2010 Ağustos Anneleri

siercim valla benim doktorun öyle söyledi 20.haftadan önce veremeyiz dedi cumartesi kontole gittim özellikle gün versin diye haftama baktı ayarladı yoksa öncedende çağıra bilirdi

selam kıslar bende geldım... ayrıntılı usgde neye bakıyolar tam olarak kıslar gecmıse bakmadım bı soleyıverın olmamı???

canım bana doktor kalbine Allah korusun delik falan var mı diye , el ve ayak parmaklarına hani tam mı eksik mi falan diye , bütüüün organlarına, organlarında herhangi bir sorun var mı diye bakıldığını söyledi ki bu ayrıntılı ultrasonda.. organlarında olan sorunları bile %75-100 arası doğru sonuçlarla görebiliyorlarmış...

canım aynı özlemin dediği gibi ama birde bebek anneden beslenebiliyormu diye bakıyorlarmış

Hoşbulduk cnm..Evet cnm 17 + oluyorum dediğin gibi belki 18 olacağım için öyle olabilir..

canım aynı özlemin dediği gibi ama birde bebek anneden beslenebiliyormu diye bakıyorlarmış

aaa evet canım haklısın.. plesentayı da inceliyorlar... kan akımını damarları vs vs.. birçok şeye bakılıyor yanii :)) en az 15 dk görüyorsun bebeğini ne güzel :)))

radyolojıde bakıyolar demı buna?? ya kızlar ben gecen doktora gıttıgımde baktı doktor ama o boyu kılosu gobek bas cevresıne baktılar... radyolojıde baktılar buna... bıde 20. haftada mı bakılıyomus??

siercim valla benim doktorun öyle söyledi 20.haftadan önce veremeyiz dedi cumartesi kontole gittim özellikle gün versin diye haftama baktı ayarladı yoksa öncedende çağıra bilirdi

Valla cnm cım bazen bazı hususlarda dr lar farklı düşünebiliyo sanırım.mesela üçlü tarama testi gibi.hani bazısı istiyor,bazısı da hiç gerek görmüyor ya.bu konuda bunun gibi bişey heralde..neyse hayırlısı hakkımızda..bi de cnm benim gebelik normalden önde gidiyor.belki birazda olsa bununda etkisi olabilir..hayırlısı bakalım..

hoşgeldin pınarcımmmmzemuszemus
ohh ne güzel burdada hava çok güzel ama yürüyüş imkanımız yok işyerine tıkıkıp kalıyoruz maleseffzemuszemus

merhaba canım çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin inşallahh

ayy canım kusura bkma yeni gördüm netimde sorun vardı
yaş 27
kg:75
sat:03.11.2009
doğum tarihi:01.10 2010
ikili test yapıl dı .sağlıklıyız çok şükür
ve ismi de ZEYNEP

hiç sorma özlemcim bebeği göreceğim diye zaten ayrı heyecan ben 10 günde bir görüyorum zaten ama yinede sabırsızlanıyorum bazen sabaha kadar dönüp duruyorum bebeğimi göreceğim diye

radyoloji derken canım? senin oraya girmen bile sakıncalı sakınn orada bişey yaptırma.. bunlara bakan kişiler hem kadın doğum uzmanı hem de perinatolog... senin bunu perinatolog a yaptırman lazım... gittiğin yerde de belki vardır...

radyolojiii diyor yaa kız döverim seniiii klava:

ayy canım kusura bkma yeni gördüm netimde sorun vardı
yaş 27
kg:75
sat:03.11.2009
doğum tarihi:01.10 2010
ikili test yapıl dı .sağlıklıyız çok şükür
ve ismi de ZEYNEP

hoşgeldin arkadaşım da sanki senin bebeğin doğum tarihin de bir yanlışlık var... bebek ekim de mi doğacak??? akannehir

olabilir siercim her doktor farklı birşeyler söylüyor bizde uyuyoyuz mecburen sonuçta bu konuda usta olan onlar gerçi bu gidişle bizde herşeyi öğreniyoruz bebeklerin sayesindezemuszemus

sağol angel hiç sorma nefes alamıyorum resmen tıkandı her tarafım kapı pencere açtım valla yoksa düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile

tur tatlım raporuma bı bakayım ama ben ole hatırlıyorum... ayrıntılı usg dıye bızı gonderdı doktor... bıde yanlıs bılgı ıstemıs doktorum ogun doktor organlarına bakmıs falan damarlarını olcmeye calısıyodu... en sonunda doktorumu aradı sız bunu mu ıstedınız dıye:)

tatlım radyolojı dıyo... plasentanın yerıne bakmıs rahmın boyuna,amnıyon sıvısına, bas gobek bıde uyruk kemıgının uzunlukjlarına bakmıs

canım radyoloji dediğiniz yer film çekilen bölüm değil mi orada nasıl bakıyorlar bebeğe?? akannehir oradaki doktor ne anlar ki bebeği incelemekten akannehir

yok tatlım 2 tane kocaman usg aletı vardı... ama radyolojı dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…