2010 Ağustos Anneleri

ayy acaba benim bebeğim erkekte doktor mu göremedi yaa hepten şüpheleniyorum :)

şekerim sen bayağııııı zayıfmışsın :))))

guruldama ve hava kabarcığı gibi hissediorm aslında ama emin olamıorm ki çok sağol çiğdemcim.

Pelin bak şu hava kabarcığı olayını ilk günler de ben de benzetiyordum sanki şişip iniyor gibi.ilk günler günde 1 kere ya oluyor ya olmuyor ama ilk hissettikten 1 hafta sonra baris apaçık belli ediyor kendini ve hiiiiiiiç durmuyor yani benimki böyleydi

Hmmm hakikaten baya zayıfmışsın canım ondan olsa gerek.e çok değil benimki de 13.haftada hissettirdi kendini

inş. özlemcim bende en kısa zamanda hissederim bebişimi
doktorum hem kız dediyse şimdi neden böyle düşünüyosun yanılmamaıştır cnm
sen içini rahat tut

Çiğdemcim biliyor musun ben de 160 cm e 43 kiloydum düğünden önce sonra tam 10 ayda 56 kiloya çıktım ne oldu da ben böyle kilo aldım onu da bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekerim sen bayağııııı zayıfmışsın :))))

Sadece karnım şişti. Babamla geçen konuştuk bana "bir resim yollar mısın mail yoluyla" dedi. Ben de "tamam" dedim. Bu akşam elbise ile bir foto çekip atacağım babama. Pek de belli olmuyor karnım. Hastanede bazen "hamile misiiin?" diye soran hemşireler var. Ki kimse benim kadar çok yemesin. 2 -3 saatte bir karnım kazınıyor, doymasam da "nefsimi körlüyorum" işte. Kilo alamadım pek. Neyse ki bebek normal, haftası haftasına uygun.

şöyle dikkat ettim de bebişleriniz 15-18 hafta arası ve hissediosunuz bizde 16 olmak üzereyiz ehhh hissederimyakında inş:) bu arada bende 55 olmuşum bu ay 2 kilo almışım:)

inş. özlemcim bende en kısa zamanda hissederim bebişimi
doktorum hem kız dediyse şimdi neden böyle düşünüyosun yanılmamaıştır cnm
sen içini rahat tut

canım kız dedi ama ölesine dedi sanki %60 hadi %50 yi geçmiş olalım dedi.. benim ilk görüşüme göre kız eğer sakladığı bişeyi yoksa dedi :))) hani %80 - 75 falan da değil %60 :))) o yüzden içimde süphe var... birini duydum.. 7 aya kadar göstermemiş kendini sonradan erkek olduğunu anlamış doktorlar :))) bana da neden olmasın ki öyle bişey o yüzden %100 olmadıkça kızım diye sevmicem bebeğimi :)))

işte bu yüzden de biraz böle düşünüyorum :)

ayy acaba benim bebeğim erkekte doktor mu göremedi yaa hepten şüpheleniyorum :)

aaaa canım böyle deme yaaa bu şüpheyle giderse ilk randevuna kadar mutsuz edersin kendini.kız annesi olmanın tadını çıkar düşün prenses gibi pembişler içinde bi kızın olacak ayyy ben de eşime diyorum akşam ya bebiş doğduktan sonra arayı pek fazla açmıyalım benim bide kıs pisim olsun yaaa diyorum o da diyor sen önce bi bunu doğur da bakarız o zaman diyokaydirigubbakcemile3

guruldama ve hava kabarcığı gibi hissediorm aslında ama emin olamıorm ki çok sağol çiğdemcim.

Herkeste farklı oluyor. Bende sanki içimde pervane varmış gibi de oluyor bazen. Kendini dinlemen lazım; gaz mı dolaşıyor, bebek mi geziniyor ayırmak için. Ama tekme genelde aynıdır; çimdik hissi oluyor. Değil mi diğer anneler?

Çiğdemcim biliyor musun ben de 160 cm e 43 kiloydum düğünden önce sonra tam 10 ayda 56 kiloya çıktım ne oldu da ben böyle kilo aldım onu da bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evlilik yaramış sana kaydirigubbakcemile3 şekerim. Doğum kontrol ilaçları kilo aldırırmış. Kullanmadıysan kesin evliliktendir kaydirigubbakcemile3 .

kızlar ben şimdilik çıkıyorum yemek yapmam lazım
daha sonra yine gelirim kendinize ve bebişlere iyi bakın

Düğünden önce 2 ay kullanmıştım düzensizlik yüzünden.Düğünden sonrada e korunma yöntemi olarakta kullanıym bari dedim ama 2 aydan sonra korktum bebişi geciktiriyormuş haplar diye bıraktım.Ondan değildir yani benim kilo almam sanırım çoooook mutlu etti eşim beni ondan kilo aldım mutluluktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mutsuz değilim şekerim zaten... kız olarak hayal ediyorum bebeğimi zaten hatta kurban bayramında nasıl güzel elbiseler alır giydiririm ben ona diyorum içimden Allah kısmet ederde o günleri görebilirsek... benim eşimde arayı çok açmayalım bundan sonra erkek için çalışmalara başlayalım diyor bana ki ben de itiraz etmiyorum.. bebeğim doğsunda bir Allah kısmet eder 2 yaşını doldurduktan snra falan başlayabiliriz çalışmalara çok ara olmasın aralarında :)))

Bizim akrabalardan birine doktoru kız demiş. 9 ay hem de... Herşeyi pembe yapılmış, elbiseler, oyuncaklar falan. Sonra bir doğmuş; ınınınııınnn erkek...
Şimdi benim hastanede 1 tek doktorum yok. Hangisine denk gelirse artık, malum devlet hastanesi. Benim oğlum olacağını 2 ayrı doktor, 2 hafta ara ile söyledi. Belki de emin olmak için 4 boyutlu ultrasona girebilirsin. Sonuçta her bebek mağazası geri iade almıyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 mümkündür lokumum...

ayy canım bana detaylı da kesinleşir dedi... kesinleşir dimi? :)))

ayyy uyku bastırdı gözlerim kapanıyor gidip biras kestireyim sonra da kalkıp pilav yapıcam yarın görüşürüz artık hepiniz öpüldünüz:1hug:

maşallah maşallahhh Allah herkese nasip etsin böyle mutluluk... sizinkini de daim etsin canımcım :)))

kızlarrrrrr uzandım pıt pıt göbişime vuruorm ve guruldama v kabarcık gibi bişi hissediorm:) sanırım bebişim zaten hareket halinde ama benhissedemiorm fazla:) yada çok istiorm oynamasını die psikoloojk olarak oynuo sanıorm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…