2010 Ağustos Anneleri

canım kayınvalideler biraz uyuz oluyorlar sağolsunlar benimki çokkk iyidir ama ben yinede mesafeli oluyorum seninkide kendini ağırdan satmaya çalışmış kaynana adı üstünde kendi annen gibi olurmuuuuuuuuuuuuu aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
boşver canım gitmek istemezsen gitme karar senin kararın bebek senin bebeğin o seni tebrik etsin

progestanı bende kullanıyorum zaten bulantıları o 2 katına cıkartıyor bas dönmesi uyku
canzi salık ocagında çalışıyorsun madem bişe sormak istiyorum aşı oldun mu?

Sözde kendini saydıracak . Sen takma onu canım bırak eşine de söyle ben sana söylediğimi Demet'e de söyledim Bir daha o sana neden söylesin. desin annesine. Ona da de bu ne böyle de ooo. İşte bu tarz şeyler beni geriyor.Sen üzülme canım ya. Şimdi kıskançlığa girer onlar, bir de nasihata başlıycak daha dur sen

yok benimki bende değil canım. kendi evinde ama 10 dakikalık mesafe yürüyerek yani. ama yaa insan bir arar ay kızım çok sevindim der yaaa eşim söylüyor bir de demet bana söylesin diyor yaaaa zaten bua ralar herşeye ağlıyorum offff yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozukk :sinifsinif:

yaa bebeğime bir insan gibi sevinemedim yaaa.... off çok moralim bozuk akşama da gitmk istemiyorum yaa istemiyorummmmm

Sıkma canını, adı üstünde kaynana, kayanana: kendini herşeyin üstünde gören, oğlu için önemli ve değerli olanın gelin değil kendisi olduğunu düşünen, gelinin değil kendi sözünün geçezeğini sanan bazı şahıslara denir:) o yüzden he de geç, hiç takılma bile, bebişini de üzmea.s.

evet ya bende biliyorum o doplerleri almayı düşünüyorum hatta satılıyo nettede.. ben kızıyorum aslında kendime. çünkü benimki tamamen paranoyaklık... sürekli endişe halindeyim.. hamile panik atağı yaşamaya başlıyorum galiba....allahıma hep dua ediyorum cümleizin bebeklerini tüm kötülüklerden esirgesin onları korusun inşallahh....

Önceden bilet almış geldi işallah 02-ocakta gidecek. Bu arada yarın onu gezdireceğiz, tabii midesi bulanmaz başı ağrımazsa. Bir de ona bakıyorum. Şimdi oğlu benle değil kendiyle ilgilensin diye yapıyor ama oooo eşim bu karanbolde onun farkında bile değil. Hele bebişi duyduktan sonra. Neyse ya biz de anne olucaz ama oğlum olsun gelini kıskanmıycam ant olsun

Saygı yaptıracak aklınca , kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor. Gerçi benim anam da ilginç bir tiptir , bilmiyorum doğurunca yanımda kaç gün kalabilecek havalı ziraa, kaçar gider ben sıkıldım der :))) Sırf gelebilsin diye evi bile taşımayı düşünüyorum ama yine birşey bulur cadım benim :))

üzme sen kendini zaten hassas birdönemdesin bebeğinin sağlığını düşün ve üzüntüden stresten uzak dur boşver kim ne konuşursa konuşsun sen rahat edebileceğin gibi hareket et

Sen de deki " oğlunuz söylemiş bir de ben söyliyim anne oluyorum. Sanırım benden duymak istediniz tebrik etmek için" de. ben olsam derdim. tabi diyalogunuz nasıl bilemem ama ben olsam ben sana çok kırıldım da derdim.Söylemezsem çatlarım yoksa. Bakalım ne açıklama yapacak

yaa ama eşimde annesine çok düşkün geçen çağırdı gitmek istemedim. dedim arkadaşı gelmiş de. bana bir daha anneme yalan söylettirme dedi bağırdı bana o zmaan da ağladımmm sanki kendisi hiç yalan söylemiyor yaaaa offfff:gitme::sinifsinif:

progestanı bende kullanıyorum zaten bulantıları o 2 katına cıkartıyor bas dönmesi uyku
canzi salık ocagında çalışıyorsun madem bişe sormak istiyorum aşı oldun mu?

evet canım progestan baş dönmesi yapıyor halsizlik yapıyor sabah 1 tane alıyorum o fazla etkilemiyor ama akşam 2 tane alıyorum kafamı kaldramıyorum canım
hayır aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum canım ama herkesin kişisel tercihi olan personelimiz var hiçbirşeyde olmadı yan etki falan gribede yakalanmadılar bizim son aylarımız yaza bahara denk geleceği için ben yaptırmıyacağım

valla akşam gidince trip atacam o anlşar zaten
ben laf edip yüz göz< olmam onla asla. ama trip yaparsam zaten anlar ama demiyeceğim bende birşey. söylemeyeceğim. umurum da değil. eşim söylemiş daha ne davetiye mi gönderim. ama görür o gününü. çocuk benim çocuğum büyüdüğünde görür bakalım piss kaynana yaaaaa uyuzzzzzzzz

Valla canım biz uzak oturuyoruz farklı şehirdeyiz o yüzden nasıl bir şey pek bilmiyorum ama tahminimce çok zordur. Ne diyim bebişi düşün. O mu bakacak bebişe

Sen ağlamaaa dayanamammmm, Evi ayrı boşver ne yapacaksın sabır çekecen . Sen herşeyden önce bebişi düşüneceksin , onlar da senin kadar bebişi düşünseydi böyle davranmazlardı. Ama herkes mükemmel olsa cennette yer kalmazdı :)) Sana da Göksel'den Sabır Sabır Ya Sabır şarkısını gönderiyorum arkadaşım.

aynen bende senin gibikullanıyorum gece zaten içince 15 dk sonra her yer dönüyor küt yataga...

bende yaza denk geldiğiiçin olmıyım diyorum ama doktorum önerdi kimi doktorlar önermiyor hem ben astım hastasıyım çok kararsızım fisfisfis

Valla ben şimdi akşam yine napıcam diyorum Ne yapıyım sayılı gün erkenden yatarım. Bir de bu arada eşim sarılıp sarılıp öpüyor annesini ona da sinir oluyorum dedim yapma diye anlamıyor o da. Neyse ya herhalde çok hassasım bu aralar

at tribini anlasın canım ama sen kendini üzme artık senin düşünmen gereken bebeğin var tatlım gerisi hikayeeeeeeeeee hele şimdi bebeğinin kalbinin atşını gördünmü hepsi boşşşş canım dolu olan annelik bebeğin canım eşinide arada bırakma bence ne yardan ne serden vazgeçemez onlar canım

Yarın kalp atışlarını duyarsak herhalde eşim annelerine telefon açar, bakalım ne diyecekler nasıl tepki verecekler çok merak ediyorum. Kayınvalidem diğer toruna çok iyi bakmıştı , ben de o zamanlar çalışıyordum şakasına ben de bir tane doğurayım bakarsın dedim. Emekli olduğunda doğurur bakarsın dedi. ıyidir hoştur da lafı koydu, sanki ona baktıracam şaka söyledim. Diğer çocuğunun çocuğu çocuk da bu ne aslında değil mi ? Ama allah hiçyoktan emekli olmamı nasip etti ve şimdi de hamileyim allaha şükür. Mutlaka benimle de konuşacaktır , erken doğum yapabilirim diye korkuyorum çok sıkılıyorum konuşurkennnn....

çok teşekkürler canım... eşime söyleyeceğim akşam insan bir arar da tebrik eder çocuk gibi davranıyor annen gitmeyeceğim diyeceğim isater küssün ister darılsuın ben onun gönlünü alırım sonra.

Valla canım biz uzak oturuyoruz farklı şehirdeyiz o yüzden nasıl bir şey pek bilmiyorum ama tahminimce çok zordur. Ne diyim bebişi düşün. O mu bakacak bebişe

evet canım o bakacaktı ama ben ona bırakmayacağımmm bakmasın ben bakarım oğlu da çalışsın da evine baksın bana neeemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…