2010 Ağustos Anneleri

Doğrudur cnm..ben zaten herşeyi herzaman en geç öğrenirim herşeyde.buda böyle olcak sanırım..çok şanslıyımdır yanii :)) e napalım bizde beklicez artık yapcak bişi yokk

Benim göbişim de aynen öyle çıktı 4 ayda. Siyah giyince pek belli olmuyor. Benim de ne güzel elbiselerim var. Havalar iyice ısınsa da giysem kaydirigubbakcemile2

kızlar yaa şu itibar puanı nedir? kullanıcı panelini açınca 2 itibar puanı kazandınız yazıyor?

hallisna başkanım bilir ama o da gok :)))

Bendeeeeeeee...elbise çok yakıştırıyorum hamişlere..zaten bi kaç senedir çok güzel şeyler çıktı elbise konusunda..şanslıyız yanii.altına bi de sandalet tarzı şeyler..ayy kafamda herşey belli.inş.sağlıkla o günlere gelirizde şirin şirin gezeriz ortalıkta bayanssulusmile

bu arada göbüşlerin resimlerini çekip koymaya başlayın ben koydum bileezemuszemus

Benım 5. ayda anca cıkcak galıba karnım.... bende ıstıyorum o tısortlerden... cok tatlı oluyo ya.. hem olmazsa ben alayım gobek yok ya hamıle oldugum ordan bellı olsun barı... mafoldumben

İlla çok karnının belli olmasına gerek yok tatlım.zaten öyle çok çok büyük şeyler değil.bakınca gayet normal ebatlarda gibi gözüküyo yani..göbiş kısmında böle resimler oluncada zaten herkes anlar hamiş olduğunu..kaydirigubbakcemile5

Kızlar benım assa komsum su anda 7.aya gırmıs... bugun gordum karnı kocamandı... işin garıp yanı ne bılıyomusunuz... 2.5 ay once bana geldı hamıleyım dedi (9. cocuga) ne kadarlık dedım 3 aylık demıstı... bır ay sonra gordum kadını tekrar karnı cıkmıs vazıyette baya buyumus ne kadarlık dedım.. 5 aylık dedı... bugun gordum tekrar kocaman olmus karnı tabı nekadarlık olmus dedım 7. aya gırdım dedı.. ben tabı soklardayım... megersem kadın ne kadarlık hamıle oldugunu bılmıyomus sımdıye kadar gecen doktora gıtmıs orda ogrenmıs... benım kı daha 4. aya gırmedı kadın martın sonunda dogum yapcak... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bunlar nasıl kadın yaa :S:S makine gibiler maşallah hiç mi aşınmaz hiç mi hastalanmaz bıkmaz.... Allah akıl fikir versin... hem yoksulluk hat safhada hem cahillik hem de çocuk sayısı...

sizin aşağıdakilerin durumu nasıl canım? maddi durumları iyi mi çocuklarına bakabiliyorlar mı?

kızlar buda benim oğluşum pek net gibi değil ama idare eder
ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy

masallah annesı kocaman olmus masallah.. bende gecen ayınkını koyayım olmazsa...

demı ama ... alıyım alıyım bende... :lepi:

hoşgeldin şekeriim :)) ben de kayıt oldum bencede çok iyi bir uygulama... bende aşımı orada yaptırmayı düşünüyorum :)

kızlar zaten zorunlu olarak orada yaptıracağız aşımızı, çünki tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yerde yaptıramıyosun. özelde oraya yönlendiriyo yani

kızlar buda benim oğluşum pek net gibi değil ama idare eder
ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy

ayy canım maşallah
kocaman olmuş senin paşa oğlun:)))

bende alıcam aybaşındaaa kızılaydan
giyicem öyle tatlı tatlı

Alcaz cnm merak etme senn..)

:kedi::kedi:

Bende zaten bilerek beyaz renk aldım iyice belli olsun diyeee..:jeyyar:

sen aldınmı şekerim
ben bilmiyordummbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…