Herkese Merhabalar, aranıza yeni katıldım. kısaca bahsetmem gerekirse 2 senelik evliyim ve 3 tane sebebi bilinmeyen düşük ile sonuçlanan gebelik kayıplarım oldu. Şimdi yeniden 5+3 hamileyim. 4+6 iken çok küçükte olsa yeni oluşan keseyi gördük. Şimdi doktorum karından kanı sulandıran iğne verdi ve ilave progesteron kullanıyorum. Herşey yolunda giderse bu sefer inşallah ağustos ayında anne olacağım. 10 Ocak gibi doktora gidip bebeğin gelişimine bakacağız..Öyle istiyorumki bu bebeği beni bir tek siz anlarsınız ..neler yaşadığımı..nasıl endişeler hissettiğimi..herkese sevgiler
Herkese Merhabalar, aranıza yeni katıldım. kısaca bahsetmem gerekirse 2 senelik evliyim ve 3 tane sebebi bilinmeyen düşük ile sonuçlanan gebelik kayıplarım oldu. Şimdi yeniden 5+3 hamileyim. 4+6 iken çok küçükte olsa yeni oluşan keseyi gördük. Şimdi doktorum karından kanı sulandıran iğne verdi ve ilave progesteron kullanıyorum. Herşey yolunda giderse bu sefer inşallah ağustos ayında anne olacağım. 10 Ocak gibi doktora gidip bebeğin gelişimine bakacağız..Öyle istiyorumki bu bebeği beni bir tek siz anlarsınız ..neler yaşadığımı..nasıl endişeler hissettiğimi..herkese sevgiler
kızlar merhaba,ben dün size merhaba demiştim ama heralde kimse yoktu,tekrar koca bir merhaba:)ben de 5 haftalık hamileyim.son adete göre yani,cumartesi doktora gideceğim,kese gözüksün diye bekledim,heyecanlıyım tabi,sizin yazdıklarınızı hep okudum,aynı kaygıları,aynı sevinçleri yaşıyoruz,nolur bana da dua edin,bebişimin kesesini ve bebişimi göreyim.
Benim dr. ilişki meselesini biz sormadan kendisi bilgi verirken "hiçbir kısıtlama yok doğuma kadar nasıl hissediyorsanız öyle davranın" dedi. Ama ben eşime seninle işim bitti yavrum diyorum :)))
Gülelim biraz ; Aşk-ı memnuyu izliyor musunuz izliyorsanız daha komik gelecektir. Deli behlül videosunu seyrettiniz mi ? Kasıklarıma ağrı girdi çok güzel. Seyretmeyenler internetten arayın hemen çıkıyor. Sevgiler
canım çok teşekkürler rahatladım biraz çok şükürrr
:roflol::roflol::roflol::roflol: Vajinal ultrason yapılmış gibi, koptum vallahi :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Vajinal ultrason yapılmış gibi, koptum vallahi :roflol::roflol:
benim sat 16 Kasım..
Arkadaşlar merhaba sizlerin sat tarihiniz kaç
Allah senin iyiliğini versin yine vajinal ultrasona bağladın olayı , kızcağızı korkutup durma doktora gitmiyecek 9 ay :))
Canım benimde sat tarihim 02 kasım 7 haftalık hamileyim senin kaç haftalık :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?