Bu arada benim bebiş çok hareketli çok net hissediyorum ama hep aşağılarda tekmesi göbek deliiğimize daha yakın olması gerekmezmi ya? Benim göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıyı tekmeliyor sizde durum ne?
canım bebeğinde birşey yoktur allahın izni ile ama nedenini bence doktorunla birlikte araştırın şuana kadar hiç almamış olamaman normal ama 5 kilo vermende biraz anormal olmuş bencee çokmu iştahsızsın ama sanırım senin iş yerindeki psikolojin seni etkiliyor biran önce izin hakkın gelsin inşallah şöyleeee rahat ayaklarını uzat tvni izle bir yandanda bebişinin tepiklerini sayarak gülümse canım
Arkadaslar... bende bu bebk odası konusunda kararsız kaldım... mart annelerını okudum odayı nezaman ayırdınız dıye hıc kımse ayıramamıs... 3-4 kısı var ayırabılen... bende dıyorum ozman aha sımdıden oda yapmak gereksız... yada dıyorum 4-5 aylıkken daha bıseyın farkında olmadan ayırayım... sızler ne dusunuyosunuz bu konuda??? kızlar bıde canızını cekermı bılmıyorum ama canım ot yemek ıstıyo roka tere ne olursa acayıp kokuyo burnuma hıc sevmem normalde ama burnumda onların kokusu... bu aşermemı oluyo bıde cıkmısmıdır bu otlar acaba??
Saol burcum sizde olun ins en kisa surede bitsin gecsin :)
Canzicim yaa diyelim cikmadik 32. Haftada mecbur myuz 37. Haftaya kadar calismaya simdik bizz anaaamm :) ya is yerinde dogurursak ne olacak ne sacma yahu o benim hakkim ne zaman istersem ozaman kullanirim :)
merhabalar güzel anneler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepimiz için yeni haftamızın çok iyi geçmesini diliyorum...
geçmişi okudum listemizi güncelledim.. kızların sayısı arttı 46-44 öndeyiz:)
erkekler erkenden gösterdiler kendilerini.. kızlar nazlanıyor..
aşı konusu açılmış..
ben 16.haftamda yaptrıdım aşımı.. ilkini 2006yılında yaptırmıştım.. 16.haftada olanı 2.doz olarak saydılar.. 3.doz doğumdan sonra yapılacakmış inş..
tekrar hatırlatıyorum kullanmadığınız kolunuza yaptırın aşıyı.. 2gün ağrı yapıyor.. üzerine yatamıyorsunuz ve dokundurtmuyorsunuz.. ama geçiyor:) dayanılamayacak bir ağrı değil.. şifa olsun bebişlerimize ve bize..
merhaba aranıza az evvvel katıldım ben de ağustos annesiyim:)
hepiniz bitanesinizzzzza.s.
nasılda yardımcı oluyorsunuz.. çok saolun gzel arkadaşlarım benim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaa kızlar unutmadan eklemek istiyorum.. bu siteden tanıdığım yakın tarihte doğum yapmış bir arkadaşım özellikle paylaşmamı istedi..
erken doğum yaptı o.. ve bunun sebebide idrar yolları iltihabı.. çok şükür kızı sağlıkla geldi ama nihayetinde erken geldi..
bol su içmemizi ve idrar testi yaptırmayı ihmal etmememizi söyledi..
Seymacim benim bunun icin super bir fikrim varcok telas ediyordum oda alsam mi alsam yatiramaz miyim gece kalkip emzirmeye obur odaya mi gidicem vs vs diye ama sonra dusundum ki benim cocuk odasi yapacagim yerde kucuk bir yatak var zaten bebegi odama degil ben bebegimin odasina tasinicam boylelikle onu ayirmasi guc olmaz ilk gunden beri yattigi yerde ve annesi yaninda olur... Artik kesin eminim kararimda oda alicam bebegime ben de gece onun odasinda kalicam bir de su kraftin dondisinden alirim gunduz oturma odasinda falan ona yatiririm :) benim icin hersey daha aydinlik su an :)
serdemcimm bende de durum aynı.. öncesinde göbek deliğinin çevresinde seğirmeler vardı ama artık aşağılarda kıpırtı var sağlı sollu:)
herkese slm uzun zamandır yazamadım bılenler hatırlar cok zor bı hamılelık gecırdım hastanede yattım dort kez..kılo kaybım oldu..cok sukur bu kac haftadır daha ıyıyım gebelıgımın baslarında gecırdıgım rahatsızlıktan dolayı kullanmak zorunda oldugum ılaclar vardı ..bebegımın sakat olup olmadıgını yarın prof atıl yukselden ogrenıcez..benım ıcın cok stress lı bı donemdı aramıza katılan arkadasların hepsıne selamlar sevgıler herkese ıyı haftalar dılıyorum
güzel anneler bizde geldik oğluşumla :)
Ben de alacağım odasını süsliycem şimdi önümüzdeki ay boyatıcam önce öbür ay da alırım ancak gelir perdesi halısı duvar kağıdı vs. Ayrıca annem beşik yaptıracakmış süslü püslü onu da yatak odama alacağım. Akşamları beşiğinde yatacak(odamda) 5-6 ay gündüz yatağında yatacak. Biz öyle düşündük ama kararsızım çilekte beğendim 1 takım. 1 de 1 mağazada daha beğendim ortalama fiyatlar 2000-2500 civarı. Perde halı nevresim yorgan herşeyi içinde
seymacım bende decavit kullanıyırum elevitten daha iyi demisti doktorum
Canim bende henuz cok. Net degil ama sanki bugun biraz fazla hareketlilik var... Gaz da hissetmiyorum ama emin de olamiyorum cunku simdiye kadar kendimi dinlemeden onu pek hissedemedim... Sen ne zamandir net olarak hissetmeye basladin canim? Aramizda 1 hafta var bende belki bikac gun icinde daha net hissedebilirim?
bend aranıza katılmak istiyorum fakat başkana özel msj gönderemiyorum
Kıslar bebişi ilk aylarda daha o yatağına yatıramıyormuşuz sanırım.Ama oda yapıcaksak hazır olması gerekli bence.Çünkü yavaş yavaş alıştıra alıştıra yatırıcaz orada.İlk önce şu parc yataklardan alıcam bende.Hem toplanıp götürülebiliyor o yüzden parkyatak istiyorum annemlere giderken rahat ollur diye.Ama odayı da yapıcam dolabı falan herşeyi olsun.
Sonrasında aynen ben de Özlemcim senin gibi düşünüyorum bizim bebiş odasında da
köşe takım var.Orada yatarım alıştırana kadar diye düşünüyotum.Çünkü kocişi de uyandırmaya kıyamam ben erkenden işe gidiyo çünkü.Ama en mantıklısı bu galiba onun odasında yatmak.Çünkü bir de şu çok önemliymiş.Örneğin gece saat 3 te emzirmemiz gerekiyorsa mutlaka başında olup onu uyandırıp emzirmeliymişiz sonraları saatine kendi alışıyormuş veee saat 3 te mıkırdanmaya başladığı anda hooop memeyi ağzına emerken zaten gene uyuyorlar.böylece hiiç ağlamaya meydan vermemiş oluruz.
Eşimin iş arkadaşına gittik geçen haftalarda.7 aylık bebişleri var.Onlar aynen yaptıklarını uyguladklarını anlattılar herşeyini saatiyle yapıyorlarmış inanınki.Banyosunu bile.Aynı saatte yaptırınca ve yatağına yatırınca birde ninni müziği varmış onu da koyunca bebiş uyuması gerektiğini anlıyormuş Veeeee hiç sallamak yok diyor kesinlikle herşeyini böyle alıştırmışlar.Çok hoşuma gitti.İnşallah bizimde böyle olur.Hem nasıl hareketli bir bebek anlatamam size.Sanki çok huysuz gibi ama onlar gece falan hiç ağlamıyor uykusu da düzene girdi diyorlar......
Ben de alacağım odasını süsliycem şimdi önümüzdeki ay boyatıcam önce öbür ay da alırım ancak gelir perdesi halısı duvar kağıdı vs. Ayrıca annem beşik yaptıracakmış süslü püslü onu da yatak odama alacağım. Akşamları beşiğinde yatacak(odamda) 5-6 ay gündüz yatağında yatacak. Biz öyle düşündük ama kararsızım çilekte beğendim 1 takım. 1 de 1 mağazada daha beğendim ortalama fiyatlar 2000-2500 civarı. Perde halı nevresim yorgan herşeyi içinde
Kıslar bebişi ilk aylarda daha o yatağına yatıramıyormuşuz sanırım.Ama oda yapıcaksak hazır olması gerekli bence.Çünkü yavaş yavaş alıştıra alıştıra yatırıcaz orada.İlk önce şu parc yataklardan alıcam bende.Hem toplanıp götürülebiliyor o yüzden parkyatak istiyorum annemlere giderken rahat ollur diye.Ama odayı da yapıcam dolabı falan herşeyi olsun.
Sonrasında aynen ben de Özlemcim senin gibi düşünüyorum bizim bebiş odasında da
köşe takım var.Orada yatarım alıştırana kadar diye düşünüyotum.Çünkü kocişi de uyandırmaya kıyamam ben erkenden işe gidiyo çünkü.Ama en mantıklısı bu galiba onun odasında yatmak.Çünkü bir de şu çok önemliymiş.Örneğin gece saat 3 te emzirmemiz gerekiyorsa mutlaka başında olup onu uyandırıp emzirmeliymişiz sonraları saatine kendi alışıyormuş veee saat 3 te mıkırdanmaya başladığı anda hooop memeyi ağzına emerken zaten gene uyuyorlar.böylece hiiç ağlamaya meydan vermemiş oluruz.
Eşimin iş arkadaşına gittik geçen haftalarda.7 aylık bebişleri var.Onlar aynen yaptıklarını uyguladklarını anlattılar herşeyini saatiyle yapıyorlarmış inanınki.Banyosunu bile.Aynı saatte yaptırınca ve yatağına yatırınca birde ninni müziği varmış onu da koyunca bebiş uyuması gerektiğini anlıyormuş Veeeee hiç sallamak yok diyor kesinlikle herşeyini böyle alıştırmışlar.Çok hoşuma gitti.İnşallah bizimde böyle olur.Hem nasıl hareketli bir bebek anlatamam size.Sanki çok huysuz gibi ama onlar gece falan hiç ağlamıyor uykusu da düzene girdi diyorlar......
bend aranıza katılmak istiyorum fakat başkana özel msj gönderemiyorum
Cigdemcim neden yatiramiyormusuz ilk gunlerde sakincali miymis?
Canım ben 3-4 haftadır hissediyordum ama hep belli belirsizdi ama bu cuma akşamından beri elimi karnıma koyuyorum dışarıdan bile sanki hissediliyor(eşim hissedemiyor ama benim elimm hissediyor her halde içten de hissediyorum diye) sabret bu hafta bitene kadar çok net hissedersin ben oturdum ağladım hadi annecim diyorum hop 1 daha vuruyor tabi keyfi yerindeyse yoksa kendimi yıkrtsam taklalar atsam çikolatalar yesem oynamayacaksa oynamıyor
Kızlar geçmişi okudum alıntı felan yaptım ama çok karışıklık oldu kaldı walla yeni gelenlerle merhaba inşallah bebişlerinizi sağlıklı şekilde kucaklarına almanızı nasip eder Allah.
Ben megadyn kullanıyordum ama dr kesti sen yeterince vitamin almışsın dedi :umursamaz:
Ben hamlelik dergisi alıyordum orada yazıyordu 3-4 aylıkken ayırın bebişinizi diye ben ilk yatak odasına koyacağım park yatağı sonra 3-4 aylıkken oturma odasına alacağım büyüyünce Allah izin verirse zaman oda alacağım bizimde odamız yoktu ben bebişimin odası olsun çok isterdim ama maalesef oda takımı koyacak odamız yok ilerde çatı katı yaparsak ölme eşşeğim ölme...
Rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun soho sen kurtuldun sıra bende ama ben 20. haftam dolmadan gitmicem...
Başka hatırladığım bişi yok heh bu arada ben daha iyiyim iyileştim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?