2010 Ağustos Anneleri

gule gule canımmmm

Üzme kendini canım çıkma şansın varsa çık git eve dinlen.Hadi canım iyi tatiller sana....

merhaba güzel anneler ve minik bebişleri bu gün evde değilim bir uğrayayım dedim hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakınolumunekankayizsmile

hosgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın dun yoktun...

Pisisinin annesi hoşgeldiiiiin...Napıyor küçük pisin bakalım hiç durmuyor demi canım kıpır kıpır geziniyor içeride

İyiyim kızlar ne olsun? olumunekankayizsmile Dün k. validemle Forbes' e gittik, gezdik gezdik, tükkanların altını üstüne getirdik. Bebek mağazalarına baktık. Anneme park yatakları gösterdim. Markasını hatırlamıyorum ama özelliklerinde titrşim, müzik falan vardı 160tl dediler. Annem bayıldı.
Yavru pisim ne yapsın, mağazalardan birinde yüksek sesli müzik çalıyordu, rahatsız oldu. Bizi dışarı çıkarana kadar tepikledi kaydirigubbakcemile3
Oyun yüklüyordum, bakayım dedim ne yapıyor bizim kızlar...

Biz de akşam baktık parkyataklara yalnız geç gittik alışveriş merkezine kapanmak üzereydi hemen öyle baktık 100 tl idi ama kalitesi nedir bilmem.
Sonrada sinemaya girdik tekmeledi durdu yavrum benimki de sesten rahatsız oldu galiba:roflol:

merhaba güzel anneler ve minik bebişleri bu gün evde değilim bir uğrayayım dedim hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakınolumunekankayizsmile

merhaba tatlım ıyı yapmıssınız hosgeldınız...

ıyı yapmıssınız canım... bende alısverıs yapmak ıstıyorum bebıs ıcın... netten almanında tadı olmuyokı gorup elleyıp ole almak sıtıyorum ben... erkke bebısle dahamı cok tekmelıyolar kızlara gore?

Valla şeymacım ben öyle düşünüyorum ama kız annelerinden de hissedenler var tabi.Yalnız ben öyle çok çok yazan görmüyorum başka durmadan tekmeliyor falan diye ya belki yazmıyorlar ya da herkesten önce erkek anneleri duymaya başlıyor.Wildcat i biliyorum işte ne zamandır şiddetle hissettiğini başka kimsenin bu kadar çok hissettiğini bilmiyorum.Ben de şiddetli bi şekilde hissediyorum uzun zamandır.
Hatta geceleri bile uyandırıyor beni yaklaşık 10 gündür gece de 2 3 defa uyanıyorum kıpırtılarından.Wildcat senin de oluyor mu canım?

Öyle oluyor minikler. Belki de yaramaz olacaklar kim bilir?? yerimseniben

Netten alma hatasına düşmemek lazım öyle şeyleri. Defolu ya da bozuk çıkarsa değiştirmesi iadesi vs çok zor olur. Uğraştırırlar adamı. Oysa mağazada bire bir muhattab olursun satıcıyla. Benim k.validem resimden bir şey anlamamıştı park yatağın. Dün kendi gözleri ile görünce bayıldı resmen.

anladım tatlım... bende bayadır hıssedıyorum.. ama cok guclu degıl... bebklerın erkek olsuda burdan bellı oluyo herhal... bambam gıbı:):)

aynne katılıyorum canım ... netten bakıyorum devamlı ama fıyat arastırıyorum... dedıgın gıbı defo falan cıkıcak ısın yoksa bıde gelıp gıtmesıyle ugras... bıde bebk malzemesı sonucta elden lamk daha ıyı...

Daha önce de demiştim, benim ilk kez seyirme olmuştu 10,5 haftalıktı (2li testten önceydi, o yüzden net hatırlıyorum). O zaman büyükler "kız olacak" demişleri. Hoş daha sonra 15. haftada 3lü test için gittiğimde erkek çıkmıştı.
Şiddetli hissetmeye yeni yeni başladım. Belki de kendimi yeni dinlemeye başladım. Gaz sancısını, dolu bağırsaklarını bilenler (yani alamet bazında) bebek hareketlerini ayırt edebiliyorlar. Benim 2 avantajım var -naçizane fikrimdir-; birincisi ben her gün hiç şaşmadan çıkarım wc'ye. Yani kabız olmadım pek. Bağırsaklarım boşken gaz olmadığı aşikar oluyor. İkincisi de kilom yok; sadece karnım şişiyor. Karın duvarımda çok az yağ var. Tahminimce o yüzden hissedebiliyorum bu kadar kolay.
Kız ya da erkek bilemem de anneye bağlı kriterler var bebek hareketlerini hissetmenin. Düşünün ki ben bebeğin bir yerini -topuk baş artık neresiyse- dayayıp karnımda döndüğünü bile hissediyorum.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hahaha çok komiksin şeyma ya doğru dedin erkekler böyle geliyorlar işte dünyaya bambam:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olabılır tatlım ya... şanslısın ıste masallah.. bebegın kendını hıc unutturmuyo ne guzel... ben unutuyorum cunku hala karnım olmayınca sadece tekmeleyınce anlıyorum hamıle oldugumu...

Unutturmuyor kendini çünkü babasına çekmiş; huysuz benim bebeğim kaydirigubbakcemile3 .
Neyse ben çıkıyorum artık. Sonra konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz cicişlerrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…