2010 Ağustos Anneleri

Burnundan derinnnn derinnn nefes al önce kendini bir rahatlat tatlım , stres yapacak birşey yok . Bence folik asit içmeye başla eğer içmiyorsan , daha çok küçüktür 20 kasım ve 35 gün minnacıktır. Bekleyeceksin tatlım gönlünü ferah tut, gebelik var demiş dr. zaten ama daha çok küçük . Üzülmenin stresin hiçbirşeye faydası yok zararı var, korkma allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diye dua et, yemene içmene dikkat et , rahatlat kendini. Sevgiler

belki bende eski hastaneme giderim.

İNMŞALLAH CANIM YAA BEN AKŞAMA DA TEST ALAYIM DA SABAH YAPARIM YİNE BİR. tedirgin oldum şimdi çok. hayırlısı olsun allahım inşallah bebeğim benimledir sağlıklıdır inşallah.

Bismillahirrahmanirrahim.

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yesfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne biseyin min ilmihî illâ bimâ sâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

canım çok teşekkürler rahatladım biraz çok şükürrr

Bu dua neye iyi geliyor?? CADIARZU ben de sükunet duası yazayım bari:
"Tanrı'm, bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirebilme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver..."
:Saruboceq:

Tuzlu su çekin burnunuza , nefes çok önemli . Lafı gelmişken nefes mutlaka burundan alınmalı , ağızdan alınan yemek nefesidir. Burundan alınan nefes oksijenlenmemize faydalı olandır. Nefes egzersizlerini tavsiye ediyorum, internetten bulabilirsiniz. Ama basitçe ; rahat bir yere dik oturun , burundan nefes alınıyor göbek şişiriliyor göğüs değil , sonra yavaş yavaş yine burundan veriliyor. Bir burun deliği kapatılıyor aynen tekrarlanıyor , sonra diğer burun deliğinde de tekrarlanıyor. Nefes boşaltılıp bekleniyor sonra yavaş yavaş tekrar alınıyor, 5 tekrar. ınsanın oksijenden başı dönüyor , Nefes alırken içinizden (sağlığı mutluluğu v.s. güzel şeyleri içinizden geçiriyorsunuz ) içime alıyorum , nefes verirken içinizden ; hastalığı , mutsuzluğu kötü şeyleri içimden atıyorum diye geçiriyorsunuz. Çok rahatlatıyor ve hücrelerinizi oksijenle temizliyor. Yogaya da başlıyacam yakında da duruma uygun cd almam lazım eski hareketler tehlikeli olabilir şimdi. Sevgiler

demet 149 az bi değer deil.. dr dediğine güven bence.. ne zaman gidiceksin kontrole?

katılıyorum bende aadetim geçti 4.gün kan testi verdim 223 çıktı sonuç. dr çok yeni bi gebelik dedi küüçktür göremeyiz dedi.beklemekten başka çare yok.ama sen bu sürede bu şekilde kendini yer bitirirsen bebeğini de stresine ortak etmiş olursun........

bende yoga düşünüyorum.. ilk 3 aydan sonra başlanması gerekiyormuş.. vucüdum hiç esnek deildir bunun yanında çok ta hareket etmiyorum sonuçta.. etrafımda giden arkadaşlarım var çok memnun kaldılar..

demet 149 az bi değer deil.. dr dediğine güven bence.. ne zaman gidiceksin kontrole?

canım cumartesi gideceğiz inşallah.

Kizlar benim gibi burun tıkanıklıgından muzsarip olan varmı? nefes alamayan?

canım bende akşamları nefes darlığı oluyor. baze kalbim bile çok çarğıyor küt küt küt

Herkese Merhabalar, aranıza yeni katıldım. kısaca bahsetmem gerekirse 2 senelik evliyim ve 3 tane sebebi bilinmeyen düşük ile sonuçlanan gebelik kayıplarım oldu. Şimdi yeniden 5+3 hamileyim. 4+6 iken çok küçükte olsa yeni oluşan keseyi gördük. Şimdi doktorum karından kanı sulandıran iğne verdi ve ilave progesteron kullanıyorum. Herşey yolunda giderse bu sefer inşallah ağustos ayında anne olacağım. 10 Ocak gibi doktora gidip bebeğin gelişimine bakacağız..Öyle istiyorumki bu bebeği beni bir tek siz anlarsınız ..neler yaşadığımı..nasıl endişeler hissettiğimi..herkese sevgiler

sağlıkla kavuş bebeğine.aramıza hoşgeldin:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…