2010 Ağustos Anneleri

sızde bı ugrayın bebısınle azda sız bagırın zemuszemuszemuszemus tanıdık dugunu olmayınca rahatsız edıyor degılmı gurultu?.

sorma tatlım ya bıde burda heran hergun dugun oluyo

Cumartesı cumartesıdemı calsıyosun canım... Allah kolaylık versın... ya hamılleler ıcın bı kanun cıkarsalar barı hafta sonları calısmamaları ıcın....

Ben de bebğimle başbaşa kalıp kafa dinlemek istiyorum istediğim saaatte yatıp istediğim saatte kalkmak istiyorum canım ne istiyorsa onu yapmak istiyorum Beni kendi halime bırakın diycem ama olmuyor:çok üzgünüm:

anaaaaaam:roflol::roflol:çok komik bizim oralarda olsa roman havasından geçilmez valla:roflol:

valla ya ben keşana dugune gıtmıstım... allahım oldum oldum hıccc durmadan oynuyolar ya.... burdada hıc durmadan halay cekıyolar... ama kararlıyım tanımadıgım bırının dugunune gıtcem... takcam 5-10 lıra dıcem tanrı mısafırıyım... gececem beceremesemde halay cekecem... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ewet cekemıyorum artık kımseyyıı yaa. sabrım tahammulum yok..bnde dıycem benı benımle bırakkkkkıınnnn ozgur olmak ıstıyorum (( yaklasık 3 ayda burda hapısliğe mahkumum sonrada ewde mı mahkum olcam bılemıyorum :))ama kızım bana eslık edıcekkk can yoldasım olucak sıkılmam onunla..:ecrin_bebek:

suan cnm degıl oynamak kolumu kaldrmak ıstemıyorumm.. onların nasıl canı ıstıyor acaba :)) adamların en mutlu gunudur belkı benm dedgımde lafmıı :) işte herkes bir alemmm . bı tarfta duugn bı tarfta cenaze bı tarfta doğum. bı tarfta bıızm gıbı hamılleller :))ohaoldumsmile

işte kız olmasına en sevındıgım nokta bu can yoldası olcaklar ıns bize.....

aynne canım dunya ıste hersey olup gıdıyo yolunda... gecen hastaneye gıttık burda eşiminde benımde dıkkatımızı cektı kız en fazla 15-16 yasında karnı burnunda ... uzuldum...

http://video.eksenim.mynet.com/albeymeta/Cennet_Kokulum_Ipek_Acar/66761/ bu benden sıze gelsın....

Şeymacım sen nerelisin?
Sen bizim düğün cd lerini bi izlesen kızkardeşiminki de öyle en yakın arkadaşlarımın düğünleri de öyle.Yani genelde bizim tekirdağda falan utanmasalar roman havasıyla açıp düğünü roman havasıyla kapatıcaklar.Hele bir de mahalle gençleri çıkmaz mı ağır tulum oynamaya seyretmeye doyamaz insan ama bizim düğünler çok farklıdır yani biz hep farklı olsun demiştik.Aynı kadro olunca tabi değişmiyor roman havası ağırlıklı olsa da mutlaka horon tepiyoruz doğu halayı çekiyoruz bunları akıllarına bile gelmiyor çalmak bizim müzisyenlerin ama biz kendimiz ayarlıyoruz.Memleketimin her havasından oynuyoruz.Ama tabi en güzeli yine roman havasıdır bizce:))))

tatlım konyalıyım ben... bı sure istanbulda kalmıstım o zman kesana gıtmıstık bı konyalının dugunune:):) her telden oynuyolar canım evet... bı bakıyosun halay cekıyolar bı bakıyon ankara havası calıyo sonra bı bakıyosun zurna calmaya klarnet calmaya baslıyo roman havası eglencelı oluyo dusgunlerı... ama en cok yemeklerını begenmıstım... ısmını bılmıyorum ama corba yapmıslardı yayla corbası gıbı ama ıcınde tavuk avrdı cok begenmıstım cooookkk

Canım neden hapisliğe mahkumsun?Kimlerle yaşıyrsunuz kayınvalidenlerle falan mı?

anam bu ne açamadım canım...ama şarkı galiba aldım adını bakiym netten.

tesekkürr ederizz a_seyma...acılıyor ama gec acılıyor bıraz beklemek gerekıyor.cennet kokuluu bebeklerımıze inşş sağ salım kavusuruz..buyrunnnnnnnnn

benım cok hosuma gıttı... ilk dınledıgımde bukadar etkılememıstı benı sımdı bı kotu oldum aglattı benı... cennet kokulum ya agustos bı olsaydı gelseydı meleklerımız... kucagımda olmasını ıstıyorum sımdı

Kayahan ıpek Acar - Cennet Kokulum

kimler uzmus birtanemi
kimler incitmis
kimler kirmis kiymetlimi
kimler aglatmis
neden kusmus bu dunyaya benim sevgilim
dinle beni gozbebegim bak gozlerime
dinle yavrucugum hayat bir masaldi
kurtlarla kuzular birlikte yasar
bazan gecmez gunler bazan aksam olmaz
bazan unutursun bazan mumkun olmaz
hic kimse anne kadar uzulmez ki
bir damla gozyasi dokerken
kim koperipta verir sana kalbini anna gibi
BEBEGIM
hic kimse anne kadar sevemez ki
birtanem cennet kokulum benim
gurur duyarim canimi veririm sana
iste yeter BEBEGIM
dinle beni gozbebigim neoldu soyle

Çok duygulandm yaaa canım yavrum hemen gelsin şu ağustos kavuşmak istiyorum bitaneme.
Bebeğim seni kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim.Annen ölene kadar koruyucu meleğin olacak senin.

Canım neden hapisliğe mahkumsun?Kimlerle yaşıyrsunuz kayınvalidenlerle falan mı?

yok cnm ısyerınden bahsettım sabahın aydıgınlıgnda grııp aksamın karanıgında cıkıyoruz en guzel saatler burada gecıyor :) haftanın 6 gunu oyleyız. ısten cıkıncada acaba ewdemı mahkum olurum dedım calısmaya alısıp sıkılırmıyım manasındaaa. yoksa ewımde gayet rahatım kımse yok eşim we benn yaşıyoruz. işte bırde melegımız gelıcek annesıne can yoldaşı olucakk kaydirigubbakcemile5

Melek Anne

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan
bir bebek varmis. Bir gün Tanri'ya sormus:

-Tanrim, beni yarin dünyaya gönderecegini
söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir
tanesini sectim. O seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. Melegin sana hergün
sarki söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini
hissedecek ve mutlu olacaksýn.

-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler
söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasil anlayacagim?

-Melegin sana dünyada duyabilecegin en
güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana
konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek.

-Peki Tanrim, ben seninle konusmak
istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak
bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,
beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina
dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha
göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek
ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur
ve düyanýn sesleri cennete kadar ulasir.
Bebek gitmek üzere oldugunu anlar
ve son bir soru sorar:

-Tanrim eger simdi gitmek üzereysem lütfen
cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum,
sen onu ANNE diye cagiracaksin

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu arada ben cıkıyorum kızlar patrron yok walla gelırsede umrumda degıl. arkdaslar burada dayanamıyorum daha fazla bunaldım cıkıcamm.ne derse desın hamıle oldugumuda bılıyorlar ama hıc anlayıslı dawanmıyolar.. sızlere ıyı pazarlar dılıyorum kendınıze we bebişlere ıyı bakın .. hoşçakalınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…