2010 Ağustos Anneleri

Hoşgeldinnn..çok çok geçmiş olsunnn..bebişin içinde çok sevindim..cnm mecbur kalmadıkça araba kullanmamak daha iyi sanırım..

selam lar nasılsınız?
Selam canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
canları selamlar güzel anne adayları hayırlı cumalar allahım tüm bebişlerimizi korusun ve onları sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah
amin canım amin:Saruboceq:

Anaaaam sen de bulgaristan göçmenisin canım benim ne güzel yaaaa ayrımcılık yapmak istemem ama batı insanlarını çok seviyorum bende.Ben de trakyalıyım canım eşimin tarafı bulgaristan göçmeni böyle herhangi biryerde trakyalı yada göçmenlerden görsem benim de hemen kanım ısınıverir.Zaten çok özledim memleketimi:gitme:gidemedim bir türlü sanki çok uzağında yaşıyorum

yasaklandı zaten cnm araba kullanmak, kocam öle diyo şimdilik, ama bakalım biraz geçsin üzerinden daha dikkatli bi şekilde kullanırım yine 7. aya kadar en azından diyorum, ondan sonra zaten yasak

canım çok geçmiş olsun allahım sizleri korumuş bebeğini sana bağaşlamış canım

merhabalar canlarr
ben geldimmm
nasılsınız
dün yoktum rahatsızdım evde yattım gerçi pek iyileşmiş sayılmam ama geldim yinede

hoşgeldin canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin çabucak sağlığına kavuş tatlım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğrudur cnm..benim eşim ankara lı o annemle anneannemin konuşmasına ilk zamanlar çok dalga geçerdi gülerdi.halen bazen taklitlerini yapar..ama alıştı artık tabii..napalım biz öleyiz aynen dediğin gibi üüjj bbeejjj beyaaaa..:dance:

canları selamlar güzel anne adayları hayırlı cumalar allahım tüm bebişlerimizi korusun ve onları sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım... sana da hayırlı cumalar...

[QUOTE[/COLOR][/U][/I][/B]

tekrarr hoşgeldinnnn...

hosbuldummmm canım... [/QUOTE]

şekerim sevindim mi desem ne desem sonuçta olacak ama :))) neyse sizin sayenizde biz de bikez daha öğrenmi:)))

ehehehehe evet yaa korkacak bişi yok kızlar yapmayıınn :))) demek ki ben de hiç boşuna gitmeyeyim 20. haftadan sonra gel dediler öyle yapayım artık...

hiiii canım çok geçmiş olsuuunn... neyseki çok şükür ikinizde iyisiniz maşallah... biz de bekliyoruz napalım bu 60 lar öldürür insanı :)))

merhabalar canlarr
ben geldimmm
nasılsınız
dün yoktum rahatsızdım evde yattım gerçi pek iyileşmiş sayılmam ama geldim yinede

hiiii burcuuu dünde seni konuştuk yoksun diye bak hayır değilmiş... çok geçmiş olsun canım... dikkat et üşütme.. keşke bugün de gelmeseydin işee

canlar bütün geçmiş olsun diyen arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun, bebişlerimizide,,
Soho sorma 60 lar yedi bizi, ama bekliiycez artık napalım, elbet kesinleşicek

Sorma cnm hele ankarada hemşeri bulmak o kadar zor kiii ( zaten burda yalnızım hiç kimsem yok.herkes izmirde..ankarada göçmen veya izmirli yok dencek kadar az.o yüzden oralardan birini bulunca sanki kırk yıllık tanıdıkmış gibi çok hoşuma gidiyo..napayım memlket hasreti iştee gurbetlikte böle oluyo..

canım benim çokbüyük geçmiş olsun , allahtan emniyet kemeri takılı ymış , arkadaşalr araç kullananlar ltfn dikkat edin kendinize...

bazen benim eşim de dalga geçiyor hatta diyor ki şimdi bebeği annen büyütecek ya bebekte onun gibi konuşursa diyor deli ediyor beni hem gülüyorum hem sinirleniyorum :roflol: dedim yok artık beni de annem büyüttü ama gördüğün gibi telaffuzum gayet normal ve güzel yani :)))

kıssslr biz bu akşam 7 de dokotra giidyoruz iş çıkışı bebişimizin cinsiyetini ögreneceğiz, babasıyla , doktor büyük ihtimalle erkek demişti ama bakalımbu akşam netleşicek.

ayyy canım benim çok çok geçmiş olsun sana ve bebeğine bişey olmamış çok şükür allah bir daha yaşatmasın canım bence hamilelikte araba kullanma.Bende geçtiğimiz yaz sürücü belgesi aldım eşimle her haftasonu arabayla çıkyordum gayet sakin kullanıyordum ama böyle bir durum olur yada korkup panklerim diye bu işi hemen rafa kaldırdım doğumdan sonra ilerletirim artık diye düşündüm.O yüzden bence ara ver araba kullanmaya canım.

canım benim çokbüyük geçmiş olsun , allahtan emniyet kemeri takılı ymış , arkadaşalr araç kullananlar ltfn dikkat edin kendinize...

Evt cnm allahtan kemer takılıydı, yoksa ağız burun dağılırdı, benim arabaya bindiğimde kontağı çalıştırmadan kerimi takmaktır ilk işim, arka koltukta bile kemer takarım zaten ben, lütfen kızlar herkes bu konuda hassas olsun

kıssslr biz bu akşam 7 de dokotra giidyoruz iş çıkışı bebişimizin cinsiyetini ögreneceğiz, babasıyla , doktor büyük ihtimalle erkek demişti ama bakalımbu akşam netleşicek.

hadi bakalım hayırlısı pipiyi açık açık gsterir belki bu seferkaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsunuz kızlar aslında ama alıştım ben çok o konfora , 7 senedir bilfiil trafikte araç kullanıyorum, ilk kazam bu ve ne yazıkki hamileyken oldu, şimdi daha dikkatli olucam artık, sonuçta insanda bi güven oluyo artık o güvenim sarsıldı kendime karşı,

kaydirigubbakcemile3 yok ben eşime tam tersini söylüyom.hani ankaralılar biraz kaba konuşuyo yaa bende eşime bizim çocuk annen gibi konuşursa yandık çocuğun şimdiden kısmeti kapanır filan diye dakga geçiyom.tabii o da biraz kızıyo ama kabulleniyo..anacımmm off hep büyük konuştum zamanında..ben sporcu olduğum için küçükken lise ortaokul zamanlarımda filan ankaraya gelirdik maçlara..nedense ankarayı da insanlarınıda pek sevmezdim.hep laf ederdim.ama gel gör ki ankaranın göbeğinden birini buldum evlendim bide buralara geldimmm benneyaptımki yaa büyük konuşursan öle olur işte..
şaka bi yana eşimdende herşeyden çok memnunum ama tabi kültür farkı oluyoo..yapcak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…