- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına da. ben de 15 ocakta gideceğim. Bu arada bana demir hapı verdi ferro sanol mu ne adı tam okuyamıyorum yarın alacağım. Sana bir şey verdi mi?
ben sadece elevit ve progestan kullanıyorum başka birşeye gerek yok dedi şimdilik bir dahaki gidişimde rahim ağzı yetmezliği için ölçüm yapacak ve dikiş atılıp atılmayacağına karar verecek canım benim 2,5 yıl önce 20 haftalık bir erken doğumum olduğu için tedbir olarak
yaa kıslarrr :gitme:mafoldumben
yaaaaa ben kaynanamı öldürmek istiyorum yaaaaaa bana yardım eder misiniz yaa beni bu halimle ağlatıyoo yaaaa
selam kızlar nasılsınız ben bugün yine doktpra gittim. paranoyaklık benimki ya.. günlerdir kafama takdım benim neden bigün bulantım var bi gün yok die bişimi oldu die taktım kafaya.. neyse burda yakında bi hastaneye gittim kendi doktoruma değil. bebişlerim çok iyilermiş şükürki biri diğerinden 5 gün geride gidiyormuş.. inşallah yakalayacak kardeşini...kiloda vermemişim hem... onları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatammmm... ay eve ultrason cihazımı alsak neDDDDDsizlerde iyisinizdir umarım....
İşallah dikişe filan gerek kalmaz canım. Gerçi kalsa bile önemli olan sonuç sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil di mi vereliniortak
Ah canım ben de öldürebilir miyim? Ben de bir tek ben bu derttenim diyordum. Bizimki 2 haftadır bizde; işallah haftaya gidecek. Sürekli herşeyi dağıtıyor çok dağınık ya bir de herşeyin içinde. Sinirlerim bozuluyor benim. Seninki ne yaptı(bir de sanki o hamile her akşam midesi bulanıyor. Şunu istiyo bunu istiyor hep masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?