2010 Ağustos Anneleri

yaaa bak şimdi bende tedirgin oldum yaaaa cumartesi görecek miyiz acaba kesemizi...

Görürsün görürsün panik yapma dr.lar korkutuyor bana "durun daha size hamile diyemem" dedi. Sonra göbekten baktı bebek yok dedi ben başladım ağlamaya eşimi çıkardı vajinal baktı evet gördüm dedi. Sonra 2. randevuya göbekten de gördü kalp atışını bile gördü. Çok rahatladım. Bu seferde aman dikkat et gelişimi durabilir dedi. Yani herşeyin en kötüsünü söylüyorlar

Allah korusun canım yaaa... Neden öyle konuşuyorsun canım. Mercimeği üzüyorsun ama. Canım vajinal urtrason nasıl oluyor kıslar? bende cumartesi gideceğim içimde garip bir his var. :sinifsinif: :sinifsinif:

Korkudandır; hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum. :sinifsinif: Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım... Vajinal ultrasona gelinceeee... Allah o şeyin şerrinden tüm kadınları korusun. Seni korkutmak istemem ama şöyle anlatayım kabaca, 25-30cmlik bir plastik çubuk var ucunda ultrason lensi, doktor bunu jeller, üzerine kondom geçirir, sonra birden sokuverir içeri. Acı bir tecrübe ne diyeyim. Benim doktorum erkekti; acildeydim artık hangisi gelirse mecburuz... İşini bilen adammış bir hamlede halletti. Kendini çok kasmamaya çalış, içeriyi kurcukluyor, derin derin nefes al. Hayatının en uzun 5 dakikası bile olsa, iş bittikten 2dk içinde acısı geçiyor.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nasıl yani yaaaaa
Ben yaptıramam onu
Ya bebeğime zarar verirse

:sinifsinif: :sinifsinif:

Ya bişey olmaz olsa yapar mı? Hem o zaman ilişkinin de yasak olması lazım(Bak benimki ilişkiyi yasakladı ama vajinal ultrasonla baktı, demek ki o zararsız)

Bu da çatlak galiba :)) İnsanın hevesini gursakta bırakmakta uzmanlık yapmış galiba :))

Canım okurken bile gözlerim yaşardı yaaa.. Ne fena birşey o öyle.... istemem ben ondan Beklerim 1 Hafta daha ama istememmm:tomato:

Benim dr. ilişki meselesini biz sormadan kendisi bilgi verirken "hiçbir kısıtlama yok doğuma kadar nasıl hissediyorsanız öyle davranın" dedi. Ama ben eşime seninle işim bitti yavrum diyorum :)))

Bu da çatlak galiba :)) İnsanın hevesini gursakta bırakmakta uzmanlık yapmış galiba :))

Aynen öyle ama çok iyi doktormuş ne yapalım belki böylesi daha iyi daha çok sevindik ama eşim 2. gidişte kalbi görünce ultrasonun içine girecekti meraktan, çok güldüm:sm_cool:

Benim dr. ilişki meselesini biz sormadan kendisi bilgi verirken "hiçbir kısıtlama yok doğuma kadar nasıl hissediyorsanız öyle davranın" dedi. Ama ben eşime seninle işim bitti yavrum diyorum :)))

Aynen canım yasak kalksa da ayda 1-2 kere yeter önemli olan bebiş. Doğumdan sonra ne yaparsa yapsın:dance:

Canım okurken bile gözlerim yaşardı yaaa.. Ne fena birşey o öyle.... istemem ben ondan Beklerim 1 Hafta daha ama istememmm:tomato:

Randevun varsa sakın kaçırma; hem korkunun ecele faydası yoktur. Zaten ilk olarak abdominal olarak bakıyorlar, göremezlerse son çare ona başvuruyorlar. Hem ben kendimi çok kastım ondan acıdı. Herkesin ağrı eşiği farklıdır. Seninki acımayabilir... Bence git canım, bebişini görünce ağrı mağrı kalmıyor yeminle
:asigim::asigim::asigim:

kızlar bendede aynı korkular var; dr keseyi gördü ; 4 haftalık daha dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum ya duyamazsam diye ....

sizlerde kaç haftalıkken duydunuz atışları ; yazarsanız sevinirim.

Ben 6,5 haftalıkken göbekten ultrasonla attığını gördüm ama dr. dinletmedi 10 gün sonra gel dedi yarın gideceğim ama gördük pıtpıt atıyordu 6+4'te gittim ama boyunu ölçtü 6+1 dedi. 3 gün fark vardı

Duygucum 6,5 haftalıkken çook gelişmiş cihazla duyulabilirmiş. Benim dr'cuğum ne olur ne olmaz 8. haftaya kadar bekleyelim dedi. Yarın kısmetse bakacağız ne durumda bebecük...:ecrin_bebek:

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etysin , inşllh 2 hafta sonra bende duyarım

yasakkelimeya en gec ben gorcem heralde 6+2de, 3+5te gıttım doktora bıse gorunmuyor dedı vajınal fılan da bakmadı pis kadın, 2hafta sonra gel dedi, ben de başka doktordan 2ocaga randevu aldım saglam olsun dıye,keske daha onceye alaymısım offfffffff ne cahilimmmmmm:1closedeyes:

Duygucum 6,5 haftalıkken çook gelişmiş cihazla duyulabilirmiş. Benim dr'cuğum ne olur ne olmaz 8. haftaya kadar bekleyelim dedi. Yarın kısmetse bakacağız ne durumda bebecük...:ecrin_bebek:

dün gittim keseyi gördü ; bu görünüm 4 haftalık dedi , tahhlil istedi onları yaptırdım bu akşam gösreceğim v,itamin durumumla alakalı ; hastalık vs .ile ilgili ; 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışları için bakalım hayırlısıyla duyarım ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…