2010 Ağustos Anneleri

Kızlar 4 + 2 yım bebeğimin kalp atışları için 5 ocakta rendevu aldım doktor verdı daha doğrusu . 5+6 olacak 5 ocaktada .

5 hafta 6 günlükken kalp atışlarını duyabilirimiyiz ; Çok korkuyorum

Son düzenleme:

canım gözünaydın çok sevindim.

Kapl atışlarını duymanın darısı bana olsun

41 kere maşallahhh arkadaşım, Ben de merak ediyordum sabahtan beri bakıyorum sesin çıkmadı. Neyse allaha şükür haberler superrrrrr

yazıyorum ama gitmiyo sorun var sanırım...

duygu kalp atışını duyamazsın ama ekranda görürsün yanıp sönen minik bir ışık olarak çok küçük daha çünkü

merhaba güzel anne adayları nasılsınız ben bugün çok yoğunum ama mercimeğim de bende çok iyiyiz

HERKSE HAYIRLI CUMALAR KISLARR

kıslaaaaaaarrr:))
güzel haberlerle tekrar aranızdayım
bebişimin kesesini sonunda gördük hormon değerlerimde 48 saatte ikiye katlıyo kaydirigubbakcemile2
yanii şuan için dış gebelik kabusu bitmiştirrr benim için darısı bu kabusu yaşan tüm annelerimizin başına olsun inşallah dr vitamin olarak elevit pronatal verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için randevulaştık eşimmmminde ağzı kulaklarında tahmin edersiniz kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

TEBRİKLER CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERDİ ÇOK ŞÜKÜR.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gamyoncuiremsu

Çok sağolun kızlar Valla ebrucum merak edersiniz diye işe gelir gelmez yazdım ama şuan havada uçuyorum Allah'ım korusun miniğimi tabi sizinkileri de :)

Hoşgeldinnnn , gözünaydın canım. Bebek kaç haftalıkmış ? Sen de bir cetvel yaparsın artık :)) Allah tamamına erdirsin tatlım.

kıslarrr beni kimse görmüyor bugün de bana dua edin nolur...yarın bebeğim ile tanışacağız inşallah tabi kendisini gösterirse bize mercimeğim.. çok heyecanlıyım inanamazsınız yaa.... sağ kasığım baya şişti sizde de var mı kıslar???

Tatlım seni görmezmiyiz hiç hem de kırmızı kırmızı yanıyorsun :)) Yarın ikimizde aynı heyecanı yaşayacağız allah izin verirse. Sen söyleyince kendimi muayene ettim ben de yok öyle bir şişlik , genel olarak şiş bir karnım var :)) Sol kasığımda bir sancı oluyor hareket ettikçe o kadar. Yarın senin kaçta randevun ? Benimki 4'de. İnşallah güzel haberlerle yarın döneriz. Çokkkkk opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bulantı için nane çayı içmemizde sizce sakınca var mı yok mu? internette araştırdım ve bazı yerlerde içilir yazıyor, bazı yerlerde zararlı diyor. Aklım karıştı, çünkü ben içiyordum.

slmm kızlarr
cetvell nasıı hazırlanıyoo

tatlım tickerfactory sitesine gir , gebelik bölümünde zevkine göre seçimler yaparak adım adım ilerle gerekli tarihleri v.s. gir cetvel oluşunca kontrol et doğru oldu ise sayfanın sonundaki HTML bölümündeki linki http.....png bölümünü ne eksik ne fazla tarayıp kopyala, kadınlar kulübü profil düzenle kısmına gir sayfanın sonlarına doğru olan çizelge bölümüne yapıştır ve kaydet. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…