2010 Ağustos Anneleri

kıslar sizce avcılar medicana nasıl gideniniz var mı? yavuz bey adında bir doktordan randevu aldık inşallah iyidir yaaa... avcılar hospitalden randevumuz vardı ama doktor gelmeyecekmiş iptal olmuş tel açtılar. bende medicanadan aldım ama nasıl sizce?genel olarak hastane nasıll

merhaba taze anne adayları nasılsınız

yeni hamişleride tebrik ederim allahım sağlıcaklan tamamına erdirsin inşallahhhh

Canım aynısı bana da oldu. Tam 4 haftalıkken 3 gün üstüste kahverengi lekeler geldi ve 4. gün bariz kan geldi, her seferinde doktorumu aradım, yapacak birşey olmadığını beklememiz gerektiğini daha bebek rahimde görünmediği için düşük tehlikesi olup olmayacağını anlayamayacağımızı söyledi ve bana da vajinadan sıkılan jel verdi. Sonra tam 6. hafta da tekrar karın ağrısı ile beraber pembemsi , kahvemsi akıntım geldi ağlamakdan mahvoldum bebek düşüyor dedim. Sonra bir prof.a gittim ve bebeklerimin ikiz olduklarını öğrendim . Kanamayı yapan bir tanesiymiş, diğeri çok sağlıklı kanama olan bebeği göremiyorum ama kese boyu çok iyi sağlıklı bebekse kalır dedi. Sonra bana progestan iğnesi vurdu ve 3 gün dinlenmemi söyledi, kanamam iğneden sonra tamamen durdu. Diyeceğim o ki panik yapma hamilelerin %30 u kanamalı gebelik geçiriyormuş ama doktorunun seni çağırıp kesinlikle kontrol etmesi lazım bence ve Allah korusun düşük tehliken varsa kalkmadan yatmalısın. Malesef bazı doktorlar kadere bırakıyorlar herşeyi, bebek sağlıklı ise tutunur bu mantık, benim doktor da böyle çok sinir bozucu. Bu arada dün iki bebeğiminde kalp atışlarını duydum ve ikisidi çok sağlıklıymış. Sende panik olma , hiç bahsetmemişsin ağrın olmadığına göre korkacak birşey yok ama yinede ilgili bir doktora görün en azından için rahat eder canım...

cok tesekkur ederim canim aydinlattigin icin..bu konuda hic bilgim yoktu,,hamile kaldiktan sonra yeni yeni arastrmaya basladim.dikisler kendi atiyor degilmi?

EVET CANIM DİKİŞLER KENDİLİĞİNDEN ATIOR .SENİ ODANA ALIRLAR TABİ UAKLAIK 21 GÜN SÜREN KANAMA AZ AZ OLUCAKK.ONU KONTROL EDERLER İLK QGÜN.BEBEĞİNİ EMİRRİSİN.ÇOK GÜZELDİR.HERŞEY BİTMİŞTİR VE HERŞEYE DEĞMİŞTİR.ARTIK SİZE AİT O VARLIK ELİNDEDİR.KOKUSU BURNUNDADIR.HERKESİN ÖZELLİKLE BABALRIN GÖZLERİNDEKİ O İFadeyi hgörmek çoookk güzellll.ne güzel bir mutluluk.ALLAH HERKSE NASİP ETSİNNN.

Ben bu normal doğum olayında vajina açıldı mı diye elini falan sokup kontrol ediyorlarmış o çok acıtıyormuş, ne diyorsun arkadaşım? Bu kontrolü yapanı öldüresim geliyordu demişti bana. Arkadaşım normal doğum diye çok uğraştı saatlerce uğraştı sonra taşikardisi başladı diye sezeryana girdi, o çektiği acılar boşa gitti bir de narkozdan uyanırken delirecekti bebeği merak etmekten birşey oldu mu diye.

Evet deiğiniz olay tuşe :) açıklık ve iniş kontrol edilir ilk doğumlarda 10cm yani tam açıklıkta alırlar masaya.bilemiorum bira z acı verebilir tabi.bir ebe olarak o acıyı anlayamam.anca hamile olup yaşayınca görceğim bende:)ama eğe r mümkünse kesinlikleeeee normal doğum öneriririmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bu arada listeyi temize çektim.. bilgi vermeyen sadece ismi bulunanları sildim..
eksik bilgileri olanlarda umarım ulaşır bana..

Canım ellerine sağlık, Mercimeğim 4. sıraya ulaşmış, ama pıt pıt konusunda biraz geride kaldı inşallah yarın kalp atışını da duyarız. a.s.

kızlar yaaa ben şişim hep birde 58 kiloydum 4 haftalıkkene 6 haftam 60 kiloyum ama yemiyorum sebze ve meyveden başka bişey kilo yapıcak bişey yani cidden yemiyorum güzel besleniyorum ama normal böyle olan varmı yemediği halde şişen :))) göğüslerim şimdiden samata fox gibim oldu yaa

ay çok korkunç ya kaydirigubbakcemile3

göğüsler biraz erken şişiyoda canım kilona dikkat et yani az yiyosan biraz fazla hareket et yürümeye çalış filan ilk aylardan çok alırsan son aylarda önüne geçemezsin

selam kızlar ben çok iştahsızım bi kilo vermişim sizde de var mı

walla bende yiye yie ölmüyorum ama aldımm anlamadım yaaa enteresan bi durummm illk 3 ay bu hızaln gidersem sonunu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçi bebişelrimiz saplıklı olsunda ama iştee çok kilo almakta sağlıklı değil ondan endişeliyim aslındaa

akşamları hafif yiyin kızlar haşlama yada ızgara türü yada sebze ve bol meyve ben öyle yaptım hamileliğimin başından beri toplamda 4 kilo aldım

göğüsler biraz erken şişiyoda canım kilona dikkat et yani az yiyosan biraz fazla hareket et yürümeye çalış filan ilk aylardan çok alırsan son aylarda önüne geçemezsin

walla her gün yürüryorum doktorumda demişti hareket ediyorum yani
mesela bak sabah yarım dilim kepek ekmeği yumurta peynir zeytin yiroum zar zor sonra öğlen bi çeşit sebze yemeği akşam yine sebze yemeği ve salata arada portalak elma cidden yani kilo aldırcak bişey yemiyorumki ekmek yok makarna pilav yok zaten çok iştahlı biri değilimdir arada bulantılarımda oluyo
acaba kabız olduğum için yediğim herşey işemi yarıyo anlamadım ki ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…