kızlar doktora gittim. Bebeğim 15mm olmuş doktor dedi k tam tosun olacak top gibi duruyor belli iyi besleniyorsun dedi. Ama ben 3 kg almışım dikkat et yoksa 1 ay sonra diyetistene yollarım seni dedi. Kalbini de duyduk yavrum pıtpıt nasıl hızlı atıyordu. 15 ocakta ikili test için gideceğim. Tüm tahlillerim de iyi çıktı sadece biraz demirim eksik demir ilacı verdi o kadar. Troid kızamıkçık vs herşey süperrrrrrrrrrrrrrr.
Aman olmasın ne güzel işte, ne olsa son aylarda tombiş tombiş olacaksın elin mahkum . Sana ve Bebişe İyi Geceler
Kızlar doktora gittim. bebeğim 15mm olmuş doktor dedi k tam tosun olacak top gibi duruyor belli iyi besleniyorsun dedi. Ama ben 3 kg almışım dikkat et yoksa 1 ay sonra diyetistene yollarım seni dedi. Kalbini de duyduk yavrum pıtpıt nasıl hızlı atıyordu. 15 ocakta ikili test için gideceğim. Tüm tahlillerim de iyi çıktı sadece biraz demirim eksik demir ilacı verdi o kadar. Troid kızamıkçık vs herşey süperrrrrrrrrrrrrrr.
kıssslar nerdesiniz nden cevap vermediniz aşkolsun
kıslaaaaaaarrr:))
güzel haberlerle tekrar aranızdayım
bebişimin kesesini sonunda gördük hormon değerlerimde 48 saatte ikiye katlıyo kaydirigubbakcemile2
yanii şuan için dış gebelik kabusu bitmiştirrr benim için darısı bu kabusu yaşan tüm annelerimizin başına olsun inşallah dr vitamin olarak elevit pronatal verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için randevulaştık eşimmmminde ağzı kulaklarında tahmin edersiniz kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
kıslaaaaaaarrr:))
güzel haberlerle tekrar aranızdayım
bebişimin kesesini sonunda gördük hormon değerlerimde 48 saatte ikiye katlıyo kaydirigubbakcemile2
yanii şuan için dış gebelik kabusu bitmiştirrr benim için darısı bu kabusu yaşan tüm annelerimizin başına olsun inşallah dr vitamin olarak elevit pronatal verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için randevulaştık eşimmmminde ağzı kulaklarında tahmin edersiniz kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
Çok sağolun kızlar Valla ebrucum merak edersiniz diye işe gelir gelmez yazdım ama şuan havada uçuyorum Allah'ım korusun miniğimi tabi sizinkileri de :)
kıslarrr beni kimse görmüyor bugün de bana dua edin nolur...yarın bebeğim ile tanışacağız inşallah tabi kendisini gösterirse bize mercimeğim.. çok heyecanlıyım inanamazsınız yaa.... sağ kasığım baya şişti sizde de var mı kıslar???
slmm kızlarr
cetvell nasıı hazırlanıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?