Benimde ikili testim 12 şubatta heycanla bekliyorum , geçmiyo zaman
benim de ikili testim 12 şubatta bugün 9 gün kaldı
kızlar allah hepinize hayırlı sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
Bizler yolun sonuna geldik. Mesela ben bu salı günü sabahı sezeryana giriyorum nasipse. Son 5 günüm kaldı. çok heyecanlıyım. Kızıma kavuşucam inşallah. Benim için dua edin. Kendinize iyi bakın..
kızlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
bizler yolun sonuna geldik. mesela ben bu salı günü sabahı sezeryana giriyorum nasipse. son 5 günüm kaldı. çok heyecanlıyım. kızıma kavuşucam inşallah. benim için dua edin. kendinize iyi bakın..
canımm allah bize de o günleri göstermeyi nasip etsin ve sana hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..bebeğinle ilk aşkını yaşayacağın dakikalara çok az kalmış :)))kızlar Allah hepinize hayırlı sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
bizler yolun sonuna geldik. mesela ben bu salı günü sabahı sezeryana giriyorum nasipse. son 5 günüm kaldı. çok heyecanlıyım. kızıma kavuşucam inşallah. benim için dua edin. kendinize iyi bakın..
merhaba tatlı annişler:)
ay kaç gündür eşim yok bende bi annem bi ev derken ancak yazdıklarınızı takip edebildim yanıt yazamadım..
bugunde ancak okudum ve bitirdim:)
maşallah neler neler konusulmuş bende cinsiyeti merak edenlerdenim artık hiç midem bulanmıyor erkek mi diyorum?
bi yanım sivilce çıktı kızdır diyor ama az kaldı 2 li teste görmedi doktor banada sonucu telefon ile bildirdiği için değerde bilmiyorum.
ama 26 şubatta artık zaten kaçış yok 17 haftalık olcak artık gösterir :)
bide doğrumu bilmem ama çikolata yer gidersen ultrasonda kendini daha net gösterirmiş dediler onuda deneyeceğim:)))
ya tabiki hayırlısı ilk çocuk oldugu için zaten insan hangisii olsa sevinir.sağlıklı olsunda hepimizin bebişi o yeter:))
ahh ahh sevgililer günü planıda yapılmış ama bende o konuda şansızım eşim çok yoğun çalışıp şehir dışı ve organizasyon işleri yaptığı için yoruluyor ve evi evde oturmayı çok seviyor
her tatilde evde olmak istiyor ama bende sürekli evde olmaktan bunalmış ve gezmeyi seven biri olarak böyle günlerde hep bi yerlerde olmak isterim
yine çiçekle böcekle geçer giderrr bu farklı işlerde eşler arasında kuşak çatışması gibi sorunlar yaratıyor gerçekten:))
ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş:)
hayırlısıyla gelsin bebeğin kucağına:)
darıdı biz cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına olsunkaydirigubbakcemile2
Seçilcim hoşgeldin canım..kaç gündür ihmal ettin bizi..ama iyi olmana çokkkk sevindim canım...merhaba tatlı annişler:)
ay kaç gündür eşim yok bende bi annem bi ev derken ancak yazdıklarınızı takip edebildim yanıt yazamadım..
bugunde ancak okudum ve bitirdim:)
maşallah neler neler konusulmuş bende cinsiyeti merak edenlerdenim artık hiç midem bulanmıyor erkek mi diyorum?
bi yanım sivilce çıktı kızdır diyor ama az kaldı 2 li teste görmedi doktor banada sonucu telefon ile bildirdiği için değerde bilmiyorum.
ama 26 şubatta artık zaten kaçış yok 17 haftalık olcak artık gösterir :)
bide doğrumu bilmem ama çikolata yer gidersen ultrasonda kendini daha net gösterirmiş dediler onuda deneyeceğim:)))
ya tabiki hayırlısı ilk çocuk oldugu için zaten insan hangisii olsa sevinir.sağlıklı olsunda hepimizin bebişi o yeter:))
ahh ahh sevgililer günü planıda yapılmış ama bende o konuda şansızım eşim çok yoğun çalışıp şehir dışı ve organizasyon işleri yaptığı için yoruluyor ve evi evde oturmayı çok seviyor
her tatilde evde olmak istiyor ama bende sürekli evde olmaktan bunalmış ve gezmeyi seven biri olarak böyle günlerde hep bi yerlerde olmak isterim
yine çiçekle böcekle geçer giderrr bu farklı işlerde eşler arasında kuşak çatışması gibi sorunlar yaratıyor gerçekten:))
canım hemen yardımcı olacağım sana özeline msj atarım yada topikten paylaşırım ok.. ben nasıl yapılacağını detaylı yazmıştım bir ara onu bulayım..hallısna yaaa ben yalvarıyorum bırı banada çizelge yapsın yapamıyorum yaaaaa lütfen
kızlar ben geldim.... dr umuzla görüştük muayenemizi olduk.....çok şükür bebişlerimde ii bende iyim... ama malesef 5. ayımızı bitirene kadar evde istirahatteyiz.... yani rahat bi gebelik olmayacak bi süre... olsun iyi olalım ben hepsine rağzıyım.. ayrıca ikili test yaptırmadık ikiz gebelikde önermiyolar sadece ense ölçümleri yapıldı.. onlarda normal dediler....
hepinizi çok öptüm.......
kızlar ben geldim.... dr umuzla görüştük muayenemizi olduk.....çok şükür bebişlerimde ii bende iyim... ama malesef 5. ayımızı bitirene kadar evde istirahatteyiz.... yani rahat bi gebelik olmayacak bi süre... olsun iyi olalım ben hepsine rağzıyım.. ayrıca ikili test yaptırmadık ikiz gebelikde önermiyolar sadece ense ölçümleri yapıldı.. onlarda normal dediler....
dorukkcumm çokkkkkk sevindim canım..olsun yaaa yat dinlen ohhhh tv seyret kitap oku ...yeterki bebeklerin iyi olsun değil mi ama ...süper haber süperrrrrrrr kaydirigubbakcemile2kızlar ben geldim.... dr umuzla görüştük muayenemizi olduk.....çok şükür bebişlerimde ii bende iyim... ama malesef 5. ayımızı bitirene kadar evde istirahatteyiz.... yani rahat bi gebelik olmayacak bi süre... olsun iyi olalım ben hepsine rağzıyım.. ayrıca ikili test yaptırmadık ikiz gebelikde önermiyolar sadece ense ölçümleri yapıldı.. onlarda normal dediler....
sağol canım sende inş biran önce öğrenirsin ve mutluluğun 1 kat daha aratar
Ya ne çabuk büyüdü bu bebeişler ya rüya gibi
merhaba canım hoşgeldin... opuyorumnanaktan bütün yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi hissettim birden sositososito
Selam kızlar nasılsınız?Ben iki gündür giremiyorum daha doğrusu yataktan başımı kaldıramıyorum.Pazar gününden beri baş ağrısı çekiyorum.Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu ağrıları.Dün dayanamadım.Doktoruma gittim.Yapabilecek bişey yok dedi minosetten başka bişey içemezsin dedi ve serum verdi.3 4 saat hastanede kaldım.Hala çok kötüyüm.Şimdi rezene çayı içiyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum inşallah bebişe de bir zararı yoktur.Sizin minoset dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?uçan kuştan medet umuyorum YARDIMMMM?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?