ya kıslar bir komşudan zeytin çalın yiyin diyorlar gamzeleri olurmuş doğru mu biraz bahsedelim bu konulardan birşey canımız çekerse ve yemezsek ne olur? giiibiii
günaydın kızlarrrrrrrrr
benimde kabızlık had safhada az az bulantım ama idare eder daha artışım olmadı çok şükür ama korkuyorum her an beni şaşırtabilir diye açıkçası iki gecedir uykuda sorun yaşıyorum ben yaa sürekli uyanıyorum ondan öncesinden mis gibim uyuyordumm şimdi saat başı uyanarak uyuyorum(
dmtcimmmm şu tickerı nasıl değiştiricemmmmmmmmmmmmmm hahahah yanlışlıklann almışım daha şimdi dikkatimi çektiii kuzummmmmmmm sen bana hangi siteden yapıldığını söle madem ben yapammm:)))))))
:dance:hıı bizimkiler de hep zeytin filan bişe derlerdi, annem der ben gamzesi olsun istedim şöle yaptım, yanağında beni olsun istedim canım şunu isteyince elimle yanağıma bastırdım filan anlatır durur:) gerçi bende hem gamze var hem de yanağımda bendelikafadulden
cnm günaydınnn
lilypie diye bir siteden yapıyorsun cnm. onu da profili düzenle de en alttaki çizelge takip yerindeki url yi sil kaydet gider cnm. öptümmmm
bir de ben de geceleri uyanıyorum bazen..
ya kıslar bir komşudan zeytin çalın yiyin diyorlar gamzeleri olurmuş doğru mu biraz bahsedelim bu konulardan birşey canımız çekerse ve yemezsek ne olur? giiibiii
Günaydın canım
Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor
Bende gamzeli olsun isterim ama herhalde genetik bizden geçerse olur. Sakın bişey aşırmayın hamişkenklava:
Günaydın canım
Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor
günaydın kızlar
Günaydın canım
Bende gamzeli olsun isterim ama herhalde genetik bizden geçerse olur. Sakın bişey aşırmayın hamişkenklava:
merhabalar hepinizi çok tebrik ediyorum kızlar. benim bugün transferimin 6. günü, her gün aranıza katılabilmek için dua ediyorum, inşallah 6 gün sonra ağustosta anne olabilme umudu olan bir anne adayı olacağım....
merhabalar hepinizi çok tebrik ediyorum kızlar. benim bugün transferimin 6. günü, her gün aranıza katılabilmek için dua ediyorum, inşallah 6 gün sonra ağustosta anne olabilme umudu olan bir anne adayı olacağım....
cnm benim de gamzem var hem de dudağımın üstünde var. inşallah bebeğimde de vardır:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?