:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Yaaaa bana niye böyle temizliğe gelen yok ağlıycam şimdi.Ben her işimi kendimi yapıyorum annem uzakta zaten yakınım kimsem yok burada.Kayınvalidem altımda oturuyor ama kadın nereye yetişsin yaşlıda bakıyor zaten.Hadi kimse yardım etmiyor bir de geldiklerinde kontrol etmeleri yok mu gıcık oluyorum.Eşimin akrabası her geldiğinde kadın mutlaka balkon kapımı açıp balkona bakar camlarımı açıp bakar.Bir de çaktırmadan da değil açık açık anlaşılıyor neye nereye baktığı.Mutfak dolaplarımı hiiiiç çekinmeden açar gıcık oluyorum ama işte.Bir de kayınvalidem derdi onlar için onlar hamileyken hasta gibi yatana iş yapmayana çok kızarlar mna bulurlar derdi nasıl uyuz oluyorum yaaa.Zaten hamileliğimden önce evimde kusur bulamazlar arasalarda ama şimdi oluyor haliyle hele birde başım ağrısın hiiiiiiç umrumda olmaz balkon muş cammış.Ütüm bile geçen nerdeyse 2 gün durdu evde baş ağrısından yapamadım.Eşim sağolsun haftasonları biraz biraz yardım ediyor ama genelde bütün işimi kendim yapıyorum ne yazık ki kadın tutarım diye düşünüyorum ama onada mana bulurlar ayıplarlar bunlar.Sinir oldum şimdi.klava:
Defne'cim
Çalışıyorsun sen de yanılmıyorsam valla bence bırak ne derlerse desinler tut sen kadını günah değil mi sana?Ben sadece haftasonları ütü yapıyorum yemek de bazen yapıyorum bazen yapmıyoprum yapma canım ayıplayan ayıplasın tut kadını paşalar gibi rahat et hem çalış hem de evde çalış 1 de çocuk taşı başka arzuları
kızlar az önce efsanurun gönderdiği blokta bir yazı okudum.. anneler babalara doğumdan sonra kendilerinde ne gibi değişiklikler bulduklarını sormuşlar... oradan bir soru ve cevabı gönderiyorum size... içim cız etti.. gözlerim dolduumafoldumben
Anne olduktan sonra değiştiğimi düşünüyor musun?
Hem de çook. Her zaman derim “kadınlar zayıftır, anneler güçlü”.Eskiden uyurken saçını okşasam uykumu bölüyorsun diye kızardın. Asım Alp mırıldansa gece yarısı yataktan fırlıyorsun ya, hayret ediyorum. Dünya yansa umrunda olmayan bir can, bir anda oluyor aslan. Satvetinden bazen ben bile ürküyorum.
Çalışmıyorum canım ben ama camlarım falan çok büyük benim hani temizlik için değil ama camlar için arada bir bi kadın tutarım diye düşünüyorum.Bir de evde normal temizliğimi yapabiliyorum rahatlıkla ama koltukları falan çektim geçen hafta belim koptu.Bazı şeyleri yapamıyor insan zamanı da olsa e daha da şişicez o zaman ne yaparım diye düşünüyorum Eğilip kalkmakta zor olacak ozaman.bana derin temizliklerimde yardım edecek biri olsun yeter.Ama burada öyle biyerde yaşıyoruz ki herkes birbiriyle içiçe madem bu kadar mana bulacaklarına arada bir gelseler ya bana koltukları çekmeye halımı kaldırmaya tek başına olmuyor işte bunlar ama ne yapıcan kader......Annem yakınımda olsaydı böylemi olurdu.
varyaa öyle insanları bi kaşık suda boğabilirim onlara neymiş yaaaa senin evin ister temizlersin ister temizlemezsinn boşversene milletin ne düşündüğünden ne düşünürse düşünsünlerr çevremizde ki insanların düşünüş tarzına göre yaşarsak zaten oooooo mahvolmuşuzz duymuycan görmüycen onlar ne demiş ne yapmış ne yaparsa yapsınlarr valla sinirlendim şimdi sen canını niye sıkıyorsun bebişini düşün gerisini boşver gitsin yaa bi avuç abuk sabuk insan her yerde varlar ama onları ciddiye almıycaksın yoksa hayat zindan olur sanaklava: klava: klava: ben döverim gerekirse onlarıı sen merak etmee uyuz oldum yaa
Canım benim ben de çok sinir oluyorum.klava:Herkes bizim gibi düşünmüyor işte.Anlayışsız sadece dedikodu biliyor onlar allahtan kayınvalidem çok iyi de onlara pek laf gitmiyor ağızlarına. hasta olduğumu bile saklıyor kadıncağız söylemiyor onlara.Laf yapıcaklar diye.İlk aylarda yattım hep kasık ağrılarımdan bir de çok kanamam oluyordu dr.sürekli sırtüstü yatıcaksın dedi.Onlar ziyarete geliyorlar bana söyledikleri laf Kendine bakamayan karı karı değildir.hep yatmak iyi değil kızım sana tavsiye deyip duruyorlar sanki ben keyiften yatıyorum.Eşimde çok kızıyor onlara o da okursa kızacak bana valla dedikodu yapıyorum diyeeyvahedigeldismile
korkma canım bunca sayfa içinden senin yazdığını bulup okuyamaz kaydirigubbakcemile3
Canım benim ben de çok sinir oluyorum.klava:Herkes bizim gibi düşünmüyor işte.Anlayışsız sadece dedikodu biliyor onlar allahtan kayınvalidem çok iyi de onlara pek laf gitmiyor ağızlarına. hasta olduğumu bile saklıyor kadıncağız söylemiyor onlara.Laf yapıcaklar diye.İlk aylarda yattım hep kasık ağrılarımdan bir de çok kanamam oluyordu dr.sürekli sırtüstü yatıcaksın dedi.Onlar ziyarete geliyorlar bana söyledikleri laf Kendine bakamayan karı karı değildir.hep yatmak iyi değil kızım sana tavsiye deyip duruyorlar sanki ben keyiften yatıyorum.Eşimde çok kızıyor onlara o da okursa kızacak bana valla dedikodu yapıyorum diyeeyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
kısmetse bende ağustosta ikinci kez anne olacağımm...
Ya var ya çok sinir oluyorum adamlara da anlayışsız akabalarına da kayınvalideme de görümceme de müdürüme de herkeseeeeeeeeeee. Duyan da duysun valla yeter. Bir tek bebişimle mutluyum ben valla ama tabi sinir de olsam eşim de olsun :)
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
kısmetse bende ağustosta ikinci kez anne olacağımm...
kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben çıkıyorum işten yarına girmeye çalışırım öpüyorum herkesi
teşekkürler hoşbulduk.:1hug:Hoşgeldin canım hayırlı olsuuuuun:1hug:
kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben çıkıyorum işten yarına girmeye çalışırım öpüyorum herkesi
canlarımherkeze merhaba.... ya ben nası uyumusum nasu uyumusum varya oglen kocıs geldı kahvaltı yaptık ben uzanayım bıraz dedı bende yanına uzandım bır uyandım saat 4 bucuk... adam gıtmıs gelıyo yanı... kotu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?