2010 Ağustos Anneleri

iyim canım saol sen nasılsın

kzılar yine o kadar çok şey konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım
cinsiyetlerden söz edilmiş
benim içime bişey doğmuyo ama nedense çok ama çok bi kızım olmasını istiyorum
gerçi sağlıklı olsunda hiç önemli değil

Gamze istiyorsak bol bol ayva yiyeceğiz, arkadaşım hamileyken deli gibi ayva yedi gamze olsun diye değil ama ayva hastalığına yakalandı :)) Yürüyüşe çıktığımızda bahçelerden bile ayvaları çaldı yedi , annem çalma bak lekesi olur dedi ama allahtan leke yerine güzel güzel 2 tane gamzesi oldu. Bir de bir arkadaşım hamileyken bir bebek kartpostalı almış şu mavi gözlü taş bebek gibi olan kartpostallar varya ondan. Hep o resme bakmış hamileliği boyunca bayılmış o bebeğe, benim bebeğim de buna benzesin demiş. Ve çok acaip ki sülalesinde mavi göz , sarı saç olmadığı halde bebek bir doğdu sarı saç mavi göz aynı o kartpostaldaki bebek. Kız kardeşim de komşumuzun bebeği vardı çok seviyorduk onu , sonra taşındılar ve ayrılmak zorunda kaldık. Kardeşim de hamileyken inşallah cicoya benzer v.s. diyordu ve inanın yeğenim bir doğdu ciconun kopyası, çok acaip değil mi ? Sevgiler

Hadi inşallah tutmuştur canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

cnm neden birşey aşırmak iyi değil mi derler neden öylşe dedin ki kaydirigubbakcemile2

Evet öyle derler, halamın hayırsız bir oğlu vardır, hamileyken elma çalmıştım ondan oldu der durur. Bende korkarım nedense. Allah esirgesin, hepimizin sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:Saruboceq:

Ay maşallah, Allah tamamına erdirsin.

kıslarrrr

pro kart satın aldım ama hala renklenmedim yaff... ne zmaan olur acaba özel mesaj da attım ama

Mantık ile açılayamıyorum ama bir de ciğer meselesi var. Tanıdığımız biri anlattı o da gitmiş hamileyken ciğer deneyi yapmış :)) Bakalım gerçek mi diye gitmiş ciğer parçasını kalçasına sürmüş bakalım lekesi çıkacak mı bebekte diye , bebek bir doğmuş ciğer lekesi bebeğin poposunun altında. Şimdi çocuk lekeden utanıyor diye yüzme takımından ayrıldı , takımda slip mayo giyilince lekesi gözüküyormuş diye :)) Araştırmacı gazeteci bir arkadaşımız işte , şimdi de çok pişmanım falan diyor :))

selamlar arkadaşlar herkesler iyiler maşallah cellist1 umarım transferin pozitif sonuçlanır ve sende aramızda olursun canım allahım emeklerinizin karşılığını versin tüm dularımız seninle canım
benimde eltim ayva için sap kısmından yanağına doğru bastır gamze olsun dedi ama ben yapmadım allahım nasıl istiyorsa öyle yaratsın sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda gamzesi olsada olur olmasada olur
ciğer konusunu bende herkesten duydum ve geçen akşam kayınvalidem pişirmiş mesela hiç yemedim zaten allahtan midemde almadı allaha emanet bebişlerimiz sağlıklıca zamanlarında gelsinlerde yeter
10 günlük rapordan sonra bugün işe başladım çokkkk uykummmm var kafamı koysam uyucam valla evde alıştım geç kalkmaya şimdi sabah erkenden kalkınca zor oldu bugün biraz sersem gibiyim alışıcam artık

merhaba cnm allahım sağlıkl a getirsin bebişlerimizi cnm. bu uyku problemi ile başımız dertte valla yaaa bende sabah kalkmak istemiyorumkaydirigubbakcemile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

olduuuuu yuppiiiiii

bir de ben nickimi değiştirmek istiyorum onu nasıl yapabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…