2010 Ağustos Anneleri

kıssllar merakla son 15 gün zorm geçti ; şimdi 5 ocağı bekliyorum o nasıl geçecek ?
merakla beklenilen kocaman 40 hafta var önümüzde ; ben çok mutlu heyecanlıyım yaaa .

Merhabalar, aranıza yeni katıldım :) ben de 5+5 haftalık hamileyim ama çizelgemde son adet tarihime bağlı olarak 7 hafta görünüyor... bir de sizlere sormak istediğim şey çizelge otomatik olarak ilerlemiyro değil mi? :)) umarım sorum saçma olmamıştır :))

normalde ilerlemesi lazım.ama benimki mesela bi gün takılıyor,biggün takılmıyor.düşe kalka ilerliyoruza.sa.s
ya ben acayip kola tiryakisiyim.içmemeye çalışıyorum ama arada bir götürüyorum.kızın bana lütfenklava:klava:klava:

kızlar beni de aranıza kabul edermisinizopuyorumnanaktan
sat:19 kasım
yaş 27
tahmini doğum tarihi 26.08.2010
ben şu anda 5+2 haftalık hamileyim doktora gideceğim günü iple çekiyorum. 4 hafta 5 günlük beta hcg 484.04 çıkmıştı. 02.01.2010 doktor kontrolüne gideceğim keseyi görmek için.

Ebrucum senlke benim satımız aynı niye çizergeler farklı

12 Aralık'da Dr'a gittiğimde 5 haftalık dedi aslında SAT'a göre daha büyüktü ama bilmiyorum geç döllenme diyeceğim ama bu döllenme olayını anlayamadım. 27 ekimde regl 1 hafta sürüyor 4 kasım'da bitti desek ; Dr'un 5 haftalığından geriye gittim hamile kaldığım gün 8 Kasım'a geliyor aslında normal değil mi ? çok geç döllenme gibi gözükmüyor. Neyse ben de çizelgemi Dr'un dediğine göre yaptım. SAT'ımı daha ileriymiş gibi yazıp eşitledim. Bakalım yarın da bakacak kaç haftalık büyüklüğe ulaşmış bizim minnoş. Sağlıklı olsun inşallah.

Hoşgeldin canım aramıza, Hayırlı olsun bebişin, herşey gönlünce olsun.

Yukarı da yazdıklarını kopyalayıp özelden hallisna'ya da gönderirsen (başlangıç kilonu da dahil ederek) hemen seni de listemize ekleyecektir. Sevgiler

hoşbulduk canım. allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
CADIARZU

hoşbulduk canım. allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
CADIARZU

Bir de güzel çizelge bekliyoruz tatlım. Allah hepimize mis kokulu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh.

(Bir kaç sayfa önce Hallisna'nın mesajında çizelge hazırlama ile ilgili detayları vermişti sana yardımıcı olacaktır)

tamam canım bakayım ben. çok teşekkür ederim

1 canzi3445 29 25 ekim 01 ağustos 77 pıtpıt atıyor kalbi:)
2 onat 25 ekim 01 ağustos 70 pıtpıt atıyor kalbi:)
3 mehlika58 27 26 ekim 02 ağustos 55 pıtpıt atıyor kalbi:)
4 EBRU2205 35 27 ekim 02 ağustos 71 mercimek kese görüldü
5 serdemm 25 27 ekim 02 ağustos 70 pıtpıt atıyor kalbi:)
6 hiranur8 24 26 ekim 02 ağustos 52 kese görüldü
7 Wild_Wild_Cat 29 ekim 04 ağustos 48 kese görüldü
8 ILGIN06 29 ekim 5 ağustos pıtpıt atıyor kalbi:)
9 sedcan 24 29 ekim 05 ağustos 70 kese görüldü
10 hecababe 27 30 ekim 06 ağustos 70 pıtpıt atıyor kalbi:)
11 esterya 36 30 ekim 06 ağustos pıtpıt atıyor kalbi:)
12 ferayeb 23 31 ekim 07 ağustos 70 kese görüldü

Ekim SAT'ine göre Pıt pıt henüz duymamış olan; Ben + hiranur + Wild Cat + Sedcan+ Ferayeb olmak üzere 5'imiz kalmışız. ınşallah biz de yakında güzel haberleri veririz.

Keşke Bütün nickler isim olsa , daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

benim randevum 30 aralıkta inşallah görürüm ve duyarım o gün.en çok kötüyüm.mide bulantım çok.doktorumun teli yok arayıp soramıyorum.eşim bulantı hapı almış bi tane.herkes ben kullandım falan diyor ama ben kullanmadım.ismi metpamid.napıyım?

Hamilelikte kullanım: Metoklopramid, plasental bariyerden fetusa geçer. Hamilelikte kullanım ile ilgili yeterli ve uygun çalışmalar bulunmadığından; yarar – zarar ilişkisi ve fetusda oluşabilecek zarar göz önünde bulundurularak, doktor kontrolü altında kullanılmalıdır. Emziren annelerde kullanım: Metoklopramid, süte geçebilir. Bu nedenle emziren annelerde kullanılmamalıdır. Doktora danışmadan kullanılmamalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…