canım üzülme bazı bünyeler öyleymiş... ki zaten doğum yaptığımızda bir çoğumuz yağ kilosu değil su kilosu vereceğiz.. hamilelerde vücut su toplarmış.. bu da kilo gibi görünse de doğumdan kısa süre sonra normale dönermiş... aynı zamanda.. sen ne kadar hareket edersen et ne kadar az yersen ye vücut bebek için depolarını bitirmez hatta eskisinden daha fazla yağ tutmaya başlarmış :)) o yüzden eminim burdaki herkes doğumdan sonra eski kilolarına geri dönüş yapabilecek kolayca :))
kızlar ya ben hala durmadan wc ye gidiyorumm... sanki içerken direk sindirim sistemime gitmeden aşağı iniyor... içiyorumm 15 dk sonra wc oofff sıkıldım yahuu mafoldumben
aslında üzülmüyorumda bu böyle giderse sonumu düşünemiyorum ben günde 4 lt su içiyorum ama olucağı varmış senin dediğini bir kaç arkadaşım daha demişti inşallah öyledir hormoneldir bu durum topaç oldum karnımı severken topaç yaptın ananı diye seviyorum vallaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın alayım artık taka taka bir hal oldum çünkü artık takmıycam elbet verilir demi ama
Özlem aynen bu sorun bende de var.Hatt ilk başlarda yoktu son zamanlarda çok çok arttı patlyacak gibi oluyorum gidiyorum tuvalete ayıptır söylemesi okadar da çok gelmemiş ama rahatlıyorum 2 saatte 5 defa falan gidiyorum geçen akşam saydımkaydirigubbakcemile3
ya sık tuvalete gitmek o kadar su içtiğim halde olmuyor bende yaa anlamadım üstelik benim kocaman myomum var bebişimden büyük idrar kesesine bitişik doktor sık tuvalete gidebilirsin bu yüzden demiştii ama gayet normal idrara çıkıyorum ne cins bir bünyem var benim ya
aynen aynen canım... beni düşündürende o... eskiden hadi okuyordum bebek mesaneye baskı yapar falan die şimdi sık wc ye gitme sıkıntınız zoratadan kalkacak yazıyor aksine benim fazlalaştı... su tutmuyor mu benim vücudum nedir :S ????
canım sen bence bu yüzden bu kadar kilo aldın.. dedim ya bazı hamileliklerde vücud su topluyormuş.. aynı yağlanmış gibi şişiyorsun.. ama inş. öyledir.. doğumdan sonra hoopp eski kilondasın ne güzel :)))
ağzından bal damlıyor canımcımmmmm :1hug: gel sana bir sarılayım opuyorumnanaktan
Kızlar ya moralim bozuldu.
Bugün kadının işi vardı gelmedi annem de onunla gidip başında duruyordu sen kadın gelmedi diye tüm evi temizlemişl yorulmuş ya üfff hiç dinlemiyor beni kıyamam ben ona
aynı durum bende de var didem yaabana gelen biri yoktu şimdiye kadar ama bundan sonra olması lazım... anneme bul birini diyorum hala ben bul dedikçe o temizliyor evimi ertesi gün yataktan kalkamıyor pazar günü beraber azcık ucundan bucağından bişiler yaparız bari ben de yardım ederim. ben de üzülüyorum ama bana sormuyor bile eve bir gidiyorumm tertemizz
ahh ahh annelerimizin hakkını nasıl öderizzz bizde anne olucaz allahın izniylen canından can veriyorsun insan kıyamaz tabikide
aynı durum bende de var didem yaabana gelen biri yoktu şimdiye kadar ama bundan sonra olması lazım... anneme bul birini diyorum hala ben bul dedikçe o temizliyor evimi ertesi gün yataktan kalkamıyor pazar günü beraber azcık ucundan bucağından bişiler yaparız bari ben de yardım ederim. ben de üzülüyorum ama bana sormuyor bile eve bir gidiyorumm tertemizz
canım acaba ben de bu kadar fedakar olabilir miyim bazen merak ediyorum ama şimdiden ben annemi daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?