hoşgeldinn
gün sayıyoruz hepimiz 1 hafta bile geçse seviniyoruz valla. Eskiden hamilelere özenirdim şimdi kucağında bebekleri olanlaraaaa
Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
sağlıklı sıhatlı bir avazdada inşallah doğurmayı nasip etsin..
Herkesin ilk bebeğimi bu arada?
günaydın kızlaarr! A.s.
Angelcım sana da kız geliyomuş hayırlı olsun :)) boşver turuncuları sarıları sen direkt olarak pembeye geç bence, 16. Haftada pipisi yoksa yoktur artık :))
derincim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Ninikçim sana da hoşgeldin diyim, hamileliklerimiz boyunca (ve tabii sonrasında da) burdan çok güzel anlarımızı paylaşacağız inşallah :)
benim ikinci bebeğimm...Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
teşekkür ederim canım valla dikkat de etsem hastalanıyorum bünyem zayıfladı sanırım..:sinifsinif:Günaydın kızlaarr! a.s.
Angelcım sana da kız geliyomuş hayırlı olsun :)) boşver turuncuları sarıları sen direkt olarak pembeye geç bence, 16. haftada pipisi yoksa yoktur artık :))
Derincim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Ninikçim sana da hoşgeldin diyim, hamileliklerimiz boyunca (ve tabii sonrasında da) burdan çok güzel anlarımızı paylaşacağız inşallah :)
Kızlar buarada aranızda detaylı ultrasona giren var mı? (radyolog eşliğinde olan)
Ben cuma günü giricem biraz uzun sürüyormuş bebeğin tüm organlarını herşeyini tepeden tırnağa inceliyorlarmış merak ediyorum bakalım nasıl olcak...
hoşgeldin canımcımm :)) ben ayın 27 sinde gireceğim inş. merakla bekliyorum... inş. güzel haberler alırız hepimiz... 2li testten sonra şimdi bundan korkuyorum.. hayırlısı ile girip çıksak sağlıklı olduklarını öğrensek artık daha korkmam... ondan sonra erken doğum olmasın diye dua etmeye başlarım artık :)))
Günaydın kızlar,
geçmişi okuyorum 2 gündür ancak yakaladım sizi,
Angellll tebrik ederim cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah,
Benimde bu Cuma doktor günüm, 4lü test ve detaylı ultrason var, biliyosunuz risk nedeni ile bizim testleri erkene çekmişti doktor, bakalım umarım bende güzel haberlerle dönerim ancak zaman geçmedi, şu cuma bi gelmedi.... heyecen var çok fazla, bide cinsiyeti öğrenicez bizde bakalım hayırlısı,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum
çok öpüldünüz
benim ikinci bebeğimm...
YAA NE GÜZEL KAÇ YAŞINDA İLK ÇOCUĞUN ...SEN TERÜBELİSİN ÖYLEYSE ARTIK SANA DANIŞIRIM BEN DURMADANdelikafadulden
CİNSİYETİ BELLİMİ PEKİ?
YA KIZLAR BU ARADA ŞU HAFTA HESABINI AYA VURDUĞUNUZDA YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLUYORUZ..BEN İŞİ GÜN SAYMAKLA ÇÖZDÜMdelikafadulden
MESELA 20+0 IM BUGÜN GÜN OLARAKTA 139 . GÜN
DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM BU DURUMUDA NORMALDE BU HESAPLAYICILAR FALAN BİR AYI 28 GÜNDEN HESAPLIYORMUŞ AMA ASLINDA ORTALAMA 30 GÜN BAZ ALINMALIYMIŞ.DİREKT GÜNÜMÜ 30 A BÖLÜP O ŞEKİLDE NE KADARLIK OLDUĞUMU BULUYORUM .DOLU DOLU 4,5 AY BİTTİ 5 DOĞRU GİDİYORUZ
hep korkacak birşey var di mi haklısın valla bunun sonu yok :)))
Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
Günaydın kızlaarr! a.s.
Angelcım sana da kız geliyomuş hayırlı olsun :)) boşver turuncuları sarıları sen direkt olarak pembeye geç bence, 16. haftada pipisi yoksa yoktur artık :))
Derincim geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Günaydın kızlar,
geçmişi okuyorum 2 gündür ancak yakaladım sizi,
Angellll tebrik ederim cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah,
Benimde bu Cuma doktor günüm, 4lü test ve detaylı ultrason var, biliyosunuz risk nedeni ile bizim testleri erkene çekmişti doktor, bakalım umarım bende güzel haberlerle dönerim ancak zaman geçmedi, şu cuma bi gelmedi.... heyecen var çok fazla, bide cinsiyeti öğrenicez bizde bakalım hayırlısı,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum
çok öpüldünüz
bir kızım var cadoloz.gamyoncuiremsubenim ikinci bebeğimm...
YAA NE GÜZEL KAÇ YAŞINDA İLK ÇOCUĞUN ...SEN TERÜBELİSİN ÖYLEYSE ARTIK SANA DANIŞIRIM BEN DURMADANdelikafadulden
CİNSİYETİ BELLİMİ PEKİ?
bir de inşallah oğlumm olcek!!
danışabilirsinn tabi kii tecrübeli sayılırım artık...zemuszemus
kızlar buarada aranızda detaylı ultrasona giren var mı? (radyolog eşliğinde olan)
ben cuma günü giricem biraz uzun sürüyormuş bebeğin tüm organlarını herşeyini tepeden tırnağa inceliyorlarmış merak ediyorum bakalım nasıl olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?