2010 Ağustos Anneleri

canım ben normalde de Nisaya gidiyorum kontrole :))ve detaylı ultrason için de randevu aldım ayın 27 sine :) valla canım çok kalabalık olacağını sanmıyorum.. sonuçta zaten randevu alıp gidiyorsun... birazda zamanından önce gidersen hiç sorun olmaz :)

Ya takmamaya çalışıyorum da sağlık ocağındaki ebe de öyle söyliyince korkmaya başladım kahvaltımı bile yeni yaptım ama önümdekileri görseniz pc başında hala yiyorum yiycem de en azından kilomun artmaya başladığını görene kadarcokacimcoook

Hmmmm şimdi anladım sen zaten o hastaneye gidiyorsun ok canım.Ben de alıcam randevumu ama erken daha 30 marta alıcam.

yok canım daha önce yaptırmadım... ama daha önce 2li test için gitmiştim...bana evrak vermişlerdi... orada herşey yazıyordu... onu alıp kendi doktoruna götürürsen sorun olmaz sanıyorum...

yok korkma bol bol süt iç yoğurt falan ye kalsiyum almaya bak yanii kilo alıp sonradan verememek de çok kötüü ben de bu sefer çok almış hissediyorum kendimi hiç alışkın değilim kiloyaa hiç de sevmem...:1no2:

Hmmmm şimdi anladım sen zaten o hastaneye gidiyorsun ok canım.Ben de alıcam randevumu ama erken daha 30 marta alıcam.

evet canım öyle...bende tedbirli davranayım dedim :) aldım hemen ayın 27 sine :) genç iyi bir doktor Reyhan Hanım...

Kızlar ben geldım aşıdan yırttımm da geldım... (en azından bır ay kadar)

yok canım daha önce yaptırmadım... ama daha önce 2li test için gitmiştim...bana evrak vermişlerdi... orada herşey yazıyordu... onu alıp kendi doktoruna götürürsen sorun olmaz sanıyorum...

Hımm anladım canım..bende şimdi hamileliğimin ilk aylarında gittiğim hastaneyi aradım.dediğin gibi sonuçta kağıt veriyolarmış.ikili testte olduğu gibi yani..4 boyutlu ultrason dedikleri ayrıntılı ultrason oluyomuş..bebek için anomali tarama testiymiş..biraz bilgi sahibi oldum..saol cnm..
Buarada önceki yazılarından hemşeri olduğumuzu okudum ) bizde bulgaristan göçmeniyiz..yani annem babam orda doğmuşlar..ama biz izmir de doğduk..sana kanımın neden ısındığını şimdi anladım olumunekankayizsmile diğer arkadaşlarım yanlış anlamasın ama napayııımmmmm hemşeri olayı başka oluyo..:kedi:

canları selamlar güzel anne adayları hayırlı cumalar allahım tüm bebişlerimizi korusun ve onları sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah

[QUOTE[/COLOR][/U][/I][/B]

tekrarr hoşgeldinnnn...[/QUOTE]

hosbuldummmm canım...

Kızlar ben geldım aşıdan yırttımm da geldım... (en azından bır ay kadar)

Hoşgeldiiin canım ben de yırttım bu gün aşı olayını banada tam bir ay sonra gel dediler ama korkma canım yaaa eminim kan almalarından daha az acıyordur.Hem daha çatır çatır doğum yapıcaz bi aşıdan mı korkucaz yaaavvvvkötükedihüso

Günaydın kızlar
dün kabus gibi bir gün geçirdim. kaza yaptım, bir arabaya arkadan yaklaşık 60 km hızla tosladım, aırbag ler falan açıldı ve ben çok korktum, emniyet kemeri sıkıştırdı beni ve ben daha önce hiç kaza yapmadığım için airbag açılınca içinden bir duman çıktığını bilmediğim için de araba yanıyo zannedip çok panikledim. kemer takılıyken panik yapıp kendimi sarstım biraz sonrada bebeğime bişey oldu diye saatlerce ağladım, tabi hemen acile gidip baktırdık, yavrumda paniklemiş galiba kıpır kıpırdı, doktor öyle dedi, onu görünce iyi olduğunu duyunca çok rahatladım ohh bebeğime mis gibi yavrum.bu arada kendi doktorum cinsiyet tahmininde erkeke demişti %60, dün acil doktoruda kız dedi %60, ben heralde gerçekten 19 marta kadar öğrenemiycem.... neyse kızlar işte sonuç olarak Allahıma binlerce şükür bebeğimde bende çok iyyizzz

merhabalar canlarr
ben geldimmm
nasılsınız
dün yoktum rahatsızdım evde yattım gerçi pek iyileşmiş sayılmam ama geldim yinede

ikimizde üj bej lerden... kaydirigubbakcemile3 eskiden kabul etmezdim.. bi züj bej değiliz derdim ama farkediyorum ki annem de babamda bazen ağızlarından kaçırıyor :))) benim anneanne dedeler o tarafta doğmuş canım... sonra Çanakkaleye gelmişler.. babam orada doğmuş annemin tarafı da istanbula gelmişler ama yine köylerinde yaşamışlar annem de burda doğmuş.. ama tam trakyalıdır ikisi de :)) ben de öyleyim ne kadar dilimden anlaşılmasada tipimden herkes anlar... sende göçmenlik var mı diye soran çok oluyor :))) olumunekankayizsmile

bende yırttım 1 ay sonra baslayalım asıya dedı... bıde kalp atısını dınlerken kızım bısuru yaramazlık yaptı... hemsıre tam buluyo kalbını sıpacım kacıyo hemsıre buluyo sıpacık kacıyo nası guldurdu benı:)

hoşbulduk

geçmiş olsun sersuma .çok şükür ki Allahıma bir şey yok muş.tekarar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…