2010 Ağustos Anneleri

ohh canım olmuşsun aşısını:)
geçmiş olsun ve yarasın:))

Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)

geçmiş olsun defnecim. inş. hepsi geçmiştir. güzel haberlerini de alırız...

inşallah canlarım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

:1shok::1shok: -5 kg:1shok:çok vermişsin canım ya.Ama bebiş normalse korkulacak birşey yok hatta sevinebiliriz bile:))))

Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)

canımcım ben hemencecik çıkıcam hiç beklemicem izin hakkımı kazanır kazanmaz :))
ki o da temmuz başına denk geliyor ben haziran 10 gibi yıllık izne ayrılcam temmuz başındada raporumu getirip gidicem:)) inşallah tabii

ben zaten raporlu olacağım için son 3 hafta kalana kadar rapor alabilirsem 5 haftasının doğumdan sonraya kalmasını istiyorum
sanırsam tam emin değilim ama 32.haftanın sonunda izne ayrılmazsanız mecburi 37 haftaya kadar çalışmanız gerekiyor çünkü bizim doktor hanım hamileydi 32 haftayı kaçırmıştı ve mecbur 37 haftaya kadar çalıştı sonra ayrıldı

:1shok::1shok: -5 kg:1shok:çok vermişsin canım ya.Ama bebiş normalse korkulacak birşey yok hatta sevinebiliriz bile:))))

evet canım yaa bende inanamıyorum kendime
ama inşallah herşey yolundadır
ben zaten kiloluydum biraz ama hep abur cubur kilosu:)) hamile kaldığım günden itibaren herşeyden soğudum hiç yemedim abur cubur:) kilo vermemde onun etkisi çok var sağlıklı beslenince normal kiloma ulaştım galiba:)) şimdi bakalım yarın ne dicek doktorum?
ona dicem hiç kg almadım hatta verdim 5 kg kadar:)) o da dicekki olsun çok güzel bebeğinde sağlıklı dicek inşallah bende mutluluktan uçucam bide cinsiyeti söylerse dileyin benden ne dilersiniz:))))))))
opuyorumnanaktan

Benim de ilk başlarda hiç iştahım yoktu.Herşeyden tiksinir olmuştum birkaç defa da kustum ama 1 ayı geçti sanırım iştahım baya açık hatta çok yiyorum bile denebilir ama aldığım kg 1300 gr.Hersabah tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra kahvaltı etmeden pijamalarımla tartılıyorum.O kadar hassas yanikaydirigubbakcemile3Aldığım gramları bilem görebiliyorum böylece....
Bak ben ne yaptım biliyor musun iştahım yokken.Biraz acı kattım yemeklerime hemen hemen herşeye pulbiberii kattım ki öyle çok çok acı yiyen biri değilim ama yiyeceğin miktarı çoğaltıyor inanki.İştah açıyor böyle yapa yapa iştahım açıldı şimdi çok çok fazla yiyorum dene belki işine yarar tatlım:))))

canım ya ben baktım -5 deyim
alla alla acayip dimi
inşallah bebeğim iyidir yarın bakıcaz bakalım

canım bebeğinde birşey yoktur allahın izni ile ama nedenini bence doktorunla birlikte araştırın şuana kadar hiç almamış olamaman normal ama 5 kilo vermende biraz anormal olmuş bencee çokmu iştahsızsın ama sanırım senin iş yerindeki psikolojin seni etkiliyor biran önce izin hakkın gelsin inşallah şöyleeee rahat ayaklarını uzat tvni izle bir yandanda bebişinin tepiklerini sayarak gülümse canım

Özlemcim şimdi okuyabildim yazıları ben medicanaya gidiyorum doktorum bana 2 aydır megadyn veriyor çok da memnunum canım elevitten daha iyi dedi hatta 1 kere bulamadım tel. açtım elevit içsem olur mu diiye olmaz bunda daha çok vitamin var bulmaya çalış dedi. Gönül rahatlıyla iç canım

Kızlar ben 6,5 kilodayım. Doktorum da çok normal dedi benim hiç bulantım olmadı ve hep iştahım da açıktı (son 1,5 kilo 2 haftada geldi) az alanlara gelince bebek iyi olsun gerisi önemli değil üzülmeyin ama sizin güçsüz kalmamanız için yemeğe çalışın bence

Arkadaslar... bende bu bebk odası konusunda kararsız kaldım... mart annelerını okudum odayı nezaman ayırdınız dıye hıc kımse ayıramamıs... 3-4 kısı var ayırabılen... bende dıyorum ozman aha sımdıden oda yapmak gereksız... yada dıyorum 4-5 aylıkken daha bıseyın farkında olmadan ayırayım... sızler ne dusunuyosunuz bu konuda??? kızlar bıde canızını cekermı bılmıyorum ama canım ot yemek ıstıyo roka tere ne olursa acayıp kokuyo burnuma hıc sevmem normalde ama burnumda onların kokusu... bu aşermemı oluyo bıde cıkmısmıdır bu otlar acaba??

ohh canım olmuşsun aşısını:)
geçmiş olsun ve yarasın:))

Saol burcum sizde olun ins en kisa surede bitsin gecsin :)

Canzicim yaa diyelim cikmadik 32. Haftada mecbur myuz 37. Haftaya kadar calismaya simdik bizz anaaamm :) ya is yerinde dogurursak ne olacak ne sacma yahu o benim hakkim ne zaman istersem ozaman kullanirim :)

merhabalar güzel anneler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepimiz için yeni haftamızın çok iyi geçmesini diliyorum...

geçmişi okudum listemizi güncelledim.. kızların sayısı arttı 46-44 öndeyiz:)
erkekler erkenden gösterdiler kendilerini.. kızlar nazlanıyor..
aşı konusu açılmış..
ben 16.haftamda yaptrıdım aşımı.. ilkini 2006yılında yaptırmıştım.. 16.haftada olanı 2.doz olarak saydılar.. 3.doz doğumdan sonra yapılacakmış inş..
tekrar hatırlatıyorum kullanmadığınız kolunuza yaptırın aşıyı.. 2gün ağrı yapıyor.. üzerine yatamıyorsunuz ve dokundurtmuyorsunuz.. ama geçiyor:) dayanılamayacak bir ağrı değil.. şifa olsun bebişlerimize ve bize..

Son düzenleme:

Didemcim senin Nisa Hastanesindeki randevun ne zaman canım?
Gidince bize de yazıcan demi?
Merak ediyorum nasıl bakıcak Perinatolog ablamız:))
İlgilenicek mi?Bir de şu cd işini abartıyorum galiba ama çok
istiyorum ben ya:))))))verirler demi??????

Bide doktorum bana ılk basta elevıt vermıstı kustugum ıcın degıstırdı... şu anda decavit dıye bı vıtamın kullanıyorum bunu duyan kullanan var mı?

Hoşgeldin Hallisna başkaaaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Böyle çok iyi oldu liste yaaaa kızlar erkekler kafakafaya gitsin daha hoş bence:)))
Ama ben demiştim ben demiştim kızlar sonradan çıkacak ortaya veeee eşitlenicek
demiştiiiiiiim.

Oooooh çok iyi olmuş aşı konusunda 2 kerede kurtarıcan durumu:))))

Saol didemcim :) bundan sonra gider direkt saglik ocagindan alirim :) zaten 1 ay sonra asi var onu yaptirirken ilacimi da alirim :)

merhaba aranıza az evvvel katıldım ben de ağustos annesiyim:)

Hoşgeldiin canıııımopuyorumnanaktan
Bilgilerini verdin mi?
Hallisna başkan buradayken hazır yaz istersen:))))
yaşın
hamile kaldığın kilon
son ad.tarihin
bebeğinin cinsiyeti
birde yaptırdığın testin varsa 2 li 3 lü vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…