slm kızlar...benım sıze bır sorum olacak dun ve bugun olmak uzere sabahları acık kahvemı desem cok acık pembebı desem bır akıntım gelıyor.doktoruma sordum onemlı bırsey olmadıgını soyledı acıklama yapmadı.merak edıyorum aranızda benım gıbı bır sorun yasayan varmı? ben 7 haftalık hamıleyım ve tup bebek yotemı ıle hamıle kaldım.tüp bebek yapanlar bılır hala vajınamdan kulladıgım jelım var.ne olur aranızda bılen bırı varsa yardım etsın catlycam meraktan((
CANIM
EVET NORMAL DOĞUMDA DÜZENSİZ YIRTIKLAR OLMASIN UZAMALAR OLMASIN DİYE EPİZYOTO.Mİ YAPILIP KESİK AÇILIOR.FAKAT BU KESİK TAM SEN IKINIRKEN AĞRIN GELDİĞİNDE AÇILIR VE AÇILMADAN ÖNCE ANESTEZİK İLE UYUŞTURULUR AÇILACAK BÖLGE O İZ ÖLE BARİZ KALMAZ
ÇÜNKÜ ESTETİK DİKİŞ ATIOLAR MATRİKS DİKİŞ DENİR VE ÇOK BÜYÜK BİR ALAN DEĞİLL.NORMAL DOĞUMDA TABİKİ AĞRI OLUR, AĞRI OLMASSA ÇOCUK DOĞMAZ.AMA ÖLE DOĞUMLARDA GÖRDÜMKÜ İLK DOĞUMDA GÜZEL IKINDI ANNE VE HEMEN DOĞDUyerimseniben.ŞİMDİ KİMİSİDE PANİK YAPIOR ACI İLE TABİ.IKINMAYA HARCAMASI GEREKEN ENERJİYİ BAĞIRARAK ÇIĞLIK ATARAK SARFEDİOR.NBORMAL DAĞUMDA BAŞ ÇIKTIKTAN SONRA HİÇ SIKINTI YOK VÜCÜT HEMEN ÇIKIOR .ÇOK GÜZEL BİR DUYGUUU YAW .SONTRA ANNELERDE GÖRDÜĞÜM .ÇOK MEYVE SUYU İSTİOLAR SUSUOLAR. ACIKIOLAR.EŞİNİZ
MEYVE SUYU,BİSKÜVİ ALSINN<ŞİMDİLİK BÖLE GENE ANLATIRIM MERAK EDERSENİZ ÖPTÜM
bu arada listeyi temize çektim.. bilgi vermeyen sadece ismi bulunanları sildim..
eksik bilgileri olanlarda umarım ulaşır bana..
Hoşgeldiniz efendimmm, Hayırlı olsun bebişiniz , su gibi hamilelik ve mis kokulu bebiş diliyoruz. Allaha emanet olun inşallah a.s.
bu arada listeyi temize çektim.. bilgi vermeyen sadece ismi bulunanları sildim..
inşallah canım sağlıkla o güzel sesi duyacaksın dualarım senin ve mercimeğinle..Canım ellerine sağlık, Mercimeğim 4. sıraya ulaşmış, ama pıt pıt konusunda biraz geride kaldı inşallah yarın kalp atışını da duyarız. a.s.
Evet deiğiniz olay tuşe :) açıklık ve iniş kontrol edilir ilk doğumlarda 10cm yani tam açıklıkta alırlar masaya.bilemiorum bira z acı verebilir tabi.bir ebe olarak o acıyı anlayamam.anca hamile olup yaşayınca görceğim bende:)ama eğe r mümkünse kesinlikleeeee normal doğum öneriririmmmmmmmmmmmmmmmmm.
göğüsler biraz erken şişiyoda canım kilona dikkat et yani az yiyosan biraz fazla hareket et yürümeye çalış filan ilk aylardan çok alırsan son aylarda önüne geçemezsinkızlar yaaa ben şişim hep birde 58 kiloydum 4 haftalıkkene 6 haftam 60 kiloyum ama yemiyorum sebze ve meyveden başka bişey kilo yapıcak bişey yani cidden yemiyorum güzel besleniyorum ama normal böyle olan varmı yemediği halde şişen :))) göğüslerim şimdiden samata fox gibim oldu yaa
selam kızlar ben çok iştahsızım bi kilo vermişim sizde de var mı
walla bende yiye yie ölmüyorum ama aldımm anlamadım yaaa enteresan bi durummm illk 3 ay bu hızaln gidersem sonunu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçi bebişelrimiz saplıklı olsunda ama iştee çok kilo almakta sağlıklı değil ondan endişeliyim aslındaa
göğüsler biraz erken şişiyoda canım kilona dikkat et yani az yiyosan biraz fazla hareket et yürümeye çalış filan ilk aylardan çok alırsan son aylarda önüne geçemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?