2010 Ağustos Anneleri

allah şerlerinden korusun canım yaa ne diyim allahım sen koru :çok üzgünüm:

hımmmm canım sen astım hastasıysan daha dikkatli olman lazım ilerki aylarda nefes daralmaları yaşanıyor bence kendini iki kat fazla koruman lazım el dezenfektanı falan al maske al onlarla çalış bence bende öyle yapıyorum kimseyi öpme tokalaşma korursan bişeycik olmaz ama aşı meslesini kendin düşünüp kendin karar ver sen rsik grubundansın hemde hamile olman bunu ikiye katlıyor 2 ay dişimiz sıktıkmı sonra salgının boyutu ufalmaya başlar canım

Kızlar sakin olalım boşverim kaynanaları. Bebişlere bakın anneleri siz anne oluyorsunuz ve zaten artık eşiniz daha bile farklı bakacak size. Artık onun papucu iyice dama atıldı boşverin. Artık siz iyice aile oldunuz o da dışarıda kaldı

Allah yardimcimiz olsun ..bende ayni dertten muzdaribim midem cok bulaniyor.benim 4 .hafta da basladi suan 8haftalik hamileyim.3 aydan sonra gecer diyorlar ama bazilarinin doguma kadar devam ediyormus bulantilari..yaa arkadaslar birde ben kendi pisirdigim hic birseyi yiyemiyorum.baskalarinin yaptigini yiyebiliyorum yine ama kendi yaptigim seylerden cok midem bulaniyor...sizde de boyle bir durum var mi?? hamilelikten sonra birde boyle birsey basladi bende...1ninca:

nekadar çok şey yazmışsınız okuyamayacağım geçmişi :):)

karnım çok şiş.yoğurt yedim öğlen resmn içimde fırtına kopuyor.gaz felaket.nefes alırken bile zorlanıyorum

çok sağol cnm heralde ben karar verene kadar salgın azalır inş. hayırlısıyla yakalanmadan kaçarız... ben zaten evden yürütüyorum artık işleri bütün gün evdeyim de eşim korkuyor ben dışardan kapıpta sana getirmiyim diye oda risk grubunda değil ama ben onun aşı olmasın istemiyorum çünkü bizimki en azından adjuvansız kısmet hayırlısı olur hakkımızda inş.

kızlar ben biraz işime bakıyım yoksa kovulacağım yakında zaten sabahtan geç geldim. Çok öpüyoruz sizleri yine çıkmadan uğrarım. Bu arada ebrucum yarın sabah da buradayım ama eğer görüşemezsek şimdiden dualarım seninle işallah iyi haberlerini alırsın. dumdumt84 sen de sinirlenme üzülme canım yarın neler yaptığını anlatırsın cadıya.. Hadi öptüm sizi. Fındığım da ellerinizden opüyor

bende olmadı daha ama olanları duydum.umarım geçer seninkide kıs zamanda.kuzenim bu yüzden 1 hafta annesinde kaldı.yada annesi yemek götürdü

QUOTE=serdemm;10667830]kızlar ben biraz işime bakıyım yoksa kovulacağım yakında zaten sabahtan geç geldim. Çok öpüyoruz sizleri yine çıkmadan uğrarım. Bu arada ebrucum yarın sabah da buradayım ama eğer görüşemezsek şimdiden dualarım seninle işallah iyi haberlerini alırsın. dumdumt84 sen de sinirlenme üzülme canım yarın neler yaptığını anlatırsın cadıya.. Hadi öptüm sizi. Fındığım da ellerinizden opüyor[/QUOTE]

kolay gelsin serdemm iyi bakın kendinize :ecrin_bebek:

Sağol canım konuşuruz yine inşallah . Git çalış şimdi para da lazım :)) Kadın güçlü olacak ben bunu bilir bunu söylerim hem maddi hem de manevi olarak. Mercimek de seni öpüyor teyzesi, kolay gelsin.

slm kızlar...benım sıze bır sorum olacak dun ve bugun olmak uzere sabahları acık kahvemı desem cok acık pembebı desem bır akıntım gelıyor.doktoruma sordum onemlı bırsey olmadıgını soyledı acıklama yapmadı.merak edıyorum aranızda benım gıbı bır sorun yasayan varmı? ben 7 haftalık hamıleyım ve tup bebek yotemı ıle hamıle kaldım.tüp bebek yapanlar bılır hala vajınamdan kulladıgım jelım var.ne olur aranızda bılen bırı varsa yardım etsın catlycam meraktan((

sLM ARKADAŞLARbuyrunnnnnnnnn bENİM SAT.IM 1 kasım tahmini doğum tarihim 8 ağustos .aslan burcuuu):ecrin_bebek:.keseyi,embriyoyu kap atımını gördüm .7 hafta 3 günlükte CRL si :12.6 mm. dr herşey normal dedi.1 ay sonra gidicem tekrar.şu anda özellikle sabah mide bulantısı kusmalarım oluyor.sık idarar çıkma ve baş ağrısı.bunları yaşıyorum.hepinize sağlıklı ,HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH:)TÜM anneleri çok seviyorummm.

Hayırlı olsun tatlım, bebişler ikiz mi ? Bir arkadaşımızın daha böyle hafif kanaması vardı sana daha çok yardımıcı olacaktır. Ama çok merak edilecek birşey yok bildiğim kadarıyla. Gönlünü ferah tut tatlım. Sevgiler

bana dr um lekelenme yada ara ara kanama olursa dusuk tehlikesi oldugunu soylemisti ama sizinki oyle degil sanirim cunku sizin icin boyle bir durum soz konusu olsaydi dr bunu muhakkak soylerdi.ama yine de bir aciklama yapmaliydi.insan merak ediyor sonucta..caninizi sikmayin .onemli birsey yoktr insallah :Saruboceq:

Hoşgeldin aramıza arkadaşım, tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin su gibi hamilelikler diliyorum. Biz de seni çok seviyoruz. 1. sayfadaki listemiz için Hallisna arkadaşımıza gerekli bilgileri gönderirsen seni de listemize mutlulukla ekleyecektir. Sevgiler

hayırlı olsuun.allah sağlıkla kavuştursun birbirinize sizi.:asigim:

hepinize teşekkürler arkadaşlarrr.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kuçaklarız inş.ben aynı zamanda ebelik mezunuyum:)çok doğum gördüm sezeyann, normal doğum kendim yaptırdım 40 tane.sormak istedikleriniz varsA CEVAPLARIM ÖPTÜMMM

galpcim benim sormak isdegim bir soru var sana.normal dogumdan sonra dikis atiliyormus ya o dikislerin izi kalirmi??? birde canimiz cok yanar miii??? korkuyorummsenağlama

CANIM
EVET NORMAL DOĞUMDA DÜZENSİZ YIRTIKLAR OLMASIN UZAMALAR OLMASIN DİYE EPİZYOTOMİ YAPILIP KESİK AÇILIOR.FAKAT BU KESİK TAM SEN IKINIRKEN AĞRIN GELDİĞİNDE AÇILIR VE AÇILMADAN ÖNCE ANESTEZİK İLE UYUŞTURULUR AÇILACAK BÖLGE O İZ ÖLE BARİZ KALMAZ
ÇÜNKÜ ESTETİK DİKİŞ ATIOLAR MATRİKS DİKİŞ DENİR VE ÇOK BÜYÜK BİR ALAN DEĞİLL.NORMAL DOĞUMDA TABİKİ AĞRI OLUR, AĞRI OLMASSA ÇOCUK DOĞMAZ.AMA ÖLE DOĞUMLARDA GÖRDÜMKÜ İLK DOĞUMDA GÜZEL IKINDI ANNE VE HEMEN DOĞDUyerimseniben.ŞİMDİ KİMİSİDE PANİK YAPIOR ACI İLE TABİ.IKINMAYA HARCAMASI GEREKEN ENERJİYİ BAĞIRARAK ÇIĞLIK ATARAK SARFEDİOR.NBORMAL DAĞUMDA BAŞ ÇIKTIKTAN SONRA HİÇ SIKINTI YOK VÜCÜT HEMEN ÇIKIOR .ÇOK GÜZEL BİR DUYGUUU YAW .SONTRA ANNELERDE GÖRDÜĞÜM .ÇOK MEYVE SUYU İSTİOLAR SUSUOLAR. ACIKIOLAR.EŞİNİZ
MEYVE SUYU,BİSKÜVİ ALSINN<ŞİMDİLİK BÖLE GENE ANLATIRIM MERAK EDERSENİZ ÖPTÜM

canım beni hatırladınmı bilmiyorum seni aşılama topikinden hatırlıyorum.. benimde tüpbebek ve bende vajinadan jel değil kapsül kullanıyorum.. benimde geçen haftalarda lekelenmelerim oluyordu doktor muayene etti içeride kanama görmedi çok şükür ve bu lekelenmelerin önemsiz olduğunu kullandığım kapsülünde yan etkisi olabileceğini söyledi ki prospektüsünü okursan jelin,yazıyor zaten..ama yinede istirahat önerdi.. ve çok şükür benimki geçti..
senin doktorunda içeride kanama görmemiş ve oyüzden önemsiz demiş olabilir mi.. yerinde olsam doktorumu tekrar arar ve açıklama yapmasını isterdim.. aspirine devam ediyor musun?lekelenmelerden sonra doktor onu da kesmemiş söyledi bana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…