hoşgeldin..
de bikaç gündür başım ağrıyor canım. özellikle akşam yemeklerinden sonra migren gibi ışığa bile bakamıyorum. internette okumuştum. artan kan akışından oluyormuş bu haftalarda. bebiş için. kan basıncı atınca baş ağrısı yaparmış.
ama bu haftalarda demek ki güvenilir olmuyo o bayan da 17 haftalık anca emin olmuşlar.
yani gitsen de %100 demedikçe için huzur bulmıcak
hosgeldın canım... benımde cok agrıyo basım bazen... dayanamıyom... bıde bogazım acımaya basladı... vucudumdaa hıc dınlenmıyo cunku... gece gunduz uyuyamıyorum....
arkadaşlar bana müsade. biraz ağırlık çöktü azcık uzanayım
görüşmek üzere..
Hoşbuldum tatlım..bende hep yorgun gibiyim.bir haftadır uykularım kalitesiz..bi de acıcık yürüyeyim ki çok yavaş yürüyom hemen belimle sırtım arası bi yer var orası çok ağrıyo..off amma çok söylendim dimi) ama naapppaaayıııımmmmm..
selam canımcım hoşgeldin
off kalkamama bende de var malesef ben hamileliğe bağlıyorum ama bilemiyorum tabi:)
bugün odadaki kimseyle konuşcak halim yok.allahtan sessizlerde sorun olmuyo :) havalar ve hamilelik diyorum ben..
hoşgeldin siercim... ben de öyleyimm biliyorsunuz anlatıyorum... baş ağrılarım benm de var sürekli... belim desen yemekten sonra 2 tabak durulamak istesem mahvoluyorum.. Allah sabır güç kuvvet versin bize :)) bebişlerimize de sağlık..
anaaammm ben yarın 16. haftamı doldurcam doktora gittiğimde 18 haftalık olucam herhalde ben öğrenebilirim dimi totosunu dönmesin bebeğim bana yaa göstersin pıtısınııı :))
bu gün istanbulda hava mükemmel ötesi yaa şöylebir sahil yapsak ne iyi olurdu :)
hoşgeldin siercim... ben de öyleyimm biliyorsunuz anlatıyorum... baş ağrılarım benm de var sürekli... belim desen yemekten sonra 2 tabak durulamak istesem mahvoluyorum.. Allah sabır güç kuvvet versin bize :)) bebişlerimize de sağlık..
anaaammm ben yarın 16. haftamı doldurcam doktora gittiğimde 18 haftalık olucam herhalde ben öğrenebilirim dimi totosunu dönmesin bebeğim bana yaa göstersin pıtısınııı :))
bu gün istanbulda hava mükemmel ötesi yaa şöylebir sahil yapsak ne iyi olurdu :)
Biliyorum canımcım senin başağrısı şikayetin var genelde..napalım bu da böyle bi dönem allah yardım eder..Ohh cnm maşşallah öğrenme ihtimalin çok yüksek hadi hayırlısı bakalım..
buarada 16 haftam dolcalk demişsin tickerinda 15 dolcak gibi görünüyo..anlayamadım cnm..buarada sat tarihin ne cnm senin?
benim SAT 1 kasım 15+5 im bugün yarın 15+6 yım sonra 16. haftam bitmiş olacak :) olmuyor mu? :)
şansa şeymacım geçen günde burada hava öyleydi şimdi günlük güneşlik maşallah evet angel ankarada güzel yer sahil olmasada gezilecek birsürü yeri vardır
şansa şeymacım geçen günde burada hava öyleydi şimdi günlük güneşlik maşallah evet angel ankarada güzel yer sahil olmasada gezilecek birsürü yeri vardır
16. haftaya girip, 17'den gün alıyor olman gerekiyor.
benim SAT 1 kasım 15+5 im bugün yarın 15+6 yım sonra 16. haftam bitmiş olacak :) olmuyor mu? :)
Birşey sorabilir miyim?? İkimizin de günleri 16+1 se, nasıl kalan günlerimiz farklı oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?