2010 Ağustos Anneleri

Şimdi okuduğum bir ilgi arkadaşlar: Bazı bitkilerin çay ya da yemeklerde katkı olarak kullanılmaması gerekiyormuş... Bunlar: Fesleğen, aloe vera, gingseng, kimyon, rezene, yasemin, lavanta, safran, sinameki... Bu bitkiler rahimin kasılmasına yola çıyormuş.

alkisalkisalkis benımkıde sarılmadan uyuyamıyor dıye ben bunalıyorum o sarılınca nefes alamıyorum sankı.ben arkamı dönüyorum bu sefer arkamdan sarılıyor.her hamılelık döneminde farklı duygular yasanıyor demekki ben sık bogaz edılmeye gelemıyorum mesela sende ilgisiz yapamıyorsun bu dönemde.ama sorunun ortadan kalktıgına senın adına cok sevındım... zemuszemus

acaba yesıl cay ıcmemızde bır sakınca varmıdır... :uhm:

teşekkür ederim canımmmmm saoll

8 haftalık hamileliğimin tek bir gecesi sarılmadan uyuduk, o da kavgalıydık... Ben kaçsam o yakalıyor... Sadece diğer şeyin -anlarsınız ya- arasını açtık ; doktorumuz bir şey demedi o konuda... Yine de zorlamamak için haftada 1'e indirdik... "haftada 1e indirmek""" :roflol: sapık mıymışız biz yaw... :roflol:

Günaydın arkadaşlar, umarım herkesin keyfi yerindedir... Ay ay yarın muayenem var ultrasona gireceğim... Çok korkuyorum ya boş gebelikse?? Kurduğum hayallerin hepsi Ege denizinde boğulur :gitme:

Sen gönlünü ferah tut canım boş değildir(8 hafta olmuş daha görmediniz mi anlamadım) İyi haberlerini bekliyoruz kaçta yazarsın? Bu arada ben 4+2 iken öğrendim ve o akşam müdürüm dahil herkese söyledimsırnaşık şey

Biz yasaklıyız doktor her türlü teması yasakladı(tehlike yokmuş ama neden yasakladı acaba) Yarın benim de randevum var belki yasak biter de kociş rahat eder

5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi gördük; yarın da kalbi atıyor mu diye bakacağız... Doktor o zaman keseyi görmüştü, ama içinde bir şey olup olmadığını söylemedi. Yarın çıkar artık yüzümüz ak mı kara mı? Yarın sabah gideceğiz. Annemin maaşının kesilmesi için yarın dönüşte emekli sandığına fax çekeceğim. En geç öğleden sonra evde olurum. Tabi boş gebelik teşhisiyle kürtaja alınmazsam... mafoldumben

kızlar ben nedens aksamları nefes alma problemi yasıyorum.. esim bana sarılmak istiyor ama ben daralıyorum acaba normal mi?

Canım sakın böyle şeyler düşünme ben de çok korkmuştum 10 gün önce gittim bu sefer kalbi atıyordu(duymadık ama gördük) bak görürsün atacak. Hem atmasa şimdiye kadar bence kanama filan olurdu bir sorun olsaydı. Sen rahat ol ben de sabahtan 9 da dr.da olacağım. İşallah iyi haberlerle dönerizkaydirigubbakcemile5

Allah korusun canım yaaa... Neden öyle konuşuyorsun canım. Mercimeği üzüyorsun ama. Canım vajinal urtrason nasıl oluyor kıslar? bende cumartesi gideceğim içimde garip bir his var. :sinifsinif: :sinifsinif:

Gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar, inşallah herşey güzel olacak , iyi haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizlerle...

Allah korusun canım yaaa... Neden öyle konuşuyorsun canım. Mercimeği üzüyorsun ama. Canım vajinal urtrason nasıl oluyor kıslar? bende cumartesi gideceğim içimde garip bir his var. :sinifsinif: :sinifsinif:

Canım aşağıdan bir alet sokuyor ucunda kamera olan öylece vajinanın içine bakıyor:1shok:

Ucunda jelli prezervatif olan bir aleti içine sokuyorlar , allahtan hamileyiz diye herhalde fazla dolaştırıp zorlamıyorlar benim canım hiç acımadı. Hamile değilken bir kere gitmiştim canım acımıştı içeride bir sağa bir sola çentirip durmuş acımıştı canım. Kaçış yok, korkmaya da gerek yok gerçekten hiç acımıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…