2010 Ağustos Anneleri

güneş artık kendini göstermeye başlayacak ve güneş lekeleri başlayacak.doktoru güneş kremi öneren varmı aranızda?ben eğer unutmazsan gittiğimde soracağım

Kızlar ya valla bıktım çalışmaktan yine uykum geldi basıcam istifayı şimdi gidip 1 güzel uyıycam:)

güneş artık kendini göstermeye başlayacak ve güneş lekeleri başlayacak.doktoru güneş kremi öneren varmı aranızda?ben eğer unutmazsan gittiğimde soracağım

canım ben bir nemlendirici kullanıyorum krem aynı zamanda lekelenmeyi de önlüyor.. ama yine de yaza doğru 50 faktörlük krem alacağım... sebamedinkini iyi diye duydum ben...

Kızlar ya valla bıktım çalışmaktan yine uykum geldi basıcam istifayı şimdi gidip 1 güzel uyıycam:)

Allah çalışanların yardımcısı olsun. Bende hamileliğimin ilk ayında çalışıodm sma henüz bilmiodm ve sürekli işe geç gidip erken çıkıodum. Çok yoruosunuz dayanamıorm diodm:) meğer hamileymişim

ben de daha biraz önce arkadaşıma aynı şeyi söylüyordum... çok bıktım çalışmaktan yaa... şu doğum izni gelse de yatsak bebişimle koyun koyuna :)))

Özlemcim yüzün için ne kullanıyorsun nemlendirici ben johnson bebe yağı kullanıyorum karnım için ama yüzüm için bir şey almadım hele bizim kız olucak yüzümüz çok çirkinleşir bari krem alayım. Nivea filan var yüz kremi onlardan mı kullanıyorsun

Canım valla ben doğuma kadar çalışmayı planlıyorum sonra bebişle daha çok vakit geçirebilirim bari

kızlar karnınızda çatlama oldu mu yada önlemek için krem kullanıyomusunz? Ben bu ay sorcam dr.a ama son günlrrde karnım hızla büyümeye başladı bende badem yağı kullanıorm umarım hiç olmaz çatlama.

ben de daha biraz önce arkadaşıma aynı şeyi söylüyordum... çok bıktım çalışmaktan yaa... şu doğum izni gelse de yatsak bebişimle koyun koyuna :)))

ahh ahh tek isteğim o zaten zemuszemus
gel ağustosss gelllzemuszemus

Allah çalışanların yardımcısı olsun. Bende hamileliğimin ilk ayında çalışıodm sma henüz bilmiodm ve sürekli işe geç gidip erken çıkıodum. Çok yoruosunuz dayanamıorm diodm:) meğer hamileymişim

Yine ben geldim kızlar... Çok tekmeliyor bu veletim yaw. Azcık tatlı bir şeyler yemeye gelmiyor; tabi biliyor o da; kendisinden daha tatlısı yok benim için :asigim: .
Eee siz neler yapıyorsunuz?

Ne yapalım çiğdemcim tekmeleniyoruz. Hatta benim kızım biraz asabiymiş çok normal bu kadar hissetmen senin kız tekme değil kafa atıyor sana dedi bir solda 2 dk sonra sağda durmadan dönüyor

canım aslında yaklaşık 1 ay öncesine kadar ne bulursam onu kullanıyordumm kaydirigubbakcemile3 ama görümcem bu duruma karşı çıktı.. cildin çok hassas hem de çok genç ve hamilesin böle şeyler sürme yüzüne dedi.. tuttuğu gibi kolumdan eczaneye götürdü beni :) eczanenin dermatologu varmış.. kendinin de kullandığı Skincode isimli markayı önerdi bana... hatta size linkini göndereyim inceleyin... kendisi de hamilelik döneminde bu kremleri kullanmış ve kesinlikle zararı yokmuş bebeğe hatta nette de okumuştum zararı olmadığını... bir de temizleme sütü aldık sabah akşam sütle temizleyip kremi sürüyorum.. benim cildim çok hassas ve malum havalar kötü acayip kötü oluyordu gülerken bile acıyordu bir de yanaklarım böle kırmızı kırmızı olup geçmiyordu.. çok şükür bu kremle hepsinden kurtuldum... hatta onun sayesinde çirkinleşmediğimi düşünmeye bile başladım :)))) normalde alnımda sürekli bir pürüzlük olurdu çünkü...

burda bütün özellikleri yazıyor kremlerinin vs nin...,

ALDERMA

çok haklısınız kızlar yaa. bende haziran gibi çıkacağım kısmetse doğum iznine, resmen gün sayıyorum. bir takvimim var her geçen gün bir çizgi atıyorum üzerine, sanki hapisteymişim gibisenağlama

Yine ben geldim kızlar... Çok tekmeliyor bu veletim yaw. Azcık tatlı bir şeyler yemeye gelmiyor; tabi biliyor o da; kendisinden daha tatlısı yok benim için :asigim: .
Eee siz neler yapıyorsunuz?

oooo aynı zamanda gidiyoruz aynı zamanda geliyoruz senle canım yaaa.eee pisiler böyle heralde ahh bi de şu yavru pisiler yok mu?demin aşağıda uzandım biraz kayınvalidem de sırtüstü yattım.Rahatsız olduğunu anladım ama dönmiycem dedim kıpır kıpırdı sonra sol tarafıma bi tekme yedim ki sorma.Heralde ilk defa bu kadar şiddetli vuruyor ben de kahkaha attım kendikendime annemde geldi noldu kedikendine gülüyorsun dedi ben de dedim torunun tekmeledi.kaydirigubbakcemile3

selam kzlar bende biraz yatıp tembellik yaptıktan sonra yine kalktım
ya ben neden hisstemiyorum bebişim hareketlerini
bendemi bi tuhaflık var acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…