2010 Ağustos Anneleri

İlahi mim, niye kızdın daha tüyü bitmemiş ufaklığakaydirigubbakcemile3

Günaydın, biz iyiyiz teyzesi sende iyi ol inşallah. Bulantıların hemencecik geçsin!

Günaydın, topuk darbeleri demek :roflol: Afiyet olsun yarasın mercimeğine!

aaaaaaaaaaaaaaa neden kızıyorsun teyzesine ama yaaa kızarım sana ama kızma benim mercimeğimeeeklava: klava: klava:

Kızlar günaydın,

Biz de bebişimle yeni güne başladık, işe geldik kahvaltı ettik de çayımızı bile içiyoruz(tabii çok çok açık) Sizin de iyi olmanıza çok sevindim. Bu arada bebişlere kızmak yok yoksa ağlarlar kuzular değil mi ama annecikleri

evet canım farkettim ben de ama +2 fılan bıse demıssın oncekı yazısmalarında o neki

cnm tickeri yaparken saat soruyor ya oraya gtp+2 seçmen lazım
belki o yüzdendir yani yada yanlış yerden mi kopyaladın acaba canım ya resim url'si ni kopyalıyotrsun değil mi

günaydın cnm sana ve mercimeğimize kocaman sevgiler.....

günaydıın hepinizee güzel anneler.
geçmişi okuyamadım maşallah çok konuşmuşsunuz.
ben iyiyim sabah az bi mide sorunum oldu ama kahvbaltı ettim geçti.
kahvaltıda süt peynir ve 3 adet kepekli etimek yedim.
birtanede tatlı kurabiyue

Sana da günaydın canım, afiyetler olsun...

ayy burnuma kurabiye koktu, aşmıeriyorum nedir

Ksıalr bence Şımdıden yazmayalım zaten canı Çekenler olabıır. Ben olmayacak Şeyı gÖrÜyorum cnm Çekıyo saldırıyorum valla dıkkat etmek lazımm

cnm günaydın maşallah güzel kahvaltı etmişsin süprizzzzz

senağlamaeee sonuç ben aşerdim mi ermedim mi:) bak üstüne elimi belimi de kaşıdım sonra bebişimin vücudunda lekeler olmasınkafamçokkarıştı

günaydın kızlarrrrrrrrr
benimde kabızlık had safhada az az bulantım ama idare eder daha artışım olmadı çok şükür ama korkuyorum her an beni şaşırtabilir diye açıkçası iki gecedir uykuda sorun yaşıyorum ben yaa sürekli uyanıyorum ondan öncesinden mis gibim uyuyordumm şimdi saat başı uyanarak uyuyorum(

dmtcimmmm şu tickerı nasıl değiştiricemmmmmmmmmmmmmm hahahah yanlışlıklann almışım daha şimdi dikkatimi çektiii kuzummmmmmmm sen bana hangi siteden yapıldığını söle madem ben yapammm:)))))))

ya kıslar bir komşudan zeytin çalın yiyin diyorlar gamzeleri olurmuş doğru mu biraz bahsedelim bu konulardan birşey canımız çekerse ve yemezsek ne olur? giiibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…