GÜNAYDIN CANIMM NASILSIN
cnm bende rüyamda erkek gördüm ve hep de diyorum oğlum olacak hissediyorum diye ama hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı olsunlar da babamız da kız istiyo. aslında erkekler oğlu olsun ister ama bizimki de tam tersi dünya tersine mi dönüyor nee
cnm neden birşey aşırmak iyi değil mi derler neden öylşe dedin ki kaydirigubbakcemile2
Canım inşallah şimdi senin için dua ettim 3 canlı olarak :))
merhaba canım inşallah seni de tez zamanda aramızda görürüz canımgamyoncuiremsu
çok saol canım yaa inşallah sende gelirsin ağustostaa anneler arasınaaaa opuyorumnanaktan
merhabalar hepinizi çok tebrik ediyorum kızlar. benim bugün transferimin 6. günü, her gün aranıza katılabilmek için dua ediyorum, inşallah 6 gün sonra ağustosta anne olabilme umudu olan bir anne adayı olacağım....
cnm neden birşey aşırmak iyi değil mi derler neden öylşe dedin ki kaydirigubbakcemile2
selam kızlar.nasılsınız.dün doktora gittim ve bebegim 6 hafta 2 günlük olmuş.duyunca eşimle inanamadık neden derseniz normalde ben de adet düzensizligi var bekarlıgımdan beri böyledir.bazen 2 ayda bir adet olurum bazen ayda 2 kere cok dengesizdir.ben yine geciktigimi beklerken 6 haftalık hamileymişim.kalp atıslarınıda duydum.18 mm olmuş bebegim.allahım isteyen herkese nasıp etsin inşallah..
iyim canım saol sen nasılsın
kıslarrrr
pro kart satın aldım ama hala renklenmedim yaff... ne zmaan olur acaba özel mesaj da attım ama
O ne ?
hayrlı olsun Rabbm sag salim bebeginize kavuşmayı nasip eylesin inş..:Saruboceq:
bende iyiyim cnm geç oldu ama kusura bakma. kaydirigubbakcemile2
selamlar arkadaşlar herkesler iyiler maşallah cellist1 umarım transferin pozitif sonuçlanır ve sende aramızda olursun canım allahım emeklerinizin karşılığını versin tüm dularımız seninle canım
benimde eltim ayva için sap kısmından yanağına doğru bastır gamze olsun dedi ama ben yapmadım allahım nasıl istiyorsa öyle yaratsın sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda gamzesi olsada olur olmasada olur
ciğer konusunu bende herkesten duydum ve geçen akşam kayınvalidem pişirmiş mesela hiç yemedim zaten allahtan midemde almadı allaha emanet bebişlerimiz sağlıklıca zamanlarında gelsinlerde yeter
10 günlük rapordan sonra bugün işe başladım çokkkk uykummmm var kafamı koysam uyucam valla evde alıştım geç kalkmaya şimdi sabah erkenden kalkınca zor oldu bugün biraz sersem gibiyim alışıcam artık
dumtum hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?