2010 Ağustos Anneleri

aaaa senin de mi yarın tatlım. inşallah güzel haberlerle geliriz canım inşallah... allahım meleklerimizi bize bağışlasınlar. şişliği de eşim farketti ben bakınca göremiyorum dimdik durduğum zaman çıkık duruyor. sonra aynada baktım çok çok bariz değil ama dikkat edince şiş. tabi heryeri şişte sağ daha da şiş canım...:CüvCüv:

slmm kızlarr
cetvell nasıı hazırlanıyoo

cnm merhaba öncelikle allahım sağlıklı bebişler versin inşallah
lilypie diye bir site var ordan yapacaksın resim url sini de profilimi düzenleye tıklayıp en sondaki çizelge takibi yazan yere kopyalacaksın canım ve kaydet çık...:hulya:

Kızlar bugün doktor bana eski kaşar ye en iyi kalsiyum onda var dedi aklınızda bulunsun

Fazla da yeme eski kaşar deli gibi kalorilidir. Dereotunun sütten bile daha fazla kalsiyum kaynağı olduğu söyleniyor trioidleri de düzenliyormuş Bol bol yeşil sebzeler de yemek lazım hem C vitamini var hem de kalsiyum. Gaz yapıyor ama beyaz lahana da kalsiyum kaynağı.

canım benimmm gözün aydın allahım şimdi duymayanlara nasip etsin inşallah sağlıcakla bebişlerimizizn gelişimini nasip etsin benimde bütün tahlillerim iyi çıktı benim ikili test 25 ocakta canım allahım o sonuçlarımıza hayırlı kılsın sağlıklı olsun bebişlerimiz

Bu arada hani ilişki yasaklıydıkya biz kocişle. Sorduk doktora hamilelik boyunca ben yasak diyene kadar en fazla haftada 1 dedi. Ben de en fazla 15'de 1e karar verdim. Aklınızda bulunsun kızlar. KOcişler out bebişler in

doktorda bana bol bol yeşil sebze , yeşillik tüket ve beraberinde süt ve süt ürünleri tüket dedi.havuç i c vitamini vs.

ben sana vitamimn yazarsam şeker balı yerine geçer ama kaynağından sen tüketirsen petekli bal yemiş olursun dedi.

sağol canım doktora göre keseye bakınca 4 hafta bana göre 6 hafta (benimki netteki hesaplaycıya göre; dr nettekiler doğru olmuyor dedi çogunlunla)

doktor zaten onun boyunu ölçücek ona göre hangi haftayla uyumlu olduguna karar verir bazen gec yumurtlamada olabiliyormus o yüzden nettekiyle tutmayabilir ben 6+4 günlükken yani tam 1 hafta önce gittim 3.7 mm idi ve kalp atışlarını gördük tarifi olmayan bir duygu bide duyunca naparım bilmiyorum benimki net hesaplamasına göre uydu hakkında hayırlısı olsun...

Canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına da. ben de 15 ocakta gideceğim. Bu arada bana demir hapı verdi ferro sanol mu ne adı tam okuyamıyorum yarın alacağım. Sana bir şey verdi mi?

Canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına da. ben de 15 ocakta gideceğim. Bu arada bana demir hapı verdi ferro sanol mu ne adı tam okuyamıyorum yarın alacağım. Sana bir şey verdi mi?

Bu arada sen kilo almışmısın ben 3 kilo almışım. Sezeryan olursa temmuz 10'dan sonra olabilir dedi sanırım bizim ki ağustos'u beklemiyecek. Seninki ne dedi

Bu arada hani ilişki yasaklıydıkya biz kocişle. Sorduk doktora hamilelik boyunca ben yasak diyene kadar en fazla haftada 1 dedi. Ben de en fazla 15'de 1e karar verdim. Aklınızda bulunsun kızlar. KOcişler out bebişler in

canım benim ya bende dertliyim bu konuda.

yaklaşık 40 gün oldu giremeyeli.

kocacım çok istiyor ama korktuğu için yok diyor. doktorda serbest dedi ben söyleyene kadar ama görümcem yapmayın dediği için yapmıyoruz.

gerçekten denediniz bebeğe zarar vermiyor değilmi hayatım ?

dereotunun gebelikte sakıncalı odluğunu duydum ben ve maydonozun annem bana yedirmiyor ikisinide aklınızda bulunsun

Valla canım doktor 9. haftaya kadar yasaklamıştı bana düşük riskim olmamasına rağmen. Şimdi de haftada 1 dedi. yani daha denemedik biz öğrendiğimizden beri yapmıyoruz. Şimdi de bilmiyorum biraz korkuyorum ama 15'de 1 o da kısacık yaparız artık ne biliyim kafam karıştı. Yani 5 hafta olmadan yapma istersen.

sağol canım

ne güzel haberler verilmiş.. kese görmeler kalp sesi duymalar MAŞALLAH..
bulantı hislerim bugün yerini çıkarmaya bıraktı.. varlığından haberdar etmesi güzel ama.....
neyse bugünleri kolay elde etmedim ben.. sağlıklı olsun yeterki.. bu da geçecek..

selam kızlar nasılsınız ben bugün yine doktpra gittim. paranoyaklık benimki ya.. günlerdir kafama takdım benim neden bigün bulantım var bi gün yok die bişimi oldu die taktım kafaya.. neyse burda yakında bi hastaneye gittim kendi doktoruma değil. bebişlerim çok iyilermiş şükürki biri diğerinden 5 gün geride gidiyormuş.. inşallah yakalayacak kardeşini...kiloda vermemişim hem... onları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatammmm... ay eve ultrason cihazımı alsak ne DDDDDsizlerde iyisinizdir umarım....

Rahatlamışsındır artık :)) Angelsounds al tak kulağına bütün gün dinlersin :)) İnşallah diğer bebek de diğerine yetirişir canım. Ultrason zararsız diyorlar ama; Arkadaşım Amerikada doğuma gitmişti böyle bizimki gibi zırt pırt sokmuyorlardı hem de çok pahalıydı. Tekrar gözünaydın canım

İnşallah tatlım allahın izniyle herşey geçecek, daha bizim mercimek kendini hissettirmiyor arada sırada giren kramplar ve şiş göbek dışında :)) Allah'a emanet ol, Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…