Sukur telden girebildim su siteye :))
Canlar asimi oldummmm hiic acimadi ins. Aksama kadar sancisi sizisi olmaz...
Saolun canlarim cigdem canzi ozaman gonul rahatligi ile icebilirim o ilaci..
Arkadasim alinti yapamadim.. Bilmem ki nette ne diyor ama saglik ocaginda iyi kilon bundan sonra zaten daha hizli alacaksin dediler... Sende bence kayit yaptir canim cok faydali... Kendi doktorumun bile soylemedigi bazi seyleri soledi.. Asimi oldum hatta ucretsiz vitamin verdiler cok mutlu oldum cok faydali normalde ilacin fiyati 7tlmis ustunde yaziyor. 1 ay sonrada 2. Doz var :)
geçmiş olsun defnecim. inş. hepsi geçmiştir. güzel haberlerini de alırız...
inşallah canlarım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:selam canlar ve kuzuları hepimize sağlıklı güzel ve sorunsuz haftalar diliyorum
esterya canım kasık ağrılarının şiddetli olmasından dolayı doktoruna danış derim ben ihmal etme tam nasıl ağrı olduğunu güzelcene tarif et normal olup olmadığını sana söyler doktorun canım
wild canım gece yatarken hep tedirgin olarak yatıyoruz şuan içimizde taşıdığımız can o kadar kıymetli ki gece uykuda bile onun için endişeleniyoruz ve işte kabus gibi rüyalar görmemize sebep olabiliyordur temmuz 7 inşllah senin için hayırlı bir gün olsun bebişinde o zaman değilde vaktinde gelsin canım
soho canım valla benimde makatta devamlı bir sızlama var doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe sıkıntılar yaratabilir dedi belki seninkide ondan olabilir
ancelım canım büyük güne 1 gün kaldı inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişin bana görede erkek gibi geliyor saklamasın pıtısınıda şöyleee göstersin annesine babasına canım
defne canım amniyosentez sırasında zaten terss birşey varmı yokmu doktorlar görüyor o yüzden hiçç korkma canım senin sonuçların temiz gelecek bebişin sağlıcakla zamanında dünyaya gelecek inşallah canım
yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiler sefalar getirdiler allahım sağlıcakla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dün bende senin gibiydim canım
kocişimde hastaydı
karşılıklı kanepelerde yattık bütün gün :) bi ara kalktım sadece banyoyu temizledim o kadar:) ev falan süpürmedim napalım zaten 2 kişi ne kadar batırıyoruz ki değilmi ama :)
bahar yorgunluğu sanırsamzemuszemus
canım ya ben baktım -5 deyim
alla alla acayip dimi
inşallah bebeğim iyidir yarın bakıcaz bakalım
canımcım onun sezeryan ve normal doğumla alakası yok bildiğim kadarı ile
ben muhasebe ile konuştum ve ssk dan da araştırdım netten
dediğin gibi 8 hafta iznimiz var 32.haftada hak kazanıyoruz
alacağımız ücrette 4 ay :)
ssk ücretin neden gösteriliyosa işyerinde onun kadar maaşını alacaksın ssk dan
doğum parası denilen parada oymuş istersen her ay al istersen 2 ay istersen hepsini toptan al durum buymuş canımcım:) sonrasında da 6 aya kadar ücretsiz izin var :) o zaman ne maaş alıcaz ne de ssk mız yatacakmış canım... ama isterse işyerinin istiyatifinde doğum parası veriyomuş mesela teyzemin gelinine verdiler 1500 tl ama tamamen içten gelen hediye olarak:))
Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)
Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)
:1shok::1shok: -5 kg:1shok:çok vermişsin canım ya.Ama bebiş normalse korkulacak birşey yok hatta sevinebiliriz bile:))))
Canım ya, bende hala iştah yok, ve inan zorla yiyorum sırf bebeğim için. Bi de bende ne bulantı,ne kusma hiç bişi olmadı. İlk zamanlar bu yüzden kilo veren bile varmış! Ona rağmen 6 kilo almışım. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da sorun değil gerisi
canım ya ben baktım -5 deyim
alla alla acayip dimi
inşallah bebeğim iyidir yarın bakıcaz bakalım
ohh canım olmuşsun aşısını:)
geçmiş olsun ve yarasın:))
Özlemcim şimdi okuyabildim yazıları ben medicanaya gidiyorum doktorum bana 2 aydır megadyn veriyor çok da memnunum canım elevitten daha iyi dedi hatta 1 kere bulamadım tel. açtım elevit içsem olur mu diiye olmaz bunda daha çok vitamin var bulmaya çalış dedi. Gönül rahatlıyla iç canım
merhabalar güzel anneler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepimiz için yeni haftamızın çok iyi geçmesini diliyorum...
geçmişi okudum listemizi güncelledim.. kızların sayısı arttı 46-44 öndeyiz:)
erkekler erkenden gösterdiler kendilerini.. kızlar nazlanıyor..
aşı konusu açılmış..
ben 16.haftamda yaptrıdım aşımı.. ilkini 2006yılında yaptırmıştım.. 16.haftada olanı 2.doz olarak saydılar.. 3.doz doğumdan sonra yapılacakmış inş..
tekrar hatırlatıyorum kullanmadığınız kolunuza yaptırın aşıyı.. 2gün ağrı yapıyor.. üzerine yatamıyorsunuz ve dokundurtmuyorsunuz.. ama geçiyor:) dayanılamayacak bir ağrı değil.. şifa olsun bebişlerimize ve bize..
Özlemcim şimdi okuyabildim yazıları ben medicanaya gidiyorum doktorum bana 2 aydır megadyn veriyor çok da memnunum canım elevitten daha iyi dedi hatta 1 kere bulamadım tel. açtım elevit içsem olur mu diiye olmaz bunda daha çok vitamin var bulmaya çalış dedi. Gönül rahatlıyla iç canım
merhaba aranıza az evvvel katıldım ben de ağustos annesiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?