2010 Ağustos Anneleri

sohocum

benim eltimede bu dönemlerde gittiğinde erkek demişler ancak daha sonra kız çıktı, doktorlarda pek garanti vermek istemiyorlar haklı olarak, banada aslında erkek gibi dedi ama ben kimseye söylemiyorum açıkçası, çünki kesin değil sonuçta benim doktorumda %60 dedi, göremedi doktor dedim bende, ne biliym kendimi hazırlamakta istemiyorum, 19 martta kesin görecek inşallah nasıl olsa diye rahat duruyorum, birde risk çıkınca tabi testte ikinci plana itiyosun cinsiyeti, benim için artık yanlızca sağlığı önemli çünki ne kadar üzüldüğümü biliyosun.

arkadaşım başlarda ben de öyle düşünüyordum acaba psikolojik mi diye ama değilmiş :) çünkü onu dikkatli dinliyorsun :)) aslında olan bişeyin farkına varıyorsun :)

arkadaşım başlarda ben de öyle düşünüyordum acaba psikolojik mi diye ama değilmiş :) çünkü onu dikkatli dinliyorsun :)) aslında olan bişeyin farkına varıyorsun :)

Canımsın çok sevindm mutlu oldm şimdi:) sende sıkma canını cinsiyet için bak bana hala hiç bişi sölemedi dr. Umarım p.tesi söler bnm içimde rahat eder:)

neredeyse 1 saattir kimse yazmamış ben de üzülüyordum sayfalar birikmiştir diye...

ben de çıkıyorum kızlar... acayip gergin bir akşam yaşadım... eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum... ve bir daha asla buraya gelmek istemiyorummm...

kendinize iyi bakın... evde oturan hanımlar yuvanızın kıymetini bilin.... burda laf yiyip azar işiteceğime şu halimde hamile iken... eve gidip bütün evi temizleyip bel ağrısı çekmeye nasıl razıyım anlatamam...

kısa zamanda görüşmek üzere...

Bana doktor %90demesine rağmen hala şüphem var canım ...Doktor bana da sakladığı vs...gbi bişeler söledi bn kız die kendimi alıstırdım ama zatn şurda bi daha ki görüşte ortaya kesin cıkar gibi gelio bana %100 olur

canımmm sakin ol ağlama üzme kendinide bebişinide. Rahatla sakin ol iş bitti şimdi dinlenme zamanı. Eşinle rahat ve huzurlu bi akşam geçirmen dileğiyle öpüldn tatlım:)

Btün erkekler mi aynıdır ya..Benmki kız dediiğimde seneye yine hamilesin demişti neden dedğimde erkek bebek için dedi tabi kız istemediğinden deil bi o kadar da sevinmişti ama erkeklern yapısı sanırım a.s

Canm kıyamam yavruna yazık onu düşüneerek saknleştirmelisin kendini inan bende evdeym ama keşke çalışsam sırf su evden uzak olmak için dediğim cok olmustu artık kurtuluyorum gerçi ama evde cok cektm kayınvalide belası...Hamileliğimde bile bu insan yüzünden 3 kez kriz geçirdim kndimi parçaladım düşük tehlikesi yasadım ama olan bebeğimize oluyor..Kim bilir ne sinirli bi bebeğim olucak ama şimdi kurtuluyorum mühim olanda bu onlar ggeçici kndini ve bebeğini düşün başkaları yüzünden yıpratma kendni ii aksamlar

canımmm sakin ol ağlama üzme kendinide bebişinide. Rahatla sakin ol iş bitti şimdi dinlenme zamanı. Eşinle rahat ve huzurlu bi akşam geçirmen dileğiyle öpüldn tatlım:)

çok sağolun kızlar... sizler de olmasanız derdimi paylaşacak kimsem yok... burada maaşlı olarak çalışıyor olabilrimm, olabiliriz ama biz de insanız... ben evde eşimin bile bana bağırıp sinirlenmesini hoş karşılamıyorsam burda gelip elin adamının bana bağırmasını hiç karşılayamam... çok gücüme gidiyor.. kıpkırmızı oldum ağlamaktan...

Allah'a havale et canım sen.haklısın çok haklısın hakkı yok patron yemişim patronunu müdürünü afedersn sinirleniorum ya ama sakin ol eve gidip kapını kappattında o insan olmucak eşin bebeğin ve sen canım bnu düşün hamile hamile seni üzüyorsa saten cezasını cekicektir düşünme sabır dile ve ağlma yazk karnındaki yavrun nasıl etkilenior sen kıpkırmızı oldum diosun...yapma lütfenopuyorumnanaktan

kızlar ben hala bebğimiin tekmelerini hissetmiyorum bu.doktor gecen hafta 1 kac haftaya hissedersin demişti.ama hala tık yok.cok merak ediyorm nasıl oluyor acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…