kızlar dugun var burda kadınlar devamlı lalallalallaalalala dıye bagırıyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sızde bı ugrayın bebısınle azda sız bagırın zemuszemuszemuszemus tanıdık dugunu olmayınca rahatsız edıyor degılmı gurultu?.
cır cumartesı gunu saat 3 olmuşş bn hala işteyımuykum geldı hawa karanlık bulanık yagmurlu cnm calısmak ıstemıyor( ewıme gıtmk ıstıyorum bebegımle basbaşa kalmak kafamı dınlemek ıstıyorummm off (((
cır cumartesı gunu saat 3 olmuşş bn hala işteyımuykum geldı hawa karanlık bulanık yagmurlu cnm calısmak ıstemıyor( ewıme gıtmk ıstıyorum bebegımle basbaşa kalmak kafamı dınlemek ıstıyorummm off (((
anaaaaaam:roflol::roflol:çok komik bizim oralarda olsa roman havasından geçilmez valla:roflol:
Ben de bebğimle başbaşa kalıp kafa dinlemek istiyorum istediğim saaatte yatıp istediğim saatte kalkmak istiyorum canım ne istiyorsa onu yapmak istiyorum Beni kendi halime bırakın diycem ama olmuyor:çok üzgünüm:
valla ya ben keşana dugune gıtmıstım... allahım oldum oldum hıccc durmadan oynuyolar ya.... burdada hıc durmadan halay cekıyolar... ama kararlıyım tanımadıgım bırının dugunune gıtcem... takcam 5-10 lıra dıcem tanrı mısafırıyım... gececem beceremesemde halay cekecem... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ewet cekemıyorum artık kımseyyıı yaa. sabrım tahammulum yok..bnde dıycem benı benımle bırakkkkkıınnnn ozgur olmak ıstıyorum(( yaklasık 3 ayda burda hapısliğe mahkumum sonrada ewde mı mahkum olcam bılemıyorum :))ama kızım bana eslık edıcekkk can yoldasım olucak sıkılmam onunla..:ecrin_bebek:
suan cnm degıl oynamak kolumu kaldrmak ıstemıyorumm.. onların nasıl canı ıstıyor acaba :)) adamların en mutlu gunudur belkı benm dedgımde lafmıı :) işte herkes bir alemmm . bı tarfta duugn bı tarfta cenaze bı tarfta doğum. bı tarfta bıızm gıbı hamılleller :))ohaoldumsmile
valla ya ben keşana dugune gıtmıstım... allahım oldum oldum hıccc durmadan oynuyolar ya.... burdada hıc durmadan halay cekıyolar... ama kararlıyım tanımadıgım bırının dugunune gıtcem... takcam 5-10 lıra dıcem tanrı mısafırıyım... gececem beceremesemde halay cekecem... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
http://video.eksenim.mynet.com/albeymeta/Cennet_Kokulum_Ipek_Acar/66761/ bu benden sıze gelsın....
http://video.eksenim.mynet.com/albeymeta/Cennet_Kokulum_Ipek_Acar/66761/ bu benden sıze gelsın....
Şeymacım sen nerelisin?
Sen bizim düğün cd lerini bi izlesen kızkardeşiminki de öyle en yakın arkadaşlarımın düğünleri de öyle.Yani genelde bizim tekirdağda falan utanmasalar roman havasıyla açıp düğünü roman havasıyla kapatıcaklar.Hele bir de mahalle gençleri çıkmaz mı ağır tulum oynamaya seyretmeye doyamaz insan ama bizim düğünler çok farklıdır yani biz hep farklı olsun demiştik.Aynı kadro olunca tabi değişmiyor roman havası ağırlıklı olsa da mutlaka horon tepiyoruz doğu halayı çekiyoruz bunları akıllarına bile gelmiyor çalmak bizim müzisyenlerin ama biz kendimiz ayarlıyoruz.Memleketimin her havasından oynuyoruz.Ama tabi en güzeli yine roman havasıdır bizce:))))
ewet cekemıyorum artık kımseyyıı yaa. sabrım tahammulum yok..bnde dıycem benı benımle bırakkkkkıınnnn ozgur olmak ıstıyorum(( yaklasık 3 ayda burda hapısliğe mahkumum sonrada ewde mı mahkum olcam bılemıyorum :))ama kızım bana eslık edıcekkk can yoldasım olucak sıkılmam onunla..:ecrin_bebek:
anam bu ne açamadım canım...ama şarkı galiba aldım adını bakiym netten.
tesekkürr ederizz a_seyma...acılıyor ama gec acılıyor bıraz beklemek gerekıyor.cennet kokuluu bebeklerımıze inşş sağ salım kavusuruz..buyrunnnnnnnnn
Canım neden hapisliğe mahkumsun?Kimlerle yaşıyrsunuz kayınvalidenlerle falan mı?
Kayahan İpek Acar - Cennet Kokulum
kimler uzmus birtanemi
kimler incitmis
kimler kirmis kiymetlimi
kimler aglatmis
neden kusmus bu dunyaya benim sevgilim
dinle beni gozbebegim bak gozlerime
dinle yavrucugum hayat bir masaldi
kurtlarla kuzular birlikte yasar
bazan gecmez gunler bazan aksam olmaz
bazan unutursun bazan mumkun olmaz
hic kimse anne kadar uzulmez ki
bir damla gozyasi dokerken
kim koperipta verir sana kalbini anna gibi
BEBEGIM
hic kimse anne kadar sevemez ki
birtanem cennet kokulum benim
gurur duyarim canimi veririm sana
iste yeter BEBEGIM
dinle beni gozbebigim neoldu soyle
Çok duygulandm yaaa canım yavrum hemen gelsin şu ağustos kavuşmak istiyorum bitaneme.
Bebeğim seni kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim.Annen ölene kadar koruyucu meleğin olacak senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?