kızlarrrrrr uzandım pıt pıt göbişime vuruorm ve guruldama v kabarcık gibi bişi hissediorm:) sanırım bebişim zaten hareket halinde ama benhissedemiorm fazla:) yada çok istiorm oynamasını die psikoloojk olarak oynuo sanıorm:/
ayy canım bana detaylı da kesinleşir dedi... kesinleşir dimi? :)))
arkadaşım başlarda ben de öyle düşünüyordum acaba psikolojik mi diye ama değilmiş :) çünkü onu dikkatli dinliyorsun :)) aslında olan bişeyin farkına varıyorsun :)
Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum işten öpüyoruz sizi iyi akşamlar
Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum işten öpüyoruz sizi iyi akşamlar
valla bu benm işime gelio ğünkü cepten onlarca sayfa takibi çok zor oluo:) gerçişimdide çok sessizlik oldu
canım kız dedi ama ölesine dedi sanki %60 hadi %50 yi geçmiş olalım dedi.. benim ilk görüşüme göre kız eğer sakladığı bişeyi yoksa dedi :))) hani %80 - 75 falan da değil %60 :))) o yüzden içimde süphe var... birini duydum.. 7 aya kadar göstermemiş kendini sonradan erkek olduğunu anlamış doktorlar :))) bana da neden olmasın ki öyle bişey o yüzden %100 olmadıkça kızım diye sevmicem bebeğimi :)))
işte bu yüzden de biraz böle düşünüyorum :)
mutsuz değilim şekerim zaten... kız olarak hayal ediyorum bebeğimi zaten hatta kurban bayramında nasıl güzel elbiseler alır giydiririm ben ona diyorum içimden Allah kısmet ederde o günleri görebilirsek... benim eşimde arayı çok açmayalım bundan sonra erkek için çalışmalara başlayalım diyor bana ki ben de itiraz etmiyorum.. bebeğim doğsunda bir Allah kısmet eder 2 yaşını doldurduktan snra falan başlayabiliriz çalışmalara çok ara olmasın aralarında :)))
ben de çıkıyorum kızlar... acayip gergin bir akşam yaşadım... eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum... ve bir daha asla buraya gelmek istemiyorummm...
kendinize iyi bakın... evde oturan hanımlar yuvanızın kıymetini bilin.... burda laf yiyip azar işiteceğime şu halimde hamile iken... eve gidip bütün evi temizleyip bel ağrısı çekmeye nasıl razıyım anlatamam...
kısa zamanda görüşmek üzere...
canımmm sakin ol ağlama üzme kendinide bebişinide. Rahatla sakin ol iş bitti şimdi dinlenme zamanı. Eşinle rahat ve huzurlu bi akşam geçirmen dileğiyle öpüldn tatlım:)
Canm kıyamam yavruna yazık onu düşüneerek saknleştirmelisin kendini inan bende evdeym ama keşke çalışsam sırf su evden uzak olmak için dediğim cok olmustu artık kurtuluyorum gerçi ama evde cok cektm kayınvalide belası...Hamileliğimde bile bu insan yüzünden 3 kez kriz geçirdim kndimi parçaladım düşük tehlikesi yasadım ama olan bebeğimize oluyor..Kim bilir ne sinirli bi bebeğim olucak ama şimdi kurtuluyorum mühim olanda bu onlar ggeçici kndini ve bebeğini düşün başkaları yüzünden yıpratma kendni ii aksamlar
çok sağolun kızlar... sizler de olmasanız derdimi paylaşacak kimsem yok... burada maaşlı olarak çalışıyor olabilrimm, olabiliriz ama biz de insanız... ben evde eşimin bile bana bağırıp sinirlenmesini hoş karşılamıyorsam burda gelip elin adamının bana bağırmasını hiç karşılayamam... çok gücüme gidiyor.. kıpkırmızı oldum ağlamaktan...
oyy yemek yedim geldim ama yetişememişimmm....iyi akşamlar tatlım, kimse yok hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?