2010 Ağustos Anneleri

aslında isim düşünmek istiyorumm eşimede söylüyorum ama o pek yanaşmıyor çok zor bi konu aslında -tatlicadiarzu-
bide yıllardan beri hep şey derdim ben kızım olursa adı zümrüt olsun diye şimdi kararsızım

Son düzenleme:
isim isim isim
zor ve önemli bir konu.
çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biride güzel bir isimdir.
henüz düşünmedik ama düşünmeye başlaynca zorlanacağım kesin.anlamı güzel telaffuzu kolay bir isim olsun istiyorum

EVET CANIM DOĞRU SÖYLÜYORSUN DİKKATLİ OLMAK ALZIM ; BENİM DAHA BULANTILARIM BAŞLAMADI 4 HAFTA OLDUĞU İÇİN BAŞLAMAMIŞ OLSA GEREK.

90 A TIMANIRSAM YARIM DÜNYA OLACAĞIM DİYE KORKUYORUM.

OLSUN GERÇİ TARADANIM BEBİŞELRİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMZA ALMAYI NASİP ETSİN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL ; BİR ŞEKİLDE DOĞUMDAN SONRA ALLAH İZİN VERİRSE VERMEK ZORUNDAYIZ. :) :lepi:

hallisnaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlattın beni yaaaaa:çok üzgünüm:

biri kilomu dediiii :sinifsinif:

doktorum bana 40 hafta içinde en fazla 12 kilo önerdiklerini söyledi karbonhidratlı besinlerden uzak durmamı söyledi...

duygu bulantılarının başlamaması çok güzel kıymetini bil bu günlerinin tabi herkes farklı olur ama ben çok kötüyüm folic asiti bile zar zor içiyorum

merhaba arkadaşlar....
benim buluntılarım cok fazla olduğu için girip yazamıyorum halim yok
ama okuyorum genelde
bulantılar 7 haftalık olunca başlıyor genelde
yediğim hersey dokunuyor yemek yiyemiyorum....
folic asiti içerken bile kusuyorum zaten su hiç içemiyorum midem fena oluyor
hiç dermanım yok dinlemek istiyorum ama oğlumdan vakit bulamıyorum

hepinizi öpüyorum kendinize iiii bakın

ayy allah yardıcın olsuun.bende tık yok daha.yemek sonrası yabnma var sadec midemde opkadar

Çok geçmiş olsun arkadaşım (hatta hemşerim bizim de Bursa köklerimiz var) Senin Bulantıların ne zaman başladı ? Allah yardımcın olsun, tuzlu kraker v.s. ye sabah kalkınca. Evi havalandır, koku parfüm yayan aletler varsa kaldır. Sık sık az az yemeğe çalış hayatım. Sevgiler

ayy allah yardıcın olsuun.bende tık yok daha.yemek sonrası yabnma var sadec midemde opkadar

aman aman maşallah olmasın dicem ama başlarsa tam bu günlerinde başlar gözüm ne yemek görüyor ne bişe herşey kkötü kokuyor zorluyorum kendimi ama napıyım elimde değilki su değse ağzıma sanki geri çıkıcak gibi geliyor Allah yardım etsin herkese...

73+12=85 kg abboooooo

Yaa sen ne diyorsun yanmışızzz biz onu 90'a tamamlarız :)) Neyse arkadaş 24 kilo almış ama diyet falan yapmadan 1 sene içinde hamile kaldığındaki kiloya indiğini söylüyor. Emzirdikçe gidiyormuş söylenenlere göre ; tabi süt veriyorum süt olsun diye baklava börek götürmemek lazım, Süt için inek gibi otlamak, taze soğan kıvırcık v.s. v.s. bol bol su içmek lazım. Hakkımızda hayırlısı artık :))

ayy annem geçen gün demezmi çağla şikel 6 kg almışmış.bende acilen zayıflamalıymışım(hamile olduğumdan haberi yok)zayıflamadan hamile kalmayacakmışım.

deli etti eni deliiklava:

ayy annem geçen gün demezmi çağla şikel 6 kg almışmış.bende acilen zayıflamalıymışım(hamile olduğumdan haberi yok)zayıflamadan hamile kalmayacakmışım.

Evet 6 kg almış , hepsini de normal doğum yapıp vermiş nerdeyse . Ama bebek erken doğmuş çok minicikti ama minik doğanlar çabuk toparlıyorlar daha hızlı kilo alıyorlar.

söylemeden nasıl durabiliyorsunuz biz test yaptgımız gün ilan ettik resmen herkese dayanamadık :CüvCüv:

ne çağlayım nede manken.podyuma koşacakda değilim.sağlığım bebeğim saha önemli.
aslımı inkar edemem.
şişkoyum ben şişkoyum şişkoyum güzelim ben ahmişim aneyim:):)

Kızlar doktora gittim. bebeğim 15mm olmuş doktor dedi k tam tosun olacak top gibi duruyor belli iyi besleniyorsun dedi. Ama ben 3 kg almışım dikkat et yoksa 1 ay sonra diyetistene yollarım seni dedi. Kalbini de duyduk yavrum pıtpıt nasıl hızlı atıyordu. 15 ocakta ikili test için gideceğim. Tüm tahlillerim de iyi çıktı sadece biraz demirim eksik demir ilacı verdi o kadar. Troid kızamıkçık vs herşey süperrrrrrrrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…