- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Yarın kalp atışlarını duyarsak herhalde eşim annelerine telefon açar, bakalım ne diyecekler nasıl tepki verecekler çok merak ediyorum. Kayınvalidem diğer toruna çok iyi bakmıştı , ben de o zamanlar çalışıyordum şakasına ben de bir tane doğurayım bakarsın dedim. Emekli olduğunda doğurur bakarsın dedi. İyidir hoştur da lafı koydu, sanki ona baktıracam şaka söyledim. Diğer çocuğunun çocuğu çocuk da bu ne aslında değil mi ? Ama allah hiçyoktan emekli olmamı nasip etti ve şimdi de hamileyim allaha şükür. Mutlaka benimle de konuşacaktır , erken doğum yapabilirim diye korkuyorum çok sıkılıyorum konuşurkennnn....
aynen bende senin gibikullanıyorum gece zaten içince 15 dk sonra her yer dönüyor küt yataga...
bende yaza denk geldiğiiçin olmıyım diyorum ama doktorum önerdi kimi doktorlar önermiyor hem ben astım hastasıyım çok kararsızım fisfisfis
merhaba arkadaşlar....
benim buluntılarım cok fazla olduğu için girip yazamıyorum halim yok
ama okuyorum genelde
bulantılar 7 haftalık olunca başlıyor genelde
yediğim hersey dokunuyor yemek yiyemiyorum....
folic asiti içerken bile kusuyorum zaten su hiç içemiyorum midem fena oluyor
hiç dermanım yok dinlemek istiyorum ama oğlumdan vakit bulamıyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iiii bakın
hımmmm canım sen astım hastasıysan daha dikkatli olman lazım ilerki aylarda nefes daralmaları yaşanıyor bence kendini iki kat fazla koruman lazım el dezenfektanı falan al maske al onlarla çalış bence bende öyle yapıyorum kimseyi öpme tokalaşma korursan bişeycik olmaz ama aşı meslesini kendin düşünüp kendin karar ver sen rsik grubundansın hemde hamile olman bunu ikiye katlıyor 2 ay dişimiz sıktıkmı sonra salgının boyutu ufalmaya başlar canım
Allah yardimcimiz olsun ..bende ayni dertten muzdaribimmidem cok bulaniyor.benim 4 .hafta da basladi suan 8haftalik hamileyim.3 aydan sonra gecer diyorlar ama bazilarinin doguma kadar devam ediyormus bulantilari..yaa arkadaslar birde ben kendi pisirdigim hic birseyi yiyemiyorum.baskalarinin yaptigini yiyebiliyorum yine ama kendi yaptigim seylerden cok midem bulaniyor...sizde de boyle bir durum var mi?? hamilelikten sonra birde boyle birsey basladi bende...1ninca:
kızlar ben biraz işime bakıyım yoksa kovulacağım yakında zaten sabahtan geç geldim. Çok öpüyoruz sizleri yine çıkmadan uğrarım. Bu arada ebrucum yarın sabah da buradayım ama eğer görüşemezsek şimdiden dualarım seninle işallah iyi haberlerini alırsın. dumdumt84 sen de sinirlenme üzülme canım yarın neler yaptığını anlatırsın cadıya.. Hadi öptüm sizi. Fındığım da ellerinizden opüyor
slm kızlar...benım sıze bır sorum olacak dun ve bugun olmak uzere sabahları acık kahvemı desem cok acık pembebı desem bır akıntım gelıyor.doktoruma sordum onemlı bırsey olmadıgını soyledı acıklama yapmadı.merak edıyorum aranızda benım gıbı bır sorun yasayan varmı? ben 7 haftalık hamıleyım ve tup bebek yotemı ıle hamıle kaldım.tüp bebek yapanlar bılır hala vajınamdan kulladıgım jelım var.ne olur aranızda bılen bırı varsa yardım etsın catlycam meraktan((
slm kızlar...benım sıze bır sorum olacak dun ve bugun olmak uzere sabahları acık kahvemı desem cok acık pembebı desem bır akıntım gelıyor.doktoruma sordum onemlı bırsey olmadıgını soyledı acıklama yapmadı.merak edıyorum aranızda benım gıbı bır sorun yasayan varmı? ben 7 haftalık hamıleyım ve tup bebek yotemı ıle hamıle kaldım.tüp bebek yapanlar bılır hala vajınamdan kulladıgım jelım var.ne olur aranızda bılen bırı varsa yardım etsın catlycam meraktan((
sLM ARKADAŞLARbuyrunnnnnnnnn bENİM SAT.IM 1 kasım tahmini doğum tarihim 8 ağustos .aslan burcuuu):ecrin_bebek:.keseyi,embriyoyu kap atımını gördüm .7 hafta 3 günlükte CRL si :12.6 mm. dr herşey normal dedi.1 ay sonra gidicem tekrar.şu anda özellikle sabah mide bulantısı kusmalarım oluyor.sık idarar çıkma ve baş ağrısı.bunları yaşıyorum.hepinize sağlıklı ,HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH:)TÜM anneleri çok seviyorummm.
sLM ARKADAŞLARbuyrunnnnnnnnn bENİM SAT.IM 1 kasım tahmini doğum tarihim 8 ağustos .aslan burcuuu):ecrin_bebek:.keseyi,embriyoyu kap atımını gördüm .7 hafta 3 günlükte CRL si :12.6 mm. dr herşey normal dedi.1 ay sonra gidicem tekrar.şu anda özellikle sabah mide bulantısı kusmalarım oluyor.sık idarar çıkma ve baş ağrısı.bunları yaşıyorum.hepinize sağlıklı ,HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH:)TÜM anneleri çok seviyorummm.
hepinize teşekkürler arkadaşlarrr.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kuçaklarız inş.ben aynı zamanda ebelik mezunuyum:)çok doğum gördüm sezeyann, normal doğum kendim yaptırdım 40 tane.sormak istedikleriniz varsA CEVAPLARIM ÖPTÜMMM
canım beni hatırladınmı bilmiyorum seni aşılama topikinden hatırlıyorum.. benimde tüpbebek ve bende vajinadan jel değil kapsül kullanıyorum.. benimde geçen haftalarda lekelenmelerim oluyordu doktor muayene etti içeride kanama görmedi çok şükür ve bu lekelenmelerin önemsiz olduğunu kullandığım kapsülünde yan etkisi olabileceğini söyledi ki prospektüsünü okursan jelin,yazıyor zaten..ama yinede istirahat önerdi.. ve çok şükür benimki geçti..slm kızlar...benım sıze bır sorum olacak dun ve bugun olmak uzere sabahları acık kahvemı desem cok acık pembebı desem bır akıntım gelıyor.doktoruma sordum onemlı bırsey olmadıgını soyledı acıklama yapmadı.merak edıyorum aranızda benım gıbı bır sorun yasayan varmı? ben 7 haftalık hamıleyım ve tup bebek yotemı ıle hamıle kaldım.tüp bebek yapanlar bılır hala vajınamdan kulladıgım jelım var.ne olur aranızda bılen bırı varsa yardım etsın catlycam meraktan((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?