- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
bende 77 kilo ile başladım canım zaten fazla kiloyla başladık benimde işim hep oturarak ama dikkat etmemiz lazım bizim işimiz daha zor canım kiloluyuz zaten birde üstüne gebelik kiloları fazla olunca herşeyimiz sıkıntı olabilir ben zaten şimdi bulantılardan dolayı hiçbirşey falan yiyemiyorum kilo almamışım vermişim hatta ama sonra ne olacak allah yardımcımız olsun
kıslaaaarrrrrr bugüne kadar duyduğum tüm sesler yalanmışşş...
birtek bebikimin kalp sesi varmış hayatta... birtek o gerçekmiş...
RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inş...
hala kulaklarımda yankılanıyor sesi.. RABBİM.e bin şükür müthiş bir duygu.. sağlıkla-hayırla gelsinler artık kucaklarımıza inş......
EVET CANIM DOĞRU SÖYLÜYORSUN DİKKATLİ OLMAK ALZIM ; BENİM DAHA BULANTILARIM BAŞLAMADI 4 HAFTA OLDUĞU İÇİN BAŞLAMAMIŞ OLSA GEREK.
90 A TIMANIRSAM YARIM DÜNYA OLACAĞIM DİYE KORKUYORUM.
OLSUN GERÇİ TARADANIM BEBİŞELRİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMZA ALMAYI NASİP ETSİN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL ; BİR ŞEKİLDE DOĞUMDAN SONRA ALLAH İZİN VERİRSE VERMEK ZORUNDAYIZ. :) :lepi:
merhaba arkadaşlar....
benim buluntılarım cok fazla olduğu için girip yazamıyorum halim yok
ama okuyorum genelde
bulantılar 7 haftalık olunca başlıyor genelde
yediğim hersey dokunuyor yemek yiyemiyorum....
folic asiti içerken bile kusuyorum zaten su hiç içemiyorum midem fena oluyor
hiç dermanım yok dinlemek istiyorum ama oğlumdan vakit bulamıyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iiii bakın
merhaba arkadaşlar....
benim buluntılarım cok fazla olduğu için girip yazamıyorum halim yok
ama okuyorum genelde
bulantılar 7 haftalık olunca başlıyor genelde
yediğim hersey dokunuyor yemek yiyemiyorum....
folic asiti içerken bile kusuyorum zaten su hiç içemiyorum midem fena oluyor
hiç dermanım yok dinlemek istiyorum ama oğlumdan vakit bulamıyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iiii bakın
ayy allah yardıcın olsuun.bende tık yok daha.yemek sonrası yabnma var sadec midemde opkadar
73+12=85 kg abboooooo
Yaa sen ne diyorsun yanmışızzz biz onu 90'a tamamlarız :)) Neyse arkadaş 24 kilo almış ama diyet falan yapmadan 1 sene içinde hamile kaldığındaki kiloya indiğini söylüyor. Emzirdikçe gidiyormuş söylenenlere göre ; tabi süt veriyorum süt olsun diye baklava börek götürmemek lazım, Süt için inek gibi otlamak, taze soğan kıvırcık v.s. v.s. bol bol su içmek lazım. Hakkımızda hayırlısı artık :))
ayy annem geçen gün demezmi çağla şikel 6 kg almışmış.bende acilen zayıflamalıymışım(hamile olduğumdan haberi yok)zayıflamadan hamile kalmayacakmışım.
deli etti eni deliiklava:
ayy annem geçen gün demezmi çağla şikel 6 kg almışmış.bende acilen zayıflamalıymışım(hamile olduğumdan haberi yok)zayıflamadan hamile kalmayacakmışım.
deli etti eni deliiklava:
aylindaaa dına çok sevindiim.darısı ben başta omak üzere tüm hamişlere.
biri kilomu dediiii :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?