2010 Ağustos Anneleri

kafamçokkarıştıbir de ben sabah acaba önceki testler yanılmışmıdır diye dayanamayıp tekrar eczaneden test alıp yaptım, maşallah daha kontrol çizgisi belirginleşmeden hamilelik çizgisi parıldayıverdi:)))) kopkoyu çift çizgi ayy pek mutlu oldum:) sabah akşam test yapasım varkafamçokkarıştı:dance:

bizde haftada bir e ındırdık ne olur ne olmaz dıye :kedi:
ya bu arada benım mıdem cok bulanıyor sızdede varmı bu kadar bulantı :sinifsinif:

kıslar bende pazratesi yapmıştım ama işten gidince yaptım ama çıkmadı gerçi testler de bir soerun vardı birinde hiç çizgi çıkmadı bizinde de çıkmadı sonradan tek çizgi çıkmıştı acaba çok mu erkendi yaaa bak şimdi aklıma takıldı acaba bu üzüm gebeliği mi mol gebeliğmi olmasın sakın yaaaa

:gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: :gitme: :sinifsinif: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ya bu arada benım mıdem cok bulanıyor sızdede varmı bu kadar bulantı :sinifsinif:

bizde bişey olmasın diye 1e indirdik ama adamı zor zaptediyorum.yasak oldukça sürekli istiyor.ne oluyor bu erkeklere yaaaalmaz:

bana kan testi pozitif çıkar çıkmaz folik asit verdi,bebeğin omurilik gelişimi için gerekliymiş,90 kapsül var.3 ay kullanılacak.günde 3 kere..bi de ihtimalllere karşı progestan verdi,düşük için.

tatlım sabah ilk idrarda yapılınca daha sağlam sonuç veriyormuş, ben bugun oyle yaptım, akşamdan aldım sabah hemen teste koştum:)

Bunu nerden çıkardın anlamadım , gebelik testi normal çıkmadı mı ? Silik bile olsa hamilesindir. Son adetin ne zaman ? Sen randevunu al dr'a git ultrasondan da korkma gerçekten korkacak birşey yok hamile olduğun için dikkatli yapılıyor acıtmıyor. Dr'a gidince için daha ferahlar, özel sigortan varsa dr'umu tavsiye ederim Dr. Baha Celal Doğan. Gönlünü ferah tut. Sevgiler

bana kan testi pozitif çıkar çıkmaz folik asit verdi,bebeğin omurilik gelişimi için gerekliymiş,90 kapsül var.3 ay kullanılacak.günde 3 kere..bi de ihtimalllere karşı progestan verdi,düşük için.

ya bana gunde ıkı verdı doktor folık asıt, folıkplus, kutunun ustunde 3tanesının 400mg'a esıt oldugu yazıyor naapsamkı ya

bizde bişey olmasın diye 1e indirdik ama adamı zor zaptediyorum.yasak oldukça sürekli istiyor.ne oluyor bu erkeklere yaaaalmaz:

bizde de kocam yanaşmıyor pek korkuyor çocuğa bişe olcak diye, diyorum benim hamilelik senin hormonları bozdu heralde istemiyorsun diye, bişe olmaz diye ben ikna ediyorum nerdeyse adamı:teytey:

vaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kadıköy acıbademe gidiliyor demek..bende oada çalıştım 2,5 sene ..gerçekten baha bey iyidir,insan olarak da dr olarak da..ben orada deniz gökalp ve ümit beyi tavsiye ederim..bi de cem demirel var ama çok yoğun tüp bebek doktoru aynı zamanda..:CüvCüv:

canım ben evde test yapmamıştım hiç. direk doktora gittik. kan testinde 149 çıktı doktor da önümüzdeki hafta tekrar gel dedi. gebelik var dedi ama başka da birşey demedi. adetim geçen ay 20 kasımben 35 günde adet oluyorum anlamadım yaaaa şimdi......offfffff ya öyle gebeliklerde kan değeri yüksek olabiliyor mu korktum şimdi

Bazen yüksek çıkabilir ama kese görmeden netlik kazanmaz..Ben ilk kanda baktım 308di.haftaya tekrar gel dedi,BHCG istedi tekrar 2656 çıktı,keseyi gördü,kesinlik kazandı

Tüp veya problemli gebeliğim olmadığından , dr. tanıdıklarımızdan , arkadaşlarımın doğumlarını v.s. de yaptırdığından tavsiyelerle gittik (para için abuk subuk testler yapmıyacağından v.s.) hakikatten dediğin gibi çok iyi birisi memnunum.

tatlım ben de aynı şeylerden korkuyordum dun yazmıstım hamile değil miyim neyim demiştim biliyoırsun ama dun hamılelık yasamıs bı tanıdığa danışırken "hamılelık varken yok gozukebılır fakat yokken var gozukmez"dedı, ben yıne de saglam olsun dıye ıcım rahat etsın dıye test yaptım. sende de sıkıntı yoktur canım:hulya:

Evet benim bulantılarım acayip şiddetli, henüz içeriden dışarı çıkan olmadı... ama yesem de yemesem de bulanıyor midem.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…