2010 Ağustos Anneleri

ben 2 gündür biraz normal öğle yemeği yiyebiliyorum ama akşamları yiyemiyorum kıslar yaaaa... akşam bir dilim ekmekle yedim azcık bişeyler ama eskisi gibi değil bugün kaç kg oldum bilmem...

Ne yapsak kilo almam duru kızlar yardım edin. Doktorum kızdı ama hem benim belim rahatsız bu gidişle 25-30 kg alırım ben yandım

Canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına da. ben de 15 ocakta gideceğim. Bu arada bana demir hapı verdi ferro sanol mu ne adı tam okuyamıyorum yarın alacağım. Sana bir şey verdi mi?

ben sadece elevit ve progestan kullanıyorum başka birşeye gerek yok dedi şimdilik bir dahaki gidişimde rahim ağzı yetmezliği için ölçüm yapacak ve dikiş atılıp atılmayacağına karar verecek canım benim 2,5 yıl önce 20 haftalık bir erken doğumum olduğu için tedbir olarak 700 gr vermişim canım ben almamışım yani ama benim bulantım çok o yüzden birşey yiyemiyorum

İşallah dikişe filan gerek kalmaz canım. Gerçi kalsa bile önemli olan sonuç sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil di mi vereliniortak

yaaaaa ben kaynanamı öldürmek istiyorum yaaaaaa bana yardım eder misiniz yaa beni bu halimle ağlatıyoo yaaaa

gözün aydın canım evet insan doktora gidince bebeğini görünce onun sağlıklı olduğunu duyunca çokkkkk mutlu oluyor ben sağlık ocağında çalışıyorum bizim burda el dopplerinden var ama en erken 16 haftalıkken kalp atışları duyulabiliyor bekliyorum sabırla hergün duydummu bana büyük mutluluk olur

Ah canım ben de öldürebilir miyim? Ben de bir tek ben bu derttenim diyordum. Bizimki 2 haftadır bizde; işallah haftaya gidecek. Sürekli herşeyi dağıtıyor çok dağınık ya bir de herşeyin içinde. Sinirlerim bozuluyor benim. Seninki ne yaptı(bir de sanki o hamile her akşam midesi bulanıyor. Şunu istiyo bunu istiyor hep masraf

ya bk şimdi kaynana bir de bu dmi adı gibi fesat
çarşamba gecesi eşim benim hamile olduğumu söylemiş ama kimseye söyleme hafta sonu kontrole gideceğiz resmini alacağız herkese yeniyılda söylicez sürpriz insan beni bir arar tebrik eder dimi? yooookk aramadı. bir d eeşime demiş ki, cuma akşamı bize gelin de demet söylesin bana demiş ne demek bu yaaa??????????????????????????

offff bu kadın şimdi torun sevmeyi hak ediyor mu arkadaşlar yaa annemi istiyorummm bennn

İşallah dikişe filan gerek kalmaz canım. Gerçi kalsa bile önemli olan sonuç sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil di mi vereliniortak

evet canım haklısın sağlıcakla kucağımıza alalım yeter allahım uzun salıklı ömürler versin bebişlerimize zemuszemus opuyorumnanaktan

yaa bebeğime bir insan gibi sevinemedim yaaa.... off çok moralim bozuk akşama da gitmk istemiyorum yaa istemiyorummmmm

Çok tatlısınız yaaa, allah iyiliğinizi versin :)) Hem de Allah size sabır versin size ne diyeyim. Ben doğum yapınca eşim diyor annem gelir bakar sana , aman istemem dedim benim ki iyi de çok mıy mıy içimi kemiriyor. Ayol o bana bakamaz , benim ona bakmam lazım uğraşamam dedim :)) Neden gelmişler ki zaten sizin derdiniz size yetiyor hem iş hem ev hem bebiş bir onlar eksikti yaniii kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…