzden okusam bile yazamadığım oluyor ama sizi takip ediyorum:)

allaha şükür iyiyiz herşey yolunda teyzesi:)

dorukk güzel haberlerini aldığım için çok sevindim allah meleklerini ve seni korusun

canım geçmiş olsun... önerebilceğim bişey yok ama rezene konusunda emin değilim bi yerde sanki hamilelikte içilmesi sakıncalı die okumuştum ama tam hatırlamıyorum istersen internetten bi bak bilgisayar başındayken tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…