canım ben evde test yapmamıştım hiç. direk doktora gittik. kan testinde 149 çıktı doktor da önümüzdeki hafta tekrar gel dedi. gebelik var dedi ama başka da birşey demedi. adetim geçen ay 20 kasımben 35 günde adet oluyorum anlamadım yaaaa şimdi......offfffff ya öyle gebeliklerde kan değeri yüksek olabiliyor mu korktum şimdi
tüp veya problemli gebeliğim olmadığından , dr. Tanıdıklarımızdan , arkadaşlarımın doğumlarını v.s. De yaptırdığından tavsiyelerle gittik (para için abuk subuk testler yapmıyacağından v.s.) hakikatten dediğin gibi çok iyi birisi memnunum.
tatlım ben de aynı şeylerden korkuyordum dun yazmıstım hamile değil miyim neyim demiştim biliyoırsun ama dun hamılelık yasamıs bı tanıdığa danışırken "hamılelık varken yok gozukebılır fakat yokken var gozukmez"dedı, ben yıne de saglam olsun dıye ıcım rahat etsın dıye test yaptım. sende de sıkıntı yoktur canım:hulya:
Burnundan derinnnn derinnn nefes al önce kendini bir rahatlat tatlım , stres yapacak birşey yok . Bence folik asit içmeye başla eğer içmiyorsan , daha çok küçüktür 20 kasım ve 35 gün minnacıktır. Bekleyeceksin tatlım gönlünü ferah tut, gebelik var demiş dr. zaten ama daha çok küçük . Üzülmenin stresin hiçbirşeye faydası yok zararı var, korkma allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diye dua et, yemene içmene dikkat et , rahatlat kendini. Sevgiler
canım çok teşekkürler rahatladım biraz çok şükürrr
İNMŞALLAH CANIM YAA BEN AKŞAMA DA TEST ALAYIM DA SABAH YAPARIM YİNE BİR. tedirgin oldum şimdi çok. hayırlısı olsun allahım inşallah bebeğim benimledir sağlıklıdır inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yesfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne biseyin min ilmihî illâ bimâ sâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
canım çok teşekkürler rahatladım biraz çok şükürrr
Kizlar benim gibi burun tıkanıklıgından muzsarip olan varmı? nefes alamayan?
demet 149 az bi değer deil.. dr dediğine güven bence.. ne zaman gidiceksin kontrole?
demet 149 az bi değer deil.. dr dediğine güven bence.. ne zaman gidiceksin kontrole?
Kizlar benim gibi burun tıkanıklıgından muzsarip olan varmı? nefes alamayan?
Herkese Merhabalar, aranıza yeni katıldım. kısaca bahsetmem gerekirse 2 senelik evliyim ve 3 tane sebebi bilinmeyen düşük ile sonuçlanan gebelik kayıplarım oldu. Şimdi yeniden 5+3 hamileyim. 4+6 iken çok küçükte olsa yeni oluşan keseyi gördük. Şimdi doktorum karından kanı sulandıran iğne verdi ve ilave progesteron kullanıyorum. Herşey yolunda giderse bu sefer inşallah ağustos ayında anne olacağım. 10 Ocak gibi doktora gidip bebeğin gelişimine bakacağız..Öyle istiyorumki bu bebeği beni bir tek siz anlarsınız ..neler yaşadığımı..nasıl endişeler hissettiğimi..herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?