2010 Ağustos Anneleri

beniim içime erkek doğuyor.yada herkes rüyasında bi erkek bebeğim olduğuunu söylediği için etki altında kalmı olabilir.
hayırlı eksiksiz aazası tam bi evllat olsun da.
ama gönlümü sırarsanız kız.kıvır kıvır saçlı dilli şımarık bi kız çocuğu:)

kızlar ben aksam eve gittigimde resmen sırtımda tas tasımız gibi yorgun oluyorum elim kolum kalkmıyor.. surekli yatmak istiyorum normalde spor yapan hic oturmayan enerjik bir insandım.. mide istahım var yemek yiyorum ama ne yesem sanki midemde tas gibi kalıyor..

ben de ruyamda erkek cocuk gordum ama,erkek murat fılan derler ya ona yordum cunku ben kız olacagını hıssedıyorum

Allah hayırlısını nasip etin inş.:) bende can sıkıntısından bakınırken sayfanızı gördüm yazmak istedim 7+4 haftadayız bizde hesaplamalara göre 8 ağustos olarak çıkıyor doğum ama kısmet tabii ki :)

ailelere nasıl söylediniz?
yada nasıl söyleyeceksiniz?
ben yılbaşında söylemeyiş planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

ailelere nasıl söylediniz?
yada nasıl söyleyeceksiniz?
ben yılbaşında söylemeyiş planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

biz yılbaşında dicez ama dün kocişim annesine söylemiş ama kimseye söyleme demiş çok sevinmiş bana da akşam söyledi bir de kuzenim biliyor başka da kimse bilmiyor şu anda. iş yerinde birlikte çalıştığımız bir arkadaşım biliyor o kadar. yeni yılda herkes annemlerde olacak onlara söyleyeceğiz. kendi annemlere de telefonda dicem çünkü onlar alanyada oturuyorlar :gitme: :gitme: :sinifsinif:

ben kendi anneme sarılıp ona o şekilde söylemek istiyorum aslında telefonda değil ne yapayım kıslar yaaaaa

sagol canım tesekkür ederim Şeniz

ben dayanamadım kardeşilerime ve anneme , 3 kız arkadaşıma söyledim onların eşleri de biliyor :)) Kayınvalidemler ve eşimin tarafından kimse bilmiyor . eşimin ağzı sıkıdır hele dr söylemeyin kimseye dedi ya kessen söylemez :)) Ben dayanamıyorum :)) Tvde de habire şu şokellacı şu çocuğa rastlıyorum hemen çeviriyorum ona benzemesin diye hiç sevmedim ne yapayım :)) Tom cruise ile kate holmesin kızı suri'ye benzesin benziyecekse tabi kızsa :)) Şimdi cinseyet belli olmadan da kart postal alınmaz kızsa erkeğe , erkekse kıza benzer falan :))

Günaydın arkadaşlar, umarım herkesin keyfi yerindedir... Ay ay yarın muayenem var ultrasona gireceğim... Çok korkuyorum ya boş gebelikse?? Kurduğum hayallerin hepsi Ege denizinde boğulur :gitme:

kızlar bende sayfaları gezerken gördüm ; bende 2010 ağustos annesi olduğu ögrendim

hoşgeldin canım , bebişin hayırlı olsun, su gibi hamilelikler diliyorum. Özel bilgilerini 1. sayfadaki listemize eklenebilmesi için Hallisna arkadaşımıza mesaj atmanı rica ediyorum. 70 olduk sanırım arkadaşlar , 70 kere maşallah :)) Bir de yaprak dökümünün Leyla'sı var 71 yapar :)) Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…