inşallah tatlışımm o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla o günlerin gelmesiniopuyorumnanaktan
kocişe diyorum geçen aşkım yaa ben bebeğimi çok özledim gelsin artık diyorum hamilelikte çok uzun 9 ay diyorum gülüyor bana:kedi:ama inanın hayal edince onun kucağımda oluşunu, koklayışımı, öpmemii, ezmirmemizi falan içim bi hoş oluyor böyle burnum sızlıyor özlemimdemopuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dimi canım yaa 2 ayın ne kadar uzun olduğunu şimdi anlamış oldukkkolumunekankayizsmile
evet canım, çok uzun fark varmış gibi geliyor bana da şimdi. 2 gün bile farkediyor değil mi??
cnm belli olmuyor kimsenin dediğine de inanma,bend ekendimi hazırlamıştım öyle ,hep öyle demşlerdi çünkü tam 40.haftayı doldurdu benim kızım,cuma günü doğdu o gelmeseydi pazartesi zaten sezeryanla alınacaktı
seymacım biraz erken oluyor bana bile (ki senden 2 hafta öndeyim)en erken sezeryan olursa 15.inden sonra alırım dedi. Bırak bebişi rahat dursun yerinde:)
şeymacım kaçıncı haftada oluyorsun acaba o zaman
16.hafta kontrolüne gidenleer. alttan muayene varmı??
kızlar meraba, herkesin keyfi yerinde mi? Ben hala uyanamadım
16.hafta kontrolüne gidenleer. alttan muayene varmı??
Bende p.tesi gidicem bilmiorum ama alttan muane neden?16.hafta kontrolüne gidenleer. alttan muayene varmı??
usg normal ultrason dimi.farklı bişi değil.sadece dahamı ayrıntılı bakılıyor
seymacım hiç belli olmaz kızın belki sana süpriz yapar sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah
saol canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın? :) bu arada seninle aynı yaşta ve aynı burçtanız :)) bende mi küçük anneyim ozaman.. yok ya değilim :))
benden kucugunu bulamzsınız herhal:):)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?