2010 Ağustos Anneleri

ayy canım geçmiş olsun sıkmayın canınızı dua edin bol bol ...
insallah vakti zamanında sağlıklı doğar

elif-sena çok geçmiş olsun canım , gerçekten zor bir durum ama hem senin bebeğinin hem de kız kardeşin ve bebişinin senin metanetine ihtiyacı var. Kızcağız kendini bırakmış seni teselli ediyormuş ne tatlı , sen de metin ol ona yardımcı ol şuanda senden daha çok onun bu enerjiye ihtiyacı var. Çünkü anladığım kadarıyla yine de küçük doğacak ve küvez dönemleri olacak büyük bir ihtimalle. Allah ikinizin de bebeklerinizin de yanında olsun. Sevgiler

Elif sena çook çoooook geçmiş olsun, hiç üzülme canım. Her şey olacağına varır. Erkende doğsa artık hiçbişey olmuyor. Sen kendine iyi bak, o artık kurtulmuş sayılır. Sadece biraz kilo alacak teyzesiii:1hug:

ılk miğde bulantımı sağolsun kocamın kolonya ile ellerini dezenfekte etme hareketi ile oldu :)) Bütün evi havalandırdım yine de kokuyor, miğdem alt üst oldu resmen. Bir de demez mi "ayy benim de çok miğdem bulandı" koparttı güleyim mi miğdemimi bastırayım şaşırdım :))

:roflol:Bugün bende bir mağazadan koku yüzünden girdiğim gibi çıktım:))

arkadaşlar bişey merak ettim ben yaa..folik asiti günde kaç kez alıyorsunuz?

ben folik plus kullanıyorum ve günde 3 tane içiyorum. ama üçünü aynı anda alıyorum.

Ya benimkisinde ilacın içinde günde 3 kez alınır yazıyor ama eczacılar tek çizgi atmışlar. ama 3 tanesi 450 mg a denk geliyor. Ben tek çizgi atmışlar diye tek alıyordum. Aklım karıştı daa. Gerçi eşimi dinlemeliydim. O 3 kez deyip duruyordu. Neyse başlayalı bugün 3. gündü zaten. ış işten çok geçmiş sayılmaz.

Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Ben de 2010 nisan anne adayıyım. Şimdi size bunları yazarken kızım içimde tepinip duruyor. Bunları hissedeceğiniz günler çok yakın. Zaman su gibi akıyoo. Tadını çıkarın.

Ay maşallah maşallah, Allah hayırlı doğum nasip etsin, bir avazda kurtarsın:) Darısıda bize inşallah, o günleride görecek miyiz:)

:CüvCüv:kızlar günaydın, hafiften midem bulanıyor sanki, bişeler yiyim hemen de geçsin:) sabah uyandığımda da belime müthiş bi ağrı girdi kramp gibi, bebişe şşşşşşşş diye kızdım azıcık geçti:):ecrin_bebek:

günaydın ağustos anne adaylearı? nasıllar teyzesinin gülleri bakalım...

valla bende sabahtan beri geçmeyen mide bulantısı başladı allahın izli ile. ama sırtıma kadar vuruyo ne acayip oldum. yemek yemek de istemiyorum ne yapacağım bilmem yaa zaten 2 kg vermişim artık 56 kg oldum...

merhaba cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy ne güzel biz de o günleri görecek miyiz yaaaa heyecanlandım şimdi sengözlerimebaksanab

Günaydın herkeseeee, bugün üstümde oturanın topuk darbeleri ile erken uyanmış bulunuyorum. Karnım deli gibi aç sen yıllardır aç kalmışım gibi gurulduyor. Gideyim de yavrumu beslimmm :)) Görüşürüz, Bilgisayar açıldı yatana kadar nöbetteyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…