yaaa bak şimdi bende tedirgin oldum yaaaa cumartesi görecek miyiz acaba kesemizi...
Allah korusun canım yaaa... Neden öyle konuşuyorsun canım. Mercimeği üzüyorsun ama. Canım vajinal urtrason nasıl oluyor kıslar? bende cumartesi gideceğim içimde garip bir his var. :sinifsinif: :sinifsinif:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nasıl yani yaaaaa
Ben yaptıramam onu
Ya bebeğime zarar verirse
:sinifsinif: :sinifsinif:
Görürsün görürsün panik yapma dr.lar korkutuyor bana "durun daha size hamile diyemem" dedi. Sonra göbekten baktı bebek yok dedi ben başladım ağlamaya eşimi çıkardı vajinal baktı evet gördüm dedi. Sonra 2. randevuya göbekten de gördü kalp atışını bile gördü. Çok rahatladım. Bu seferde aman dikkat et gelişimi durabilir dedi. Yani herşeyin en kötüsünü söylüyorlar
Korkudandır; hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum. :sinifsinif: Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım... Vajinal ultrasona gelinceeee... Allah o şeyin şerrinden tüm kadınları korusun. Seni korkutmak istemem ama şöyle anlatayım kabaca, 25-30cmlik bir plastik çubuk var ucunda ultrason lensi, doktor bunu jeller, üzerine kondom geçirir, sonra birden sokuverir içeri. Acı bir tecrübe ne diyeyim. Benim doktorum erkekti; acildeydim artık hangisi gelirse mecburuz... İşini bilen adammış bir hamlede halletti. Kendini çok kasmamaya çalış, içeriyi kurcukluyor, derin derin nefes al. Hayatının en uzun 5 dakikası bile olsa, iş bittikten 2dk içinde acısı geçiyor.
Bu da çatlak galiba :)) İnsanın hevesini gursakta bırakmakta uzmanlık yapmış galiba :))
Canım okurken bile gözlerim yaşardı yaaa.. Ne fena birşey o öyle.... istemem ben ondan Beklerim 1 Hafta daha ama istememmm:tomato:
Benim dr. ilişki meselesini biz sormadan kendisi bilgi verirken "hiçbir kısıtlama yok doğuma kadar nasıl hissediyorsanız öyle davranın" dedi. Ama ben eşime seninle işim bitti yavrum diyorum :)))
Canım okurken bile gözlerim yaşardı yaaa.. Ne fena birşey o öyle.... istemem ben ondan Beklerim 1 Hafta daha ama istememmm:tomato:
kızlar bendede aynı korkular var; dr keseyi gördü ; 4 haftalık daha dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum ya duyamazsam diye ....
sizlerde kaç haftalıkken duydunuz atışları ; yazarsanız sevinirim.
Ben 6,5 haftalıkken göbekten ultrasonla attığını gördüm ama dr. dinletmedi 10 gün sonra gel dedi yarın gideceğim ama gördük pıtpıt atıyordu 6+4'te gittim ama boyunu ölçtü 6+1 dedi. 3 gün fark vardı
Duygucum 6,5 haftalıkken çook gelişmiş cihazla duyulabilirmiş. Benim dr'cuğum ne olur ne olmaz 8. haftaya kadar bekleyelim dedi. Yarın kısmetse bakacağız ne durumda bebecük...:ecrin_bebek:
canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etysin , inşllh 2 hafta sonra bende duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?