2010 Ağustos Anneleri

Bu arada benim bebiş çok hareketli çok net hissediyorum ama hep aşağılarda tekmesi göbek deliiğimize daha yakın olması gerekmezmi ya? Benim göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıyı tekmeliyor sizde durum ne?

Canim bende henuz cok. Net degil ama sanki bugun biraz fazla hareketlilik var... Gaz da hissetmiyorum ama emin de olamiyorum cunku simdiye kadar kendimi dinlemeden onu pek hissedemedim... Sen ne zamandir net olarak hissetmeye basladin canim? Aramizda 1 hafta var bende belki bikac gun icinde daha net hissedebilirim?

inşallah canım tek temennim o bebeğimin iyi olması
ya ben aslında iştahsız da değilim ama neden verdim bilemiyorum ama dediğim gibi en büyük etken abur cubur meselesi:))
ama dediğin gibi bu iş beni çileden çıkarıyor bide bugünlerde ev taşıma mevzuu var ve kayınvalidemlerde azcık sinirimi bozuyor:)) falan derken işte stres oldum galiba
bakalım anlıcaz yarın neyin ne olduğunuuopuyorumnanaktan

canımcım 1 yaşına kadar yanımızda olcağı kesin:))
ama sonrasında ben en kısa zamanda ayırcam yanımdan pekte taraftar değilim yani sonra aklı erince hiç ayıramayız:) şimdi var tanıdıklarım 3 yaşında koca oğlan anne baba arasında yatıyor yani büyük konuşmayım ve yanlış anlaşılmak istemem ben hemen ayırcam , o zamanda çocuk anne babanın herşeyine şahit oluyor gereksiz bence:)

inşllah canımcımmopuyorumnanaktan

merhabalar canımcım hoşgeldinnn
bakalım yarın benim de belli olur inşallah
hangisine 1 + eklenecek :)))

merhaba aranıza az evvvel katıldım ben de ağustos annesiyim:)

merhabalar canım
hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahopuyorumnanaktan

hepiniz bitanesinizzzzza.s.
nasılda yardımcı oluyorsunuz.. çok saolun gzel arkadaşlarım benim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım okadar doğru birşey ki o su içmek her derdin devası gibi valla bence sürahi yanımda bardağa doldurup doldurup içiyorum normalde hiçççççç iççççmem ama bebiş için zorlada olsa hep içmeye çalışıyorum

guzel fıkır tatlımmm gercekten bebek alısasıya kadar annesıde yanında olcak bencede gayet guzelll..:) ya ben kalkarım gece gıderım emzırırım bakımını yapaım falan... ama benım korkum bebek alısamazsa dıye... kokuma alısmasın ıstıyorum heryerde mızmız bı cocuga bakmak zor kucaktan ınmeyen... o yuzden bende galıba oda yapıp ayırcam 4-5 aylıkken... ama bıde kıyamıyorum bazennn el kadar bebek:):)

serdemcimm bende de durum aynı.. öncesinde göbek deliğinin çevresinde seğirmeler vardı ama artık aşağılarda kıpırtı var sağlı sollu:)

benımde oyleydı sımdı cok kuvvetlı degıl ama tekmelerını hıssedıyorum hallisnacım ya... :):)

gecmıs olsun canım benm sımdı nasılsın pekı?? ınsllah yoktur tatlım bebişinin bıseyı... saglıklı haberlerle gelırsın ıns...

güzel anneler bizde geldik oğluşumla :)

hosgeldınız canım oglusun nasıl??

tatlım ıcınde hersey varsa bence fıyat ıyı gıbı... çilekte gayet ıyı bır marka zaten...

seymacım bende decavit kullanıyırum elevitten daha iyi demisti doktorum

bende mıdemı bulandırmıyo dıye sevıyorum bu vıtamını canım... bak ne guzel elevıtten ıyıyımıs... koca bı kutu elevıtte duruyo benım zatennn

Canım ben 3-4 haftadır hissediyordum ama hep belli belirsizdi ama bu cuma akşamından beri elimi karnıma koyuyorum dışarıdan bile sanki hissediliyor(eşim hissedemiyor ama benim elimm hissediyor her halde içten de hissediyorum diye) sabret bu hafta bitene kadar çok net hissedersin ben oturdum ağladım hadi annecim diyorum hop 1 daha vuruyor tabi keyfi yerindeyse yoksa kendimi yıkrtsam taklalar atsam çikolatalar yesem oynamayacaksa oynamıyor

Kızlar ben saglıkocagına gittim ama aşımı yapmadılar, Haftaya cuma gel daha erken dediler oysa 20. haftamdayım ben
doppler ile dinleme isinide 23. haftadan sonra yapiyorlarmıs

Cigdemcim neden yatiramiyormusuz ilk gunlerde sakincali miymis?

Didem canım ya bu perde halı nevresim vs.hepsi bir desen oluyor demi?Bir de takımın içinde mi senin dediğin?İlk
önce ben de çilekte beğenmiştim 1 takım zaten 4 model falan var.Sonrasında maskodakileri görünce bayıldım hepsi birbirinden harika daha da gezemedik zaten.Ama bir dükkana girdik ki oradaki mobilyalar tamamen boyasız tamamen zararsız bebiş için çok iyi tasarlanmışlardı hani biras büyüyünce falan ısırır diye mobilyalarda boya cila vs.yoktu hem fiyatıda oldukça iyiydi 1500 tl dedi adam.Bizde niye bukadar ucuz dedik.Seri üretim yapıyorlarmış.Hem uyku seti aksesuar vs.yok içinde dedi.Ama çok ta güzeldi hem de renkliydi biz tatlıı mavi bir takımı beğendik.Ama şu perde halı uyku seti aksesuar vs.tek tek almamız gerekir.ve ben hepsini aynı desen istiyordum nasıl olacak bilmiyorum??????

benımde en cok yapmak ıstedıgım sey bu herseyı saatınde yapmak.... tebrık edıyorum valla onları yaa gercekten..

bend aranıza katılmak istiyorum fakat başkana özel msj gönderemiyorum

Hoşgeldin canımm
Buraya yaz sen de hallisna başkan gittiyse ben ona
bilgilerini özelden mesaj atarım sen yaz
yaşın
hamile kaldığın kilon
son ad.tarihin
tahmini doğ.tarihi
bebişin cinsiyeti
varsa adı
birde 2 li 3 lü test yapıldıysa o

Cigdemcim neden yatiramiyormusuz ilk gunlerde sakincali miymis?

Canım sanırım dedim zaten eşimin arkadaşı öyle dedi.İlk zamanlar yatıramıyosunuz en iyisi siz de ayrı taşınabilir bişey düşünün demişti.Sanırım büyük olduğu için uyumasını güçleştiriyormuş.Şu küçük minik yataklar oluyor ya hani tekerlekleri olan onlarda iyiymiş.
Ama yanlarına falan yastık sünger vb.şeyler koyunca uyuyabilir bence kendi yatağında.....

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda kocaman öpüldünüz hepiniz

tesekkurler a seyma sımdı ıyıyım ama yarın bebegımızın durumu bellı olcak..ınsallah guzel haberlerle cıkarız doktordan

Didemcim ben de artık elimle hissedebiliyorum.Hatta akşam sırtüstü yatım.
Baktım çok hareketliydi dur dedim elimi koyayım koydum biraz bekledim
ve arka arkaya tam 6 kez parmaklarımı ittirdi.Çok net hissettim.
Geçen akşam da kıpırdarken sağ tarafımda eşime gel dedim o da kulağını koydu (bişeyler duyacakmış gibikaydirigubbakcemile3)ama o anda bir tekme eşimle aynı anda duydunmu dedik.Çok ilginçti o da fiziksel olarak hissetti yani.Çok ama çok güzel bir duygu.

Son birşey daha yazıcam ve çıkıcam.Daha önce de yazmıştım.
Eğer oda yapıcaksak bebişe ve hemen yatırmayı düşünüyorsak.1.5 ay sipariş üretim süresi
1.5 ay da havalandırma süresi var.Bu çok önemli bence bebiş için direk mobilya kokan odaya
bebeği sokmak doğru olmaz.aklınızda bulusun dedim:))))

Kızlar geçmişi okudum alıntı felan yaptım ama çok karışıklık oldu kaldı walla yeni gelenlerle merhaba inşallah bebişlerinizi sağlıklı şekilde kucaklarına almanızı nasip eder Allah.
Ben megadyn kullanıyordum ama dr kesti sen yeterince vitamin almışsın dedi :umursamaz:
Ben hamlelik dergisi alıyordum orada yazıyordu 3-4 aylıkken ayırın bebişinizi diye ben ilk yatak odasına koyacağım park yatağı sonra 3-4 aylıkken oturma odasına alacağım büyüyünce Allah izin verirse zaman oda alacağım bizimde odamız yoktu ben bebişimin odası olsun çok isterdim ama maalesef oda takımı koyacak odamız yok ilerde çatı katı yaparsak ölme eşşeğim ölme...
Rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun soho sen kurtuldun sıra bende ama ben 20. haftam dolmadan gitmicem...
Başka hatırladığım bişi yok heh bu arada ben daha iyiyim iyileştim sanırım...

Evet canim ben atlattim cok iyi oldu... Zaten izin almam saglik ocagina gitmem dert.. Izin almisken hepsi cikti ilactir asidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…