2010 Ağustos Anneleri

Hoşgeldin canım , inşallah herşey yolunda gider ve mis kokulu bebeğini kucağına alırsın. Su gibi hamilelik diliyorum. Geçmişi hiç düşünme , herşeyin hayırlısı için dua et hayatım. Dualarımız seninle , Sevgiler

Aramıza hoşgeldin... İnşallah bebeğine bu sefer kavuşursun... Dualarımız seninle ve tüm hamilelerle...
zemuszemus

kızlar merhaba,ben dün size merhaba demiştim ama heralde kimse yoktu,tekrar koca bir merhaba:)ben de 5 haftalık hamileyim.son adete göre yani,cumartesi doktora gideceğim,kese gözüksün diye bekledim,heyecanlıyım tabi,sizin yazdıklarınızı hep okudum,aynı kaygıları,aynı sevinçleri yaşıyoruz,nolur bana da dua edin,bebişimin kesesini ve bebişimi göreyim.

Hoşgeldin canım, sana da kocamannnn bir merhaba. Sen de cumartesi dr. grubuna girdin :)) İnşallah herşey gönlünce olsun , dualarımız seninle. Sevgiler

Gülelim biraz ; Aşk-ı memnuyu izliyor musunuz izliyorsanız daha komik gelecektir. Deli behlül videosunu seyrettiniz mi ? Kasıklarıma ağrı girdi çok güzel. Seyretmeyenler internetten arayın hemen çıkıyor. Sevgiler

Benim dr. ilişki meselesini biz sormadan kendisi bilgi verirken "hiçbir kısıtlama yok doğuma kadar nasıl hissediyorsanız öyle davranın" dedi. Ama ben eşime seninle işim bitti yavrum diyorum :)))

benim doktorum kesinlikle yok dedi eşimle bende zaten doktor demeden karar almıştık ilk tecrübemiz acı olduğu için şimdi onuda bir önlem olarak görüyoruz eşimde bende sarılmaktan öteye geçmiyoruz kardeş kardeş yatıyoruz artık bebişlerimiz için herşeye katlanılır allahım yardımcıları olsun eşlerimizin

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza. allahım sağlılla almayı nasip etsin mercimeklerinizii

:roflol::roflol::roflol::roflol: Vajinal ultrason yapılmış gibi, koptum vallahi :roflol::roflol:

canım çok teşekkürler rahatladım biraz çok şükürrr

canım rahatla zaten çünkü benimde senin haftalarındayken 83,5 çıkmıştı ve gebelik var bebek var gayette sağlıklı allahıma şükürler olsun seninde öyle olacak canım iyi düşünelim iyi olsun canım benim

canım hoş geldin allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip et canım allahım yardımcımız olsun hepimizin ağustos 2010 hepimize uğurlu gelsin meleklerimizi teket teker kucağımıza alabilelim

:roflol::roflol::roflol::roflol: Vajinal ultrason yapılmış gibi, koptum vallahi :roflol::roflol:

ay muhasebe departmanı koptu kıslar ya bu behlül yüzünden bir tande de vidivodo da başka bir adam taklidini yapmış onu da izledik adam doğum sancısı çkeiyor sanki sonra ohh ohh deyip kesiyor çok alem yaaaa-tatlicadiarzu-

Allah senin iyiliğini versin yine vajinal ultrasona bağladın olayı , kızcağızı korkutup durma doktora gitmiyecek 9 ay :))

Yaw öyle değil, erkeklerin canı tatlı ya dayanamazlar en küçük acıya... Hem o kadar korkacak ne var?? Bu kadarcık acıdan korkan nasıl doğum yapar?? :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…