ya bk şimdi kaynana bir de bu dmi adı gibi fesat
çarşamba gecesi eşim benim hamile olduğumu söylemiş ama kimseye söyleme hafta sonu kontrole gideceğiz resmini alacağız herkese yeniyılda söylicez sürpriz insan beni bir arar tebrik eder dimi? yooookk aramadı. bir d eeşime demiş ki, cuma akşamı bize gelin de demet söylesin bana demiş ne demek bu yaaa??????????????????????????
offff bu kadın şimdi torun sevmeyi hak ediyor mu arkadaşlar yaa annemi istiyorummm bennn
gözün aydın canım evet insan doktora gidince bebeğini görünce onun sağlıklı olduğunu duyunca çokkkkk mutlu oluyor ben sağlık ocağında çalışıyorum bizim burda el dopplerinden var ama en erken 16 haftalıkken kalp atışları duyulabiliyor bekliyorum sabırla hergün duydummu bana büyük mutluluk olur
çarşamba gecesi eşim benim hamile olduğumu söylemiş ama kimseye söyleme hafta sonu kontrole gideceğiz resmini alacağız herkese yeniyılda söylicez sürpriz insan beni bir arar tebrik eder dimi? yooookk aramadı. bir d eeşime demiş ki, cuma akşamı bize gelin de demet söylesin bana demiş ne demek bu yaaa??????????????????????????
offff bu kadın şimdi torun sevmeyi hak ediyor mu arkadaşlar yaa annemi istiyorummm bennn
yaa bebeğime bir insan gibi sevinemedim yaaa.... off çok moralim bozuk akşama da gitmk istemiyorum yaa istemiyorummmmm
gözün aydın canım evet insan doktora gidince bebeğini görünce onun sağlıklı olduğunu duyunca çokkkkk mutlu oluyor ben sağlık ocağında çalışıyorum bizim burda el dopplerinden var ama en erken 16 haftalıkken kalp atışları duyulabiliyor bekliyorum sabırla hergün duydummu bana büyük mutluluk olur
Çok tatlısınız yaaa, allah iyiliğinizi versin :)) Hem de Allah size sabır versin size ne diyeyim. Ben doğum yapınca eşim diyor annem gelir bakar sana , aman istemem dedim benim ki iyi de çok mıy mıy içimi kemiriyor. Ayol o bana bakamaz , benim ona bakmam lazım uğraşamam dedim :)) Neden gelmişler ki zaten sizin derdiniz size yetiyor hem iş hem ev hem bebiş bir onlar eksikti yaniii kötükedihüso
yok benimki bende değil canım. kendi evinde ama 10 dakikalık mesafe yürüyerek yani. ama yaa insan bir arar ay kızım çok sevindim der yaaa eşim söylüyor bir de demet bana söylesin diyor yaaaa zaten bua ralar herşeye ağlıyorum offff yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozukk :sinifsinif:
Sözde kendini saydıracak . Sen takma onu canım bırak eşine de söyle ben sana söylediğimi Demet'e de söyledim Bir daha o sana neden söylesin. desin annesine. Ona da de bu ne böyle de ooo. İşte bu tarz şeyler beni geriyor.Sen üzülme canım ya. Şimdi kıskançlığa girer onlar, bir de nasihata başlıycak daha dur sen
progestanı bende kullanıyorum zaten bulantıları o 2 katına cıkartıyor bas dönmesi uyku
canzi salık ocagında çalışıyorsun madem bişe sormak istiyorum aşı oldun mu?
yaa ama eşimde annesine çok düşkün geçen çağırdı gitmek istemedim. dedim arkadaşı gelmiş de. bana bir daha anneme yalan söylettirme dedi bağırdı bana o zmaan da ağladımmm sanki kendisi hiç yalan söylemiyor yaaaa offfff:gitme::sinifsinif:
yaa ama eşimde annesine çok düşkün geçen çağırdı gitmek istemedim. dedim arkadaşı gelmiş de. bana bir daha anneme yalan söylettirme dedi bağırdı bana o zmaan da ağladımmm sanki kendisi hiç yalan söylemiyor yaaaa offfff:gitme::sinifsinif:
evet canım progestan baş dönmesi yapıyor halsizlik yapıyor sabah 1 tane alıyorum o fazla etkilemiyor ama akşam 2 tane alıyorum kafamı kaldramıyorum canım
hayır aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum canım ama herkesin kişisel tercihi olan personelimiz var hiçbirşeyde olmadı yan etki falan gribede yakalanmadılar bizim son aylarımız yaza bahara denk geleceği için ben yaptırmıyacağım
valla akşam gidince trip atacam o anlşar zaten
ben laf edip yüz göz< olmam onla asla. ama trip yaparsam zaten anlar ama demiyeceğim bende birşey. söylemeyeceğim. umurum da değil. eşim söylemiş daha ne davetiye mi gönderim. ama görür o gününü. çocuk benim çocuğum büyüdüğünde görür bakalım piss kaynana yaaaaa uyuzzzzzzzz
Sen ağlamaaa dayanamammmm, Evi ayrı boşver ne yapacaksın sabır çekecen . Sen herşeyden önce bebişi düşüneceksin , onlar da senin kadar bebişi düşünseydi böyle davranmazlardı. Ama herkes mükemmel olsa cennette yer kalmazdı :)) Sana da Göksel'den Sabır Sabır Ya Sabır şarkısını gönderiyorum arkadaşım.
Valla canım biz uzak oturuyoruz farklı şehirdeyiz o yüzden nasıl bir şey pek bilmiyorum ama tahminimce çok zordur. Ne diyim bebişi düşün. O mu bakacak bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?