tatlım radyolojı dıyo... plasentanın yerıne bakmıs rahmın boyuna,amnıyon sıvısına, bas gobek bıde uyruk kemıgının uzunlukjlarına bakmıs
sağol angel hiç sorma nefes alamıyorum resmen tıkandı her tarafım kapı pencere açtım valla yoksa düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile
yaa bu radyolojide doktorlar radyoloji uzmanı olmuyor mu? bebeğe nasıl bakıyorlar? ben anlamadım gitti yahuuu :1shok:
sağol angel hiç sorma nefes alamıyorum resmen tıkandı her tarafım kapı pencere açtım valla yoksa düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile
tatlım gecmıs olsun... bende senın gıbıyım gecen pazartesı hasta oldum... hala ıyılesemedım ınan varya hamıleyken daha zor oluyomus hasta olmak... nefes alamıyorum yemek yerken cabuk oruluyorum bu yuzden bısey yıyemıyorum burnum devamlı tıkalı... gece uyuyamıyorum veya agzım acık uyuyorum:)
tatlım gecmıs olsun... bende senın gıbıyım gecen pazartesı hasta oldum... hala ıyılesemedım ınan varya hamıleyken daha zor oluyomus hasta olmak... nefes alamıyorum yemek yerken cabuk oruluyorum bu yuzden bısey yıyemıyorum burnum devamlı tıkalı... gece uyuyamıyorum veya agzım acık uyuyorum:)
kızlar merhaba.dün doktora gittim.herşey yolunda.arada bir bakıyorum listeye .merak ediyorum.baktım listede ismim siyah kalmış.mavi yapar mısınız.oğlum olcakmış.çok mutluyum.3lü testimde yapıldı.herşey çok güzel.kendinize iyi bakın.Allaha emant olun..
kızlar merhaba.dün doktora gittim.herşey yolunda.arada bir bakıyorum listeye .merak ediyorum.baktım listede ismim siyah kalmış.mavi yapar mısınız.oğlum olcakmış.çok mutluyum.3lü testimde yapıldı.herşey çok güzel.kendinize iyi bakın.Allaha emant olun..
oğlumun ismi de hasan efe:))))
hoşgeldin arkadaşım da sanki senin bebeğin doğum tarihin de bir yanlışlık var... Bebek ekim de mi doğacak??? Akannehir
ay canlarım yaaa Allah yardımcınız olsun
bi an önce şifa versin inşallah
meleklerinizin hürmetine:kedi:
ya doktorlar ilaç vermiyormu size bi rahatlatıcı bişey olmalı ama dimi mafoldumben
ay canlarım yaaa Allah yardımcınız olsun
bi an önce şifa versin inşallah
meleklerinizin hürmetine:kedi:
ya doktorlar ilaç vermiyormu size bi rahatlatıcı bişey olmalı ama dimi mafoldumben
ay hiç sorma canım ya bende senin gibi ağzım acık uyuyorum birde bakıyorum azım dilim kurumuş baş ağrısı ayrı bir dert çok zor ne bunalıyorum ev üstüme üstüme geliyor sankikafamçokkarıştı
oğlumun ismi de hasan efe:))))
kıslar selam girmedim uzun zamandır. bu arada ne kadar güzel bilgileniyoruz , geçmişi okudum az önce ben doktporımdan ayrıntılı ultrasonu hiç duymadım. adanada nereler yapıyor onuda bilmiyorum.
ama doktorumla da dediğim gibi hiç konuşmadık i konusu bile geçmedi, cuma günü akşam cinsiyet için gideceğim , belki söyler bakalım gittiğimde.
çok güzelcanım benım kızlarımız adaş olcak ıns...
ay canım hiç sorma veriliyor ama ya bebeği etkilerse ya şöyle olursa hep endişe içindesin resmen hapşırmaktan öksürmekten bir hal oldum
teşekkürler hepinize.insan cinsiyetini öğrenince daha değişik duygular hissediyor.inşallah sağlıklı sağlıklı bebeklerimiz olur:)
kıslar selam girmedim uzun zamandır. bu arada ne kadar güzel bilgileniyoruz , geçmişi okudum az önce ben doktporımdan ayrıntılı ultrasonu hiç duymadım. adanada nereler yapıyor onuda bilmiyorum.
ama doktorumla da dediğim gibi hiç konuşmadık i konusu bile geçmedi, cuma günü akşam cinsiyet için gideceğim , belki söyler bakalım gittiğimde.
yok tatlım bısı vermıyo bıtek burun damlam la bogaz spreyım vardı bı ışe yaramıyolar
aynen ya rahat uyumayı ozledım ınan
bazen nefes alamıyorum eşim cok panıklıyo
tatlım hayırlı olsun oglusun... saglıkla kucagına al ıns... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?