ay muhasebe departmanı koptu kıslar ya bu behlül yüzünden bir tande de vidivodo da başka bir adam taklidini yapmış onu da izledik adam doğum sancısı çkeiyor sanki sonra ohh ohh deyip kesiyor çok alem yaaaa-tatlicadiarzu-
benim sat 16 Kasım..
ya canlarım canım can yoldaşlarım. bu vajınal ultrason olayını konuşmasak valla korkuyorum yaa...
ben hiç doktora şeyimi açmadım kaldı ki bebeğim varken hiç açmam yaaaa
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ay muhasebe departmanı koptu kıslar ya bu behlül yüzünden bir tande de vidivodo da başka bir adam taklidini yapmış onu da izledik adam doğum sancısı çkeiyor sanki sonra ohh ohh deyip kesiyor çok alem yaaaa-tatlicadiarzu-
ya canlarım canım can yoldaşlarım. bu vajınal ultrason olayını konuşmasak valla korkuyorum yaa...
ben hiç doktora şeyimi açmadım kaldı ki bebeğim varken hiç açmam yaaaa
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Ay ne korkaksınız. Doktor bakmıyor örtünün altından ultrasonu sokuyor, gören de el değmemiş sanar sizi hamilelik de Meryem Ana misali... Koparttınız beni gülmekten
canım benimde sat tarihim 02 kasım 7 haftalık hamileyim senin kaç haftalık :cüvcüv:
Kızlar Allah hepimişin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme:
canım ya bu kadar takılma lütfen ilk önce karından bakar zaten görmezse vajinal ultrason yapar biraz geç gidersen vajinale hiç gerek kalmaz canım ama korkulacak hiçbirşey değil smear(rahim ağzı kanseri tahlili) tahlilidemi hiç yaptırmadın canım her kadının en az yılda 1 kez yaptırması gerekiyor canım
ya kızlar ben 36 yasındayım 15 yasında bir oglum var ve iki tane dusugum var, biri bos gebelikti biri ikiz gebelikti ve kalp atısı olmadıgı icin kurtaj oldum. size bisi diyimmi Allah dusurmesin o ikiz gebeligimde dr kalp atımı gorsun diye vajinal ultrason benim kurtarııcımdı her gun gel dese doktor giderdim neremi açmamı istese açardım öyle gunlerdiki .. bir kalp atısı gorebilmek icin 9 hafta bekledim ama olmadı.
Dr lar hastanın bi yerine bakalım derdinde degiller arkadaslar bıkmıslar gormek bile istemiyorlar bence, size bakıpta gorduklerinin onlar icin inanın hic bir anlamı yok.. Allah insanı mecbur etmesin ama doktorlarıda basımızdan eksik etmesin..
gereksiz utangaclıga taassuba gerek yok bence, bazıları erkek doktora muaynene olmamak icin canından oluyor, bana cok ama cok sacma geliyor arkadaslar .. bizim bedenimiz onlar icin zevk alma metası degil sadece ve sadece hasta bir beden et kemik kol bacak veya vajina ama hasta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?