- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Tatlım seni görmezmiyiz hiç hem de kırmızı kırmızı yanıyorsun :)) Yarın ikimizde aynı heyecanı yaşayacağız allah izin verirse. Sen söyleyince kendimi muayene ettim ben de yok öyle bir şişlik , genel olarak şiş bir karnım var :)) Sol kasığımda bir sancı oluyor hareket ettikçe o kadar. Yarın senin kaçta randevun ? Benimki 4'de. İnşallah güzel haberlerle yarın döneriz. Çokkkkk opuyorumnanaktan
slmm kızlarr
cetvell nasıı hazırlanıyoo
yazıyorum ama gitmiyo sorun var sanırım...
duygu kalp atışını duyamazsın ama ekranda görürsün yanıp sönen minik bir ışık olarak çok küçük daha çünkü
Kızlar bugün doktor bana eski kaşar ye en iyi kalsiyum onda var dedi aklınızda bulunsun
Duyarsın diye tahmin ediyorum, Dr randevuyu verdiğine göre o daha iyi bilir.
Kızlar doktora gittim. bebeğim 15mm olmuş doktor dedi k tam tosun olacak top gibi duruyor belli iyi besleniyorsun dedi. Ama ben 3 kg almışım dikkat et yoksa 1 ay sonra diyetistene yollarım seni dedi. Kalbini de duyduk yavrum pıtpıt nasıl hızlı atıyordu. 15 ocakta ikili test için gideceğim. Tüm tahlillerim de iyi çıktı sadece biraz demirim eksik demir ilacı verdi o kadar. Troid kızamıkçık vs herşey süperrrrrrrrrrrrrrr.
Ebrucum yarın mı gidiyorsun kaçta?
Fazla da yeme eski kaşar deli gibi kalorilidir. Dereotunun sütten bile daha fazla kalsiyum kaynağı olduğu söyleniyor trioidleri de düzenliyormuş Bol bol yeşil sebzeler de yemek lazım hem C vitamini var hem de kalsiyum. Gaz yapıyor ama beyaz lahana da kalsiyum kaynağı.
sağol canım doktora göre keseye bakınca 4 hafta bana göre 6 hafta (benimki netteki hesaplaycıya göre; dr nettekiler doğru olmuyor dedi çogunlunla)
canım benimmm gözün aydın allahım şimdi duymayanlara nasip etsin inşallah sağlıcakla bebişlerimizizn gelişimini nasip etsin benimde bütün tahlillerim iyi çıktı benim ikili test 25 ocakta canım allahım o sonuçlarımıza hayırlı kılsın sağlıklı olsun bebişlerimiz
Canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına da. ben de 15 ocakta gideceğim. Bu arada bana demir hapı verdi ferro sanol mu ne adı tam okuyamıyorum yarın alacağım. Sana bir şey verdi mi?
Bu arada hani ilişki yasaklıydıkya biz kocişle. Sorduk doktora hamilelik boyunca ben yasak diyene kadar en fazla haftada 1 dedi. Ben de en fazla 15'de 1e karar verdim. Aklınızda bulunsun kızlar. KOcişler out bebişler in
Fazla da yeme eski kaşar deli gibi kalorilidir. Dereotunun sütten bile daha fazla kalsiyum kaynağı olduğu söyleniyor trioidleri de düzenliyormuş Bol bol yeşil sebzeler de yemek lazım hem C vitamini var hem de kalsiyum. Gaz yapıyor ama beyaz lahana da kalsiyum kaynağı.
canım benim ya bende dertliyim bu konuda.
yaklaşık 40 gün oldu giremeyeli.
kocacım çok istiyor ama korktuğu için yok diyor. doktorda serbest dedi ben söyleyene kadar ama görümcem yapmayın dediği için yapmıyoruz.
gerçekten denediniz bebeğe zarar vermiyor değilmi hayatım ?
Valla canım doktor 9. haftaya kadar yasaklamıştı bana düşük riskim olmamasına rağmen. Şimdi de haftada 1 dedi. yani daha denemedik biz öğrendiğimizden beri yapmıyoruz. Şimdi de bilmiyorum biraz korkuyorum ama 15'de 1 o da kısacık yaparız artık ne biliyim kafam karıştı. Yani 5 hafta olmadan yapma istersen.
selam kızlar nasılsınız ben bugün yine doktpra gittim. paranoyaklık benimki ya.. günlerdir kafama takdım benim neden bigün bulantım var bi gün yok die bişimi oldu die taktım kafaya.. neyse burda yakında bi hastaneye gittim kendi doktoruma değil. bebişlerim çok iyilermiş şükürki biri diğerinden 5 gün geride gidiyormuş.. inşallah yakalayacak kardeşini...kiloda vermemişim hem... onları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatammmm... ay eve ultrason cihazımı alsak neDDDDDsizlerde iyisinizdir umarım....
ne güzel haberler verilmiş.. kese görmeler kalp sesi duymalar MAŞALLAH..
bulantı hislerim bugün yerini çıkarmaya bıraktı.. varlığından haberdar etmesi güzel ama.....
neyse bugünleri kolay elde etmedim ben.. sağlıklı olsun yeterki.. bu da geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?