selam arkadaslar .. ben hala cok kotuyum canima yetti bu bulantilar kusmalar .. ne yersem cikiyor .. hic bir yemegin hatta suyun bile tadini alamiyorum agzim surekli zehir gibi
resmen koptum hayattan ..
bugun ilk defa bir seyler yedim kendime geldim birazcikda olsa
bebisim sadece elmayi seviyor elma disinda herseyi geri cikartiriyo ..
bide moralim cok kotu kiz kardesim 7. ayina yeni girmisti dun kontrole gitmisti suyu cok azalmis doktor yarin tekrar gel mutlaka gel demis .. eger bebegin 1 kilo 170 gr olmasaydi seni bugun doguma alirdim demis .. neyse bu eve gelmis gece suyu tekrar gelmeye baslamis hastaneye gitti gece hastaneye yatirdilar suan cok moralsiz doktor 15, 20 gun yada bir ay hastanede kalacaksin demis bebek bir bucuk kiloyu gecince aliriz demis riske atmayiz demis .. yazik ya hic birimizde moral kalmadi en cok ben etkilendim aglayip duruyorum, o beni teselli etmeye calisiyor ..
arkadaşlar bişey merak ettim ben yaa..folik asiti günde kaç kez alıyorsunuz?
İlk miğde bulantımı sağolsun kocamın kolonya ile ellerini dezenfekte etme hareketi ile oldu :)) Bütün evi havalandırdım yine de kokuyor, miğdem alt üst oldu resmen. Bir de demez mi "ayy benim de çok miğdem bulandı" koparttı güleyim mi miğdemimi bastırayım şaşırdım :))
arkadaşlar bişey merak ettim ben yaa..folik asiti günde kaç kez alıyorsunuz?
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:Yaprak dökümündeki Leyla da hamile onu da ekleyelim listeye :roflol:
Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Ben de 2010 nisan anne adayıyım. Şimdi size bunları yazarken kızım içimde tepinip duruyor. Bunları hissedeceğiniz günler çok yakın. Zaman su gibi akıyoo. Tadını çıkarın.
Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Ben de 2010 nisan anne adayıyım. Şimdi size bunları yazarken kızım içimde tepinip duruyor. Bunları hissedeceğiniz günler çok yakın. Zaman su gibi akıyoo. Tadını çıkarın.
evet duraklıyor gerçekten bugün 6+2 olması lazım.niye böyle oluyor bi bilginiz var mı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?