ya en hemen karnım büyüsün istiyorum.delimiyim ne????
hamiş elbiseleri giyeyim istiyorum...
hayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm tebriklerrr
Günaydın arkadaşlar, umarım herkesin keyfi yerindedir... Ay ay yarın muayenem var ultrasona gireceğim... Çok korkuyorum ya boş gebelikse?? Kurduğum hayallerin hepsi Ege denizinde boğulur :gitme:
Günaydın arkadaşlar, umarım herkesin keyfi yerindedir... Ay ay yarın muayenem var ultrasona gireceğim... Çok korkuyorum ya boş gebelikse?? Kurduğum hayallerin hepsi Ege denizinde boğulur :gitme:
hoşgeldin canım , bebişin hayırlı olsun, su gibi hamilelikler diliyorum. Özel bilgilerini 1. sayfadaki listemize eklenebilmesi için Hallisna arkadaşımıza mesaj atmanı rica ediyorum. 70 olduk sanırım arkadaşlar , 70 kere maşallah :)) Bir de yaprak dökümünün Leyla'sı var 71 yapar :)) Sevgiler
ya ben ailelere değil de eşime sürpriz yapmayı çok istedim, akşam test aldım,ertesi sabah test yapcam guya kendıme, eşim test aldığımı ogrendi ve zorla o anda yaptırttı, hayır yapmıcam sımdı dedıysem de dınlemedı, aksamın 9unda kalktım yaptım sılık de olsa cıft cızgı cıktı, bız bırbırımıze bakakaldık cok da beklemıyorduk cunku, ben testı bıle laf olsun dıye almıstım:))) eşim beni tuttuğuyla akşamın o saatinde özel hastaneye götürdü kan testine, test sonucunuda gece 11 filandı aldığımızda, sabaha kadar uyuyamadık doğal olarak, birbirimize bakıp bakıp güldük hep:)) oysa ben hep farklı hayal ederdim, romantik bir yemek hazırlayıp masaya biberon emzik türü bişeler koymayı planlıyordum olmadı((( ah benim sabırsız kocammmmmmmm:)
Günaydın canım, Böyle şeyleri aklına getirme güle oynaya git muayeneye herşey olacağına varır şimdiden kurma kafanda. Ne oldu barış imzalandı mı evde :))
olduu benimde artık bi çizelgem var.
Akşam içmiş (bi içkili koca eksikti hayatımda o da oldu), geldi sırnaştı sırnaştı (her zamanki gibi), bi kitap okutmadı sonra dedim ona :" dönsene arkanı." "niye" dedi. Ben de "dün gece güzel döndün, bu gece de dön" dedim. Yine sırnaştı, neyse o kadar asık suratlı bir adamın bebek gibi sesler çıkarması çok komiğime gitti, fazla naz yapmadım... hihoyyyt
sağol tatlım teşekkür ederim ; yaradanım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşllah.
Tatlım sana birşey sorabilir miyim ?
hayırlı olsun canım.... :ecrin_bebek:
sana da tatlım
bebeği öğrendiğimizden beri eşimle uzağız.korkuyorum ben .mmuayene olmadan olmaz diyorum.bakalım nereye kadar oyalayabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?