- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Benim çizelgede hep geride kalıyor. Bilgisayarımın tarihinde bir sorun yok.
:CüvCüv:kızlar günaydın, hafiften midem bulanıyor sanki, bişeler yiyim hemen de geçsin:) sabah uyandığımda da belime müthiş bi ağrı girdi kramp gibi, bebişe şşşşşşşş diye kızdım azıcık geçti:):ecrin_bebek:
günaydın ağustos anne adaylearı? nasıllar teyzesinin gülleri bakalım...
valla bende sabahtan beri geçmeyen mide bulantısı başladı allahın izli ile. ama sırtıma kadar vuruyo ne acayip oldum. yemek yemek de istemiyorum ne yapacağım bilmem yaa zaten 2 kg vermişim artık 56 kg oldum...
Günaydın herkeseeee, bugün üstümde oturanın topuk darbeleri ile erken uyanmış bulunuyorum. Karnım deli gibi aç sen yıllardır aç kalmışım gibi gurulduyor. Gideyim de yavrumu beslimmm :)) Görüşürüz, Bilgisayar açıldı yatana kadar nöbetteyim :))
İlahi mim, niye kızdın daha tüyü bitmemiş ufaklığakaydirigubbakcemile3
aaa öle teme teyzesi şimdiden yüz vermeyim, kzıını dövmeyen dizini dövermiş ne alakaysasositososito, kız mı olcak nedir habire kız diyorumzemuszemus
:CüvCüv:kızlar günaydın, hafiften midem bulanıyor sanki, bişeler yiyim hemen de geçsin:) sabah uyandığımda da belime müthiş bi ağrı girdi kramp gibi, bebişe şşşşşşşş diye kızdım azıcık geçti:):ecrin_bebek:
aaaaaaaaaaaaaaa neden kızıyorsun teyzesine ama yaaa kızarım sana ama kızma benim mercimeğimeeeklava: klava: klava:
:ecrin_bebek:bebişimmmm kıyamam ben sana şaka yaptım annecimmm
barıştık biz kızımla:))
bu arada senin dün de 5 haftaydı bugün de cnm ilerlememiş yeniden yap istersen tickeri :çok üzgünüm:
evet canım farkettim ben de ama +2 fılan bıse demıssın oncekı yazısmalarında o neki
kızlar günaydın,
biz de bebişimle yeni güne başladık, işe geldik kahvaltı ettik de çayımızı bile içiyoruz(tabii çok çok açık) sizin de iyi olmanıza çok sevindim. Bu arada bebişlere kızmak yok yoksa ağlarlar kuzular değil mi ama annecikleri
günaydıın hepinizee güzel anneler.
geçmişi okuyamadım maşallah çok konuşmuşsunuz.
ben iyiyim sabah az bi mide sorunum oldu ama kahvbaltı ettim geçti.
kahvaltıda süt peynir ve 3 adet kepekli etimek yedim.
birtanede tatlı kurabiyue
ayy burnuma kurabiye koktu, aşmıeriyorum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?