Bide arkadaşlar bende yeni bi huy çıktı.sizlerde oluyomu bilmiyom.geceleri uyurken ağzım açık kalmış bide acayip bi ses çıkararak hani nefesin kesilirde bi ses çıkarırsın o şekilde kendi sesimi duyup uyanıyom yaaa..kısa bişey ama çok garip..yaşlılar gibiyim yaaa..geçen yine şekerleme yapıyodum.kendi sesime korkup uyandım.hafif bi ses ama benim uyku hafif olduğu için hemen duydum..:))
çok güzel
eşim ve benim çok beğenerek tercih ettiğimiz bi isim bu.hatta türküsü bile var bilirsin.sürekli onu dinliyoruz :) rabbim sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin
sizin doğum ne zaman
bişi sorcam sizlere... bebek karnımızda el kol hareketleri dışında yer değiştirmek için de hareket ediyor mudur? bazen sağımda bazen solumda bazende göbeğimin hemen altında hissediyroum geziniyor mu içeride ne dersiniz?
bende -henüz- öyle bişi yok şekerim kaydirigubbakcemile3
bende ole hıssedıyorum bazen sagımda bazen gobusumun altında genellıkle solumda ama
evet özlemcim bende bir orada bir burada hisediuordum doktora sordum oda yer değiştiriyordur dedi:ecrin_bebek:
Kızlar aĞustos ayına gİrİnce hayırlısıyla ne kadar heyecanlı olacaĞız bu topİcte dÜŞÜnsenİz ya bİ. Bİrer bİrer saĞlıklı doĞum haberlerİmİzİ alacaĞız İnŞallah. İple Çekİyorum o gÜnlerİ, allah saĞlık sıhhat versİn hepİmİze...
Kızlar aĞustos ayına gİrİnce hayırlısıyla ne kadar heyecanlı olacaĞız bu topİcte dÜŞÜnsenİz ya bİ. Bİrer bİrer saĞlıklı doĞum haberlerİmİzİ alacaĞız İnŞallah. İple Çekİyorum o gÜnlerİ, allah saĞlık sıhhat versİn hepİmİze...
ayyyyyyy ıns gelsın o gunler:) mesela ben hep sey derdım... amannnn arasında 2 ay var 3 ay var nekı yasıt onlar yasıt derdım... sımdı arada okadar cok fark varmıs gıbı gelıyokı bana mesela hazıranda dogum yapcakların bebeklerı sankı ben dogum yapasıya kocaman olcaklarmıs gıbı gelıyo... benden 2 hafta onde olanların bebeklerıyle benım bebgın arasında 2 ay varmıs gıbı gelıyo şimdi
canım benim tahmini doğum tarihim 8 ağustos ama ben büyük ihtimalle temmuz sonunda doğum yapacağım.. malum kız bebekler biraz erken doğuyormuş.. 36-38 haftalar gibi :)))
ayyyyyyy ıns gelsın o gunler:) mesela ben hep sey derdım... amannnn arasında 2 ay var 3 ay var nekı yasıt onlar yasıt derdım... sımdı arada okadar cok fark varmıs gıbı gelıyokı bana mesela hazıranda dogum yapcakların bebeklerı sankı ben dogum yapasıya kocaman olcaklarmıs gıbı gelıyo... benden 2 hafta onde olanların bebeklerıyle benım bebgın arasında 2 ay varmıs gıbı gelıyo şimdi
inşallah tatlışımm o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla o günlerin gelmesiniopuyorumnanaktan
kocişe diyorum geçen aşkım yaa ben bebeğimi çok özledim gelsin artık diyorum hamilelikte çok uzun 9 ay diyorum gülüyor bana:kedi:ama inanın hayal edince onun kucağımda oluşunu, koklayışımı, öpmemii, ezmirmemizi falan içim bi hoş oluyor böyle burnum sızlıyor özlemimdemopuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım ya gerçekten insan çok özlüyor bebeğini, hayırlısıyla zaman bir an önce geçsinde kucağımıza alalım, öpelim, koklayalım yavrularımızı...
canım benim tahmini doğum tarihim 8 ağustos ama ben büyük ihtimalle temmuz sonunda doğum yapacağım.. malum kız bebekler biraz erken doğuyormuş.. 36-38 haftalar gibi :)))
cnm belli olmuyor kimsenin dediğine de inanma,bend ekendimi hazırlamıştım öyle ,hep öyle demşlerdi çünkü tam 40.haftayı doldurdu benim kızım,cuma günü doğdu o gelmeseydi pazartesi zaten sezeryanla alınacaktı
benimde doğum aslında ağustos 1 bakalım bence temmuzda gelecek gibime geliyor hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?