8 haftalık hamileliğimin tek bir gecesi sarılmadan uyuduk, o da kavgalıydık... Ben kaçsam o yakalıyor... Sadece diğer şeyin -anlarsınız ya- arasını açtık; doktorumuz bir şey demedi o konuda... Yine de zorlamamak için haftada 1'e indirdik... "haftada 1e indirmek""" :roflol: sapık mıymışız biz yaw... :roflol:
kafamçokkarıştıbir de ben sabah acaba önceki testler yanılmışmıdır diye dayanamayıp tekrar eczaneden test alıp yaptım, maşallah daha kontrol çizgisi belirginleşmeden hamilelik çizgisi parıldayıverdi:)))) kopkoyu çift çizgi ayy pek mutlu oldum:) sabah akşam test yapasım varkafamçokkarıştı:dance:
bizde haftada bir e ındırdık ne olur ne olmaz dıye :kedi:
ya bu arada benım mıdem cok bulanıyor sızdede varmı bu kadar bulantı :sinifsinif:
kıslar bende pazratesi yapmıştım ama işten gidince yaptım ama çıkmadı gerçi testler de bir soerun vardı birinde hiç çizgi çıkmadı bizinde de çıkmadı sonradan tek çizgi çıkmıştı acaba çok mu erkendi yaaa bak şimdi aklıma takıldı acaba bu üzüm gebeliği mi mol gebeliğmi olmasın sakın yaaaa
:gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kıslar bende pazratesi yapmıştım ama işten gidince yaptım ama çıkmadı gerçi testler de bir soerun vardı birinde hiç çizgi çıkmadı bizinde de çıkmadı sonradan tek çizgi çıkmıştı acaba çok mu erkendi yaaa bak şimdi aklıma takıldı acaba bu üzüm gebeliği mi mol gebeliğmi olmasın sakın yaaaa
:gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bana kan testi pozitif çıkar çıkmaz folik asit verdi,bebeğin omurilik gelişimi için gerekliymiş,90 kapsül var.3 ay kullanılacak.günde 3 kere..bi de ihtimalllere karşı progestan verdi,düşük için.
ya bana gunde ıkı verdı doktor folık asıt, folıkplus, kutunun ustunde 3tanesının 400mg'a esıt oldugu yazıyor naapsamkı ya
bizde bişey olmasın diye 1e indirdik ama adamı zor zaptediyorum.yasak oldukça sürekli istiyor.ne oluyor bu erkeklere yaaaalmaz:
Bunu nerden çıkardın anlamadım , gebelik testi normal çıkmadı mı ? Silik bile olsa hamilesindir. Son adetin ne zaman ? Sen randevunu al dr'a git ultrasondan da korkma gerçekten korkacak birşey yok hamile olduğun için dikkatli yapılıyor acıtmıyor. Dr'a gidince için daha ferahlar, özel sigortan varsa dr'umu tavsiye ederim Dr. Baha Celal Doğan. Gönlünü ferah tut. Sevgiler
Bunu nerden çıkardın anlamadım , gebelik testi normal çıkmadı mı ? Silik bile olsa hamilesindir. Son adetin ne zaman ? Sen randevunu al dr'a git ultrasondan da korkma gerçekten korkacak birşey yok hamile olduğun için dikkatli yapılıyor acıtmıyor. Dr'a gidince için daha ferahlar, özel sigortan varsa dr'umu tavsiye ederim Dr. Baha Celal Doğan. Gönlünü ferah tut. Sevgiler
canım ben evde test yapmamıştım hiç. direk doktora gittik. kan testinde 149 çıktı doktor da önümüzdeki hafta tekrar gel dedi. gebelik var dedi ama başka da birşey demedi. adetim geçen ay 20 kasımben 35 günde adet oluyorum anlamadım yaaaa şimdi......offfffff ya öyle gebeliklerde kan değeri yüksek olabiliyor mu korktum şimdi
vaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kadıköy acıbademe gidiliyor demek..bende oada çalıştım 2,5 sene ..gerçekten baha bey iyidir,insan olarak da dr olarak da..ben orada deniz gökalp ve ümit beyi tavsiye ederim..bi de cem demirel var ama çok yoğun tüp bebek doktoru aynı zamanda..:CüvCüv:
canım ben evde test yapmamıştım hiç. direk doktora gittik. kan testinde 149 çıktı doktor da önümüzdeki hafta tekrar gel dedi. gebelik var dedi ama başka da birşey demedi. adetim geçen ay 20 kasımben 35 günde adet oluyorum anlamadım yaaaa şimdi......offfffff ya öyle gebeliklerde kan değeri yüksek olabiliyor mu korktum şimdi
bizde haftada bir e ındırdık ne olur ne olmaz dıye :kedi:
ya bu arada benım mıdem cok bulanıyor sızdede varmı bu kadar bulantı :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?