2010 Ağustos Anneleri

evet canım, çok uzun fark varmış gibi geliyor bana da şimdi. 2 gün bile farkediyor değil mi??

Aynen anladık ya 2 ay degıp gecmıcen... 2 gun bıle farkedıyo gercekten...

seymacım biraz erken oluyor bana bile (ki senden 2 hafta öndeyim)en erken sezeryan olursa 15.inden sonra alırım dedi. Bırak bebişi rahat dursun yerinde:)

canım bunu söylediğin çok iyi oldu valla :) ben de korkuyordum iş yerinde falan sancım tutarsa ne yaparım diye çünkü iznimi 8 ağustosa göre ayarlıyorum

kızlar meraba, herkesin keyfi yerinde mi? Ben hala uyanamadım

saol canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın? :) bu arada seninle aynı yaşta ve aynı burçtanız :)) bende mi küçük anneyim ozaman.. yok ya değilim :))

16.hafta kontrolüne gidenleer. alttan muayene varmı??

canım tam 16. haftamı bitirdiğim gün gittim... alttan muayene etmedi

seymacım hiç belli olmaz kızın belki sana süpriz yapar sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah

kızlar benım bu aralar acayıp burnum kanıyo.. ama az az sık sık sızde de oluyo mu? ılk hamıle kaldıgımda cok kanıyodu burnum su gıbbı gectı hamıleıktenmıs doktor kılcal damarlar zayıflıyo demsıtı... bu aralar yıne basladı... Ya 20 yasındayım hıc kendılıgınden burnum kanamdı sımdıye kadar... hanıle kaldım burnum kanamaya basladı... dusunun bukadar degısyo vucutlarımız

usg normal ultrason dimi.farklı bişi değil.sadece dahamı ayrıntılı bakılıyor

tatlım bende doktor ılk kendı usgsıyle baktı kılosu su boyu su dedı elını gozunu yuzunu gosterdı cınsıyetını soledı.. ordan ayrıntılı usgye gonderdı orda tekrar baktılar aynı seylere....

seymacım hiç belli olmaz kızın belki sana süpriz yapar sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah

tatlım varya cok sevınırım ben ole olsa ama saglıklı olsunda tabı canı ne zman ısterse ozman gelsınler... ev tasıcam hemde adanaya dugunler var hareketlı bı yaz olcak benım cıın erken gelebılır belkım... bellı olmaz...

kızlar aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... keske her ayın bı akdın dogumcusu olsa burda... tum aklımıza takılanları sorabılsek ne guzel olur du demı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…