2010 Ağustos Anneleri

ya kıslar bir komşudan zeytin çalın yiyin diyorlar gamzeleri olurmuş doğru mu biraz bahsedelim bu konulardan birşey canımız çekerse ve yemezsek ne olur? giiibiii

:dance:hıı bizimkiler de hep zeytin filan bişe derlerdi, annem der ben gamzesi olsun istedim şöle yaptım, yanağında beni olsun istedim canım şunu isteyince elimle yanağıma bastırdım filan anlatır durur:) gerçi bende hem gamze var hem de yanağımda bendelikafadulden

cnm günaydınnn

lilypie diye bir siteden yapıyorsun cnm. onu da profili düzenle de en alttaki çizelge takip yerindeki url yi sil kaydet gider cnm. öptümmmm

bir de ben de geceleri uyanıyorum bazen..

cokacimcoookcidden yemezsek ne olur ben de emrak ediyorum, benim canım kurabiye istiyır meselaaa(((((((((( ben bi kantine gideyimalkisalkisalkis

cnm benim de gamzem var hem de dudağımın üstünde var. inşallah bebeğimde de vardır:icecream:

cnm günaydınnn

lilypie diye bir siteden yapıyorsun cnm. onu da profili düzenle de en alttaki çizelge takip yerindeki url yi sil kaydet gider cnm. öptümmmm

bir de ben de geceleri uyanıyorum bazen..

tamam kuzum yaptım bilem saol

evet yaa gece uyanmalar annemde diyorki bunlar daha ne ki kabızlık uykuda düzensizlik arada gelen bulantııı daha ne ne kii yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım

Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor

Günaydın canım

Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor

Biz bunu dünde konuştuk, ben hiçbişey hissetmiyorum:1no2: Eşim rüyasında erkek görmüş ama kız olacağını söylüyor:icecream:

Hallisna acaba bu tahminleride yazsak listemiz çok mu karışır?? Mesela bize tahmini olarak kız yazabilermisin

merhabalar hepinizi çok tebrik ediyorum kızlar. benim bugün transferimin 6. günü, her gün aranıza katılabilmek için dua ediyorum, inşallah 6 gün sonra ağustosta anne olabilme umudu olan bir anne adayı olacağım....

günaydın kızlar

GÜNAYDIN CANIMM NASILSIN

Günaydın canım

cnm bende rüyamda erkek gördüm ve hep de diyorum oğlum olacak hissediyorum diye ama hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı olsunlar da babamız da kız istiyo. aslında erkekler oğlu olsun ister ama bizimki de tam tersi dünya tersine mi dönüyor nee

Bende gamzeli olsun isterim ama herhalde genetik bizden geçerse olur. Sakın bişey aşırmayın hamişkenklava:

cnm neden birşey aşırmak iyi değil mi derler neden öylşe dedin ki kaydirigubbakcemile2

merhaba canım inşallah seni de tez zamanda aramızda görürüz canımgamyoncuiremsu

çok saol canım yaa inşallah sende gelirsin ağustostaa anneler arasınaaaa opuyorumnanaktan

cnm benim de gamzem var hem de dudağımın üstünde var. inşallah bebeğimde de vardır:icecream:

Benimde eşimin iki yanağında da gamze var, kayınvalideminde öyle. Bende inşallah en azından bebeklerimden biri gamzeli olsun istiyorum :))

Merak ediyorum bebeklerim kime benziycek diye :)) Eşim esmer kahverengi gözlü, annesi esmer, babası da yeşil gözlü ve beyaz tenli. Benim gözlerim yeşil-ela arası, annem sapsarı saçlı,mavi gözlü, babamda kumral ve yeşil gözlü. Yani benim bebişler kapkara da olabilir, sapsarı da :) O yüzden çok merak ediyorum.

selam kızlar.nasılsınız.dün doktora gittim ve bebegim 6 hafta 2 günlük olmuş.duyunca eşimle inanamadık neden derseniz normalde ben de adet düzensizligi var bekarlıgımdan beri böyledir.bazen 2 ayda bir adet olurum bazen ayda 2 kere cok dengesizdir.ben yine geciktigimi beklerken 6 haftalık hamileymişim.kalp atıslarınıda duydum.18 mm olmuş bebegim.allahım isteyen herkese nasıp etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…