2010 Ağustos Anneleri

Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
sağlıklı sıhatlı bir avazdada inşallah doğurmayı nasip etsin..
Herkesin ilk bebeğimi bu arada?

hoşgeldinn

gün sayıyoruz hepimiz 1 hafta bile geçse seviniyoruz valla. Eskiden hamilelere özenirdim şimdi kucağında bebekleri olanlaraaaa

ay evet canım ya hamile kalmak içinde ben baya bi bekledim ama insan gerçekten sabırsızlanıyor onu görüceği günü bekliyor
doğduktan sonrada 1 yaş 2 yaş diye sabırsızlanıcaz heralde

Günaydın kızlaarr! a.s.

Angelcım sana da kız geliyomuş hayırlı olsun :)) boşver turuncuları sarıları sen direkt olarak pembeye geç bence, 16. haftada pipisi yoksa yoktur artık :))

Derincim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.

Ninikçim sana da hoşgeldin diyim, hamileliklerimiz boyunca (ve tabii sonrasında da) burdan çok güzel anlarımızı paylaşacağız inşallah :)

nasip etsin rabbim

birçoğumuzun diyelim ama 2. kez anne olan arkadaşlarımız da var :)

hoşbuldummmmmmmmm......sende hoşgeldin amin canım inşallah ...

Kızlar buarada aranızda detaylı ultrasona giren var mı? (radyolog eşliğinde olan)
Ben cuma günü giricem biraz uzun sürüyormuş bebeğin tüm organlarını herşeyini tepeden tırnağa inceliyorlarmış merak ediyorum bakalım nasıl olcak...

nasip etsin rabbim
benim ikinci bebeğimm...
teşekkür ederim canım valla dikkat de etsem hastalanıyorum bünyem zayıfladı sanırım..:sinifsinif:

Günaydın kızlar,
geçmişi okuyorum 2 gündür ancak yakaladım sizi,
Angellll tebrik ederim cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah,
Benimde bu Cuma doktor günüm, 4lü test ve detaylı ultrason var, biliyosunuz risk nedeni ile bizim testleri erkene çekmişti doktor, bakalım umarım bende güzel haberlerle dönerim ancak zaman geçmedi, şu cuma bi gelmedi.... heyecen var çok fazla, bide cinsiyeti öğrenicez bizde bakalım hayırlısı,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum
çok öpüldünüz

hoşgeldin canımcımm :)) ben ayın 27 sinde gireceğim inş. merakla bekliyorum... inş. güzel haberler alırız hepimiz... 2li testten sonra şimdi bundan korkuyorum.. hayırlısı ile girip çıksak sağlıklı olduklarını öğrensek artık daha korkmam... ondan sonra erken doğum olmasın diye dua etmeye başlarım artık :)))

YA KIZLAR BU ARADA ŞU HAFTA HESABINI AYA VURDUĞUNUZDA YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLUYORUZ..BEN İŞİ GÜN SAYMAKLA ÇÖZDÜMdelikafadulden

MESELA 20+0 IM BUGÜN GÜN OLARAKTA 139 . GÜN

DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM BU DURUMUDA NORMALDE BU HESAPLAYICILAR FALAN BİR AYI 28 GÜNDEN HESAPLIYORMUŞ AMA ASLINDA ORTALAMA 30 GÜN BAZ ALINMALIYMIŞ.DİREKT GÜNÜMÜ 30 A BÖLÜP O ŞEKİLDE NE KADARLIK OLDUĞUMU BULUYORUM .DOLU DOLU 4,5 AY BİTTİ 5 DOĞRU GİDİYORUZ

hep korkacak birşey var di mi haklısın valla bunun sonu yok :)))

Günaydın canımm... hayırlısı gelsin Allahtan ne gelirse... hepimize güzel sonuçlar anlatalım arkadaşlarımıza inş. :Saruboceq:

valla şekerim ben bilmem... 3 gün sonra ben 5. ayımı bitiyor muyum bitiryorum.. hesaplayıcıların ne dediği önemli değil

şaka bir yana haklısın canım hafta olarak düşündüğümüzde de 20. hafta tam yarısı olmuş oluyor 4,5 aylık gibi... ama insanız işte hep ilerlersin büyümüş olsun diye düşünüyoruz öyle de kuruyoruz... ama ben soranlara 5 aylık diyorum haftayı söylediğimde zaten anlayan pek çıkmıyor...

hep korkacak birşey var di mi haklısın valla bunun sonu yok :)))

sorma canım... yukarıda da yazdım ya.. hep o korkuyu yenebilmek için öne gitsin istiyorum tarih benim için geçen her bir gün mucize :)) sanki büyüdükçe ona bişey olma olasılığı düşüyor gibi geliyor :))

nasip etsin rabbim

selam canım sende hoşgeldin aramıza
amin inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçirip hayırlı doğumlar yaparız
bu arada benim ilk bebeğim :)
ve genelimizin de öylee:hulya:

günaydın canımcım evet sanırsam öle ama yanılma payı bıraktım bende:)
artık önümüzdeki ay pembe bişeyler alırım
ayy bu arada bi hastane çıkışları beğendim kız için o kadar güzeldi ki ama almadım bi ay daha bekleyim dedim:)))

sen nasılsın canımm

günaydın tatlım
sağolasın hepberaber sonuna kadar gideceğiz inşallah sağlıkla
sonrada meleklerimizi alacağız kucağımıza inşallahhopuyorumnanaktan
seninde hakkında hayırlısı olsun canım merak etme herşey yolunda gidecek
göreceksin uzun uzun meleğini ne güzel hayırlısı olsun hepimizin hakkında tatlımmŞeniz

Gerçekten tek duam o, hepimiz için herşeyin yolunda gitmesi,
Bu arada soho sana katılıyorum, önden gitmek istiyoruz çünki herşey günlere bağlıymış gibi geliyor, iyi geçen bir gün, sağlıkla tamamlanmış bir hamilelik için dualarımız,
Bizimde öyle olacak kızlar

ben girmedim farklı bir ultrason mu oluyor o
geçen ay gidişimde
doktor bütün organlarına baktı gerçi tek tek bir sorun olmadığıı söyledi ama cadıarzu

Herkese tünaydınlarrr biz deldiikkkk :))
Yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum :)
Geçmişi okudum anca gelebildim.herkes iyi gördüğüm kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…