2010 Ağustos Anneleri

merhaba aranıza az evvvel katıldım ben de ağustos annesiyim:)
merhaba canım hoşgeldin...
ilk iş linki sık kullanılanlarına eklemek olsun:) ve bol bol paylaşımlarını-katılımlarını bekliyoruz..
ilk sayfamızda bulunan listemize eklemem içinde gerekli bilgilerini yazarmısın..
yaş? hamile kaldığın kilo? son adet tarihi? tahmini doğum tarihi?
bebişin cinsiyeti? belliyse ismi? 2-3-4 lü testlerin hangisinin yapıldığı gibi..
sevgiler..

hepiniz bitanesinizzzzza.s.
nasılda yardımcı oluyorsunuz.. çok saolun gzel arkadaşlarım benim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım bugün bir daha aradım hastaneyi(çok pipirikliyim) benim randevum bu c.tesi. Önce kendi doktoruma gideceğim sonra ona(doktorum istek yazacak özel sigortadan parasını almam için.) Parası da ssk ya 95 dedi ama bizim doktorumuzun muayene edip istek yazması lazım dedi ben kendi doktorum yazarsa dedim o zaman 130 dedi. bana daha mantıklı geldi özel sigortamdan %80'ini alacağım zaten. Cd veriyormuş canım ayrıca bebek güzel poz verirse renkli resmini de veriyormuş. O gün olmasa bile en geç o akşam yazarım ben size yeterki iyi olsun kuzum

Bence Özemin aldığı kilo iyi canım ya ben 2.5 kilo verdim üstüne 1kg aldım yani yaklaşık -1 kg almış oldum bana ne demeli ya:)))))ama bebişim gayet normal şükürler olsun....

Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)

CANLARIM, BEN DE DOĞUMA 3 HAFTA KALA ÇIKICAM İZNE, TEMMUZUN 2. YADA 3. HAFTASI GİBİ. şutarafagitti DOĞUMA KADAR, NE KAR ÇALIŞSAM KAR, KALAN İZNİMİ BEBEĞİMLE GEÇİRİRİM.
BİR DE SÜT İZNİ VAR GÜNDE 1,5 SAAT. BEBEĞİMİZ 1 YAŞINA BASANA KADAR OLUYO BU. AMA BEN TOPLU KULLANICAM, O DA 1 AY YAPIYO.. :dance:
Bİ DE YILLIK İZNİMİ DE EKLERİM. HİÇ YOKTAN İYİDİR KUZULAR. HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI DOĞSA Bİ!
:hooray:

aaa kızlar unutmadan eklemek istiyorum.. bu siteden tanıdığım yakın tarihte doğum yapmış bir arkadaşım özellikle paylaşmamı istedi..
erken doğum yaptı o.. ve bunun sebebide idrar yolları iltihabı.. çok şükür kızı sağlıkla geldi ama nihayetinde erken geldi..
bol su içmemizi ve idrar testi yaptırmayı ihmal etmememizi söyledi..

Bu arada benim bebiş çok hareketli çok net hissediyorum ama hep aşağılarda tekmesi göbek deliiğimize daha yakın olması gerekmezmi ya? Benim göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıyı tekmeliyor sizde durum ne?

Ok.tatlım bekliyoruz o zaman güzel haberlerinizemuszemuszemuszemus

Seymacim benim bunun icin super bir fikrim var cok telas ediyordum oda alsam mi alsam yatiramaz miyim gece kalkip emzirmeye obur odaya mi gidicem vs vs diye ama sonra dusundum ki benim cocuk odasi yapacagim yerde kucuk bir yatak var zaten bebegi odama degil ben bebegimin odasina tasinicam boylelikle onu ayirmasi guc olmaz ilk gunden beri yattigi yerde ve annesi yaninda olur... Artik kesin eminim kararimda oda alicam bebegime ben de gece onun odasinda kalicam bir de su kraftin dondisinden alirim gunduz oturma odasinda falan ona yatiririm :) benim icin hersey daha aydinlik su an :)

Haklısın canım benim 1 ark. da hamiş o bizden 1 ay önde. Onda şuan idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik vermiş doktoru çok önemli demiş aman kızlar çok su için

Bu arada benim bebiş çok hareketli çok net hissediyorum ama hep aşağılarda tekmesi göbek deliiğimize daha yakın olması gerekmezmi ya? Benim göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıyı tekmeliyor sizde durum ne?
serdemcimm bende de durum aynı.. öncesinde göbek deliğinin çevresinde seğirmeler vardı ama artık aşağılarda kıpırtı var sağlı sollu:)

herkese slm uzun zamandır yazamadım bılenler hatırlar cok zor bı hamılelık gecırdım hastanede yattım dort kez..kılo kaybım oldu..cok sukur bu kac haftadır daha ıyıyım gebelıgımın baslarında gecırdıgım rahatsızlıktan dolayı kullanmak zorunda oldugum ılaclar vardı ..bebegımın sakat olup olmadıgını yarın prof atıl yukselden ogrenıcez..benım ıcın cok stress lı bı donemdı aramıza katılan arkadasların hepsıne selamlar sevgıler herkese ıyı haftalar dılıyorum

herkese slm uzun zamandır yazamadım bılenler hatırlar cok zor bı hamılelık gecırdım hastanede yattım dort kez..kılo kaybım oldu..cok sukur bu kac haftadır daha ıyıyım gebelıgımın baslarında gecırdıgım rahatsızlıktan dolayı kullanmak zorunda oldugum ılaclar vardı ..bebegımın sakat olup olmadıgını yarın prof atıl yukselden ogrenıcez..benım ıcın cok stress lı bı donemdı aramıza katılan arkadasların hepsıne selamlar sevgıler herkese ıyı haftalar dılıyorum

Ben de alacağım odasını süsliycem şimdi önümüzdeki ay boyatıcam önce öbür ay da alırım ancak gelir perdesi halısı duvar kağıdı vs. Ayrıca annem beşik yaptıracakmış süslü püslü onu da yatak odama alacağım. Akşamları beşiğinde yatacak(odamda) 5-6 ay gündüz yatağında yatacak. Biz öyle düşündük ama kararsızım çilekte beğendim 1 takım. 1 de 1 mağazada daha beğendim ortalama fiyatlar 2000-2500 civarı. Perde halı nevresim yorgan herşeyi içinde

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum sepet alıcam ve oyun parkı 6 aydan sonra oda yapıcam canım

aynen öyle canım ama doktorunun raporu dahilinde aradaki 5 haftada izine ayrılabiliyorsun canım

Kıslar bebişi ilk aylarda daha o yatağına yatıramıyormuşuz sanırım.Ama oda yapıcaksak hazır olması gerekli bence.Çünkü yavaş yavaş alıştıra alıştıra yatırıcaz orada.İlk önce şu parc yataklardan alıcam bende.Hem toplanıp götürülebiliyor o yüzden parkyatak istiyorum annemlere giderken rahat ollur diye.Ama odayı da yapıcam dolabı falan herşeyi olsun.

Sonrasında aynen ben de Özlemcim senin gibi düşünüyorum bizim bebiş odasında da
köşe takım var.Orada yatarım alıştırana kadar diye düşünüyotum.Çünkü kocişi de uyandırmaya kıyamam ben erkenden işe gidiyo çünkü.Ama en mantıklısı bu galiba onun odasında yatmak.Çünkü bir de şu çok önemliymiş.Örneğin gece saat 3 te emzirmemiz gerekiyorsa mutlaka başında olup onu uyandırıp emzirmeliymişiz sonraları saatine kendi alışıyormuş veee saat 3 te mıkırdanmaya başladığı anda hooop memeyi ağzına emerken zaten gene uyuyorlar.böylece hiiç ağlamaya meydan vermemiş oluruz.

Eşimin iş arkadaşına gittik geçen haftalarda.7 aylık bebişleri var.Onlar aynen yaptıklarını uyguladklarını anlattılar herşeyini saatiyle yapıyorlarmış inanınki.Banyosunu bile.Aynı saatte yaptırınca ve yatağına yatırınca birde ninni müziği varmış onu da koyunca bebiş uyuması gerektiğini anlıyormuş Veeeee hiç sallamak yok diyor kesinlikle herşeyini böyle alıştırmışlar.Çok hoşuma gitti.İnşallah bizimde böyle olur.Hem nasıl hareketli bir bebek anlatamam size.Sanki çok huysuz gibi ama onlar gece falan hiç ağlamıyor uykusu da düzene girdi diyorlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…