akşamları hafif yiyin kızlar haşlama yada ızgara türü yada sebze ve bol meyve ben öyle yaptım hamileliğimin başından beri toplamda 4 kilo aldım
kızlar listeyede bakıldığında en kilolu benim; meyve ağırlıklı besleniyorum.
kahveyi çok severdim bıraktım , bitki çaylarınıda .
merak ettiğim siyah çayın zararı olur mu ; işyerinde çogunlukla çay içiyorumda.
walla her gün yürüryorum doktorumda demişti hareket ediyorum yani
mesela bak sabah yarım dilim kepek ekmeği yumurta peynir zeytin yiroum zar zor sonra öğlen bi çeşit sebze yemeği akşam yine sebze yemeği ve salata arada portalak elma cidden yani kilo aldırcak bişey yemiyorumki ekmek yok makarna pilav yok zaten çok iştahlı biri değilimdir arada bulantılarımda oluyo
acaba kabız olduğum için yediğim herşey işemi yarıyo anlamadım ki ben bunu
siyah çay fazla içmemen gerekiyo günde 2 bardak filan iç. onun yerine ıhlamur yada kuşburnu içebilirsin. tabi iş ortamında biraz zor oluyo her istediğini yiyip içmek ama hiç olmazsa azaltmaya çalış ve açık içmeyekızlar listeyede bakıldığında en kilolu benim; meyve ağırlıklı besleniyorum.
kahveyi çok severdim bıraktım , bitki çaylarınıda .
merak ettiğim siyah çayın zararı olur mu ; işyerinde çogunlukla çay içiyorumda.
walla canım inan öyle yapıyorum kabızım ondanmı anlamadım yani cidden anlamıyorunm durumu
siyah çay fazla içmemen gerekiyo günde 2 bardak filan iç. onun yerine ıhlamur yada kuşburnu içebilirsin. tabi iş ortamında biraz zor oluyo her istediğini yiyip içmek ama hiç olmazsa azaltmaya çalış ve açık içmeye
kabızlıktan olmaz canım kabız olsan bile ne fazla yarım kilo farkeder
Allah allah gayet dengeli besleniyosun aslında ama bi ay daha bekle gene bu hızla gidersen doktorunla konuş olmadı bi diyetisyenle filan görüşürsün şimdi diyoruzki bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz kilo alalım ama bizim fazladan aldığımız kilonun bebeğe bi faydası yok
ıhlamur ve kuşburnunun bi zararı olmaz değil mi hayatım ;rahatlıkla içebilirim yani
doktorumda iç dedi nette zararlı diye duydum
merhaba canım bende çayı çok severdim ama içemiyorum çok içersemde çok çok açık iki abrdak falan içiyorum
türk kahvesi içiyorum ama fincandan iki yudum alıyorum çok seviyorum çünkü tamamını içmiyorum
walla canım inan öyle yapıyorum kabızım ondanmı anlamadım yani cidden anlamıyorunm durumu
aynen öyle canım 4 ocakta kalp atışlarını duymak için gidicem o zaman sorarım o zamana ne olurum bilmiyorum ama cidden anlamıyorum yani bu kadar hızlan gitmesini yesem derimki iştahlandım yiyorum ama normal yiyorum yani sabah tartılınca sinirlerim bozulkdu noluyo diye yani yesem ne olacak düşünmek bile istemiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ailelere nasıl söylediniz?
yada nasıl söyleyeceksiniz?
ben yılbaşında söylemeyiş planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
kızlar 3 gündür lekelenme oluyor bende kahverengi bulanık şekilde.Doktorum ultrasonla baktı kese duruyor dedi ve tahlil istedi çok şükür temiz çıktı tahliller bi problem görülmüyor dedi.
3 tane proluton depot verdi,progesteron içerikli iğne, bu gün bitti iğnelerim haftaya salı tekrar gidicez inş.
ve bütün derdimi unuttum dış kulak iltihabı oldu kulağım şiş dün gece çocuk gibi ağladım.
gece acile gittik hamile olduğumu duyunca bişey yapamıyorlar minoset verdi ağrı kesici ama antibiyotik kullanmam lazım oda çok tehlikeli daha 4.haftamdayım.
zonklayıp duruyo kulağım sarımsak yiyorum bugün antibiyotik etksi yapsın diye.
varmı içinizde veya çevrenizde bu durumu yaşayan.Allah kimseye vermesin.
oooo kızlar bugün epey kaynatmışsınız.hepsini okudum.bişey diycem size biraz utanıyorum ama.cinsellikle ilgili.biz yeni evliyizde biraz sık oluyor bizim şeyimiz.doktor da bi sıkıntın olmadığı sürece normal yaşa herşeyi dedi.ama yazdıklarınızı okudum da.korktum ya..napsam bilemedim?
Kızlar herkese günaydın, Dün akşam doktora gittik, bebeşlerin ikisininde kalp atışlarını gördük :)) Mide bulantılarım çok kötüdoktor ilaç verdi ve bebeklere bir zararı yok dedi , kullanıyorum mecbur çünkü dayanamıyorum (
Kızlar doktora gittim. bebeğim 15mm olmuş doktor dedi k tam tosun olacak top gibi duruyor belli iyi besleniyorsun dedi. Ama ben 3 kg almışım dikkat et yoksa 1 ay sonra diyetistene yollarım seni dedi. Kalbini de duyduk yavrum pıtpıt nasıl hızlı atıyordu. 15 ocakta ikili test için gideceğim. Tüm tahlillerim de iyi çıktı sadece biraz demirim eksik demir ilacı verdi o kadar. Troid kızamıkçık vs herşey süperrrrrrrrrrrrrrr.
kıslaaaaaaarrr:))
güzel haberlerle tekrar aranızdayım
bebişimin kesesini sonunda gördük hormon değerlerimde 48 saatte ikiye katlıyo kaydirigubbakcemile2
yanii şuan için dış gebelik kabusu bitmiştirrr benim için darısı bu kabusu yaşan tüm annelerimizin başına olsun inşallah dr vitamin olarak elevit pronatal verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için randevulaştık eşimmmminde ağzı kulaklarında tahmin edersiniz kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
kıslarrr beni kimse görmüyor bugün de bana dua edin nolur...yarın bebeğim ile tanışacağız inşallah tabi kendisini gösterirse bize mercimeğim.. çok heyecanlıyım inanamazsınız yaa.... sağ kasığım baya şişti sizde de var mı kıslar???
ne güzel haberler verilmiş.. kese görmeler kalp sesi duymalar MAŞALLAH..
bulantı hislerim bugün yerini çıkarmaya bıraktı.. varlığından haberdar etmesi güzel ama.....
neyse bugünleri kolay elde etmedim ben.. sağlıklı olsun yeterki.. bu da geçecek..
bu arada listeyi temize çektim.. bilgi vermeyen sadece ismi bulunanları sildim..
eksik bilgileri olanlarda umarım ulaşır bana..
Evet deiğiniz olay tuşe :) açıklık ve iniş kontrol edilir ilk doğumlarda 10cm yani tam açıklıkta alırlar masaya.bilemiorum bira z acı verebilir tabi.bir ebe olarak o acıyı anlayamam.anca hamile olup yaşayınca görceğim bende:)ama eğe r mümkünse kesinlikleeeee normal doğum öneriririmmmmmmmmmmmmmmmmm.
hayır canım bunların zararı yok her bitki rahatlıkla kullanılmıyo tabiki ama bunları doktorlarda tavsiye ediyo
işyerimdeyim çekmecemde mevcut ;
hemen kalkıp sıcak su alayım teşekkür ederim hayatım bilgilendirdiğin için.
siğara içtiğim bilffiil 10 yıl ama evlendikten sonra bıraktım yaklaşık 4 ay oldu ; meyve yememe ragmen kilo aldım ; neden ise hareketsizlik ). sigaranın yerine meyve ve sıcak su , limon su ve çay almıştı.
birşeyler yudumlamadan da duramıyrodum ama bebişime zarar verir diye içmek istemiyordum ama mecburen alıyordum.
tekrar sağol hayatım
Kabız olduğundan öyle çıkmıştır merak etme zaten dengeli besleniyorsun. Açık çay içebilirsin ama sanırım max 2 bardak , 2 türk kahvesi de max ama bunların hepsi bir arada değil tabi. Aynı gün içinde Çay içiyorsan kahve içme ya da tam tersi anlamışsındır. Ben de cumartesi dr'a soracam bu kabızlık için , çünkü çıkacam diye acaip kanatıyorum kendimi , zaten fazla kanım yoktur onu da kanalizasyona gönderiyorum canım da acıyor aynı zamanda. Ben bir çözüm bulamadım, havuç pişirdim dün bu sabah iyi çıktım gerçi. Sevgiler
bende de 1 kez olmuştu 13. haftamda 1 kilo almıştım 16. haftamda gittiğimde 3 kilo birden almışım düşünebiliyomusun 3 haftada 3 kilo kaydirigubbakcemile3 dedim bu hızla gidersem sonum kötü. neyse en son geçen salı gittim hala almamışım
Biz bugün söylemeyi planlıyoruz, gerçi daha kalp atışlarını duymadık ama kısmet inşallah onuda duyarız.
akannehir Annem annem sopayı yemişimm ben kaççıııınn hallisna geliyooooodelikafadulden
Çook geçmiş olsun, bol bol sakız çiğne çok iyi gelecektir. Doktor kuzenime önermişti.
Valla ben tam 5 haftalıkken gitmiştim, doktora iki hafta yasak koydu ve iki hafta sonra gel dedi. Eşimde izne geliyo bugün, iki haftadır görüşmüyoruz ama yassak hemşerim alkisalkisalkis
Maşallah maşallaaaahhhayyy şekerler yaaa, inşallah bizde görürüz hayırlısıyla:Saruboceq:
Tosun paşa geliyooo, maşallah süphanallah! Darısıda bizlere olsun:Saruboceq:
Merhaba gülay, gözün aydın olsun. Hayırlısıyla kalp atışınıda görürüz inşallah!
İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin.:Saruboceq: Benim sağ kasığımda şişlik yok ama daha çok sağ tarafım ağrıyo nedense:uhm:
Canummm Hallisna, buda geçecek tabi annesiii, bende çok bekledim. Rabbim kimseyi hasret ettirmesin, inşallah kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz:Saruboceq:
Liste süpper olmuş! Maşallahve ellerine sağlık!!
Merhaba Galp, verdiğin bilgilere çoookkk teşekkür ederiz. İnşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla sende anne olursun, çok kutsal bir meslek. Allah sizlerden razi olsun.a.s.
inlşallah ondandır inşallah
ay canım yaaa zaten sabahları taze portakal suyu içiyorum üzerine belki bi belki iki bardak çok açık çay türk kaheside öle tadına bakıyorum yani içmiyorum
bana doktorum havuç patates yeme dedi kabızlığını arttırır dedi hayret işte bazı besinler herkeste farklı etki yapıyo demekki
ay canım yaaa allah sağlıcaklan tamamına erdirir herbirimizin inşallah
yani diyorum ya yesem gam yemiycem neyse artıkın bakıcaz duruma doktora derim gidincee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?