2010 Ağustos Anneleri

Masa başında canın birşey içmek istiyorsa süt iç tatlım , günde en az 2 bardak süt içmemiz gerekiyor.

sabahları bir bardak içiyorum evden çıkmadan ama buradada içebilirim gerçekten de.

haklısın tatlım. kilolu olduğum için yarım yağlı sütleri tercih ediyorum .

benim doktorum öyle dikkat ediyoki kiloma çok kilo alırsan vitamini bile bıraktırırım demişti kaydirigubbakcemile3

valla benimkinin bu konudaki huyunu daha bilmiyorum uzundur doktorum ama ilk hamilelik dönemi tecrübesi olacağı için artıkın anlıycaz akmı karamı kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar benim çıkmam gerekiyor herkesler kendilerine ve bebelerine eyi baksın öpüyorum hebirinizi opuyorumnanaktan

sabahları bir bardak içiyorum evden çıkmadan ama buradada içebilirim gerçekten de.

haklısın tatlım. kilolu olduğum için yarım yağlı sütleri tercih ediyorum .
ben sabahları süt içemiyorum mide bulantısı yapıyor o yüzden bende işyerinde içiyorum

inşallah benim gibi sürekli doktor değiştirmek zoruda kalmazsın benim 3. doktorum. kaydirigubbakcemile3 hadi sende kendine iyi bak a.s.

HMM Bakyım hmnn boyuna posuna :)) GS 13,8 mm
CRL 2,6 mm
CNO 8 cm

Bu arada Ebrucum sende yarın doktora gidecekmişsin, dualarım seninle!!:Saruboceq: Pıtpıt haberini 1400 gözle bekliyoruuummmm...

Bu arada Ebrucum sende yarın doktora gidecekmişsin, dualarım seninle!!:Saruboceq: Pıtpıt haberini 1400 gözle bekliyoruuummmm...

Çok sağol canım bakalım düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorummmmmmmm umarım bir problem yoktur. Sevgiler

cetvelii hazırladımm
profildenn ekliyemiyorumm oofffff delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

http ile başlayıp png ile biten linki gördün mü onu tara ama yanlızca dediklerim dahil olacak şekilde kopyala sonra kadınlar kulübü profil düzenleye gir aşağılara doğru çizelge bölümünü bul yapıştır. kaydet çık, Kolay gelsin

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan
For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…