Masa başında canın birşey içmek istiyorsa süt iç tatlım , günde en az 2 bardak süt içmemiz gerekiyor.
benim doktorum öyle dikkat ediyoki kiloma çok kilo alırsan vitamini bile bıraktırırım demişti kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan aminnnnn... bir geldin pir geldin valla... opuyorumnanaktan
ben sabahları süt içemiyorum mide bulantısı yapıyor o yüzden bende işyerinde içiyorumsabahları bir bardak içiyorum evden çıkmadan ama buradada içebilirim gerçekten de.
haklısın tatlım. kilolu olduğum için yarım yağlı sütleri tercih ediyorum .
valla benimkinin bu konudaki huyunu daha bilmiyorum uzundur doktorum ama ilk hamilelik dönemi tecrübesi olacağı için artıkın anlıycaz akmı karamı kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyor herkesler kendilerine ve bebelerine eyi baksın öpüyorum hebirinizi opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeee hayırlısı olsun. boyunu crp yada clp gibi bişe yazıyor ultrason kagıdında orda var rakamı biz 6 haftalıkken gittiğimizde 3.7 mm idi kaydirigubbakcemile3
önümüzdeki hafta içi tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadarcık büyümüşolcak hihoyyyt
HMM Bakyım hmnn boyuna posuna :)) GS 13,8 mm
CRL 2,6 mm
CNO 8 cm
Bu arada Ebrucum sende yarın doktora gidecekmişsin, dualarım seninle!!:Saruboceq: Pıtpıt haberini 1400 gözle bekliyoruuummmm...
cetvelii hazırladımm
profildenn ekliyemiyorumm oofffff delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
deneme
oohh bee nihayett teşekkürler kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?