2010 Ağustos Anneleri

Allegra cım ben geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona.evet bebişin heryeri didik didik inceleniyo çok güzel bi şey yani..tabi sende bu arada bol bol görüyosun bebişini bahaneyle :)) yarım saat kadar sürüyo cnm.cinsiyet içinde en belirgin ultrason deniyor.benimde erkek olduğu kesinleşti..
Ninik cim bende izmirliyim hemşeriyiz:)) ama evlenince eşim buralı yani ankaralı olduğu için ankarada oturuyoruz..sen nersindensin güzel memleketimin.buarada çok özledim.benim bütün aile,eş dost hep orda.burda hiç kimsem yok ( uzun bi süredir yani hamişlikten dolayıda gidemiyorum.annem geliyo arada işte..

YAA NE GÜZEL...BEN BORNOVADA OTURUYORUM CANIM..ÖZLENMİCEK GİBİ BİR YER DEĞİLKİ İZMİR.ÜZÜLDÜM SENİN ADINA YA KIYAMAM olumunekankayizsmile .DOĞUMU FALAN ANKARADA MI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ CANIM?
ŞİMDİDEN CIVIL CIVIL OLDU BİLE BURALARI..AİLEN HANGİ SEMTTE?

oyyyyy anladım canım ozaman kilo almadığımıza sevinicez.
Benim de ağrılarım vardı dün canım yaaa.Amniyosentez yapılan yerden aşağıya
doğru bıçak saplar gibi birr sancı oluyordu aradım doktorumu bol su içç sırtüstü yat dedi
bir de allaha dua etmekten başka çare yok dedi.Düşük olmaz olmaz diyemem sen yine de dikkat et dedi.Korktum ben de yattım hep dün akşam falan bugün kalkktım arada bir yine oluyor sancım ama dünkü gibi dedğil allaha şükür.
Hoşgeldin arkadaşıııııım:))))yaşını hamile kaldığın kilonu belliyse bebeğinin cinsiyetini ve ismini yazabilir misin tatlım?
Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
sağlıklı sıhatlı bir avazdada inşallah doğurmayı nasip etsin..
Herkesin ilk bebeğimi bu arada?

Amiiiin amiiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyy kızlar benim tatlı oğluşum çok fena bgün yaaa.
Hiç durmuyor elimi koyuyorum elimi de ittiriyor ne istiyor
annesinden ki yaaaavvvvv

Evet acı bana şekerim :) izmirden sonra hele de ankara gibi denizi olmayan bi yerde yaşamak çok zor vallaa..ama napayım kendim buldum kendim ettim.çok büyük konuşmuştum zamanın da :)) ankarayı bırak kimsem yok burda ne bi akraba ne bi arkadaş vs.. yani zor anlıyacağın..neyse..bizimkiler çamdibi semtindeler cnm..bornovaya yakınız belki bilirsin..
Doğum tabi mecburen burda olcak cnm

Hoşgeldin arkadaşıııııım:))))yaşını hamile kaldığın kilonu belliyse bebeğinin cinsiyetini ve ismini yazabilir misin tatlım?

YAŞIM 26
KİLOM:48
OĞLUM OLUCAK İNŞALLAH
İSMİDE ÖMER TAHA

AAAAAAAA :1shok:CİDDİMİSİN BENDE ÇAMDİBİNDENDİM EVLENMEDEN ÖNCE
GÖÇMEN FALANMISINIZ PEKİ?
ANNEMLER HALA ORDA OTURUR.MERSİNLİ SON DURAĞI BİLİRSİN ORDA

arkadaşım ben ne yaptım biliyor musun?Bebiş için excel de tablo hazırladım :roflol:30 günü ayrı renklere boyadım böylece hiiiiç şaşırmıyorum çok ta iyi oluyor.Bakıyorum ayımı ne zaman dolduruyorum diye.kaydirigubbakcemile2

ayyyyy kızlar benim tatlı oğluşum çok fena bgün yaaa.
Hiç durmuyor elimi koyuyorum elimi de ittiriyor ne istiyor
annesinden ki yaaaavvvvv

Merhaba cnm..ağrılarının azalmasına sevindim.allahın izniyle hiç bişeyciğin olmucak merak etme.ama sen yinede dr un dediği gibi bol su iç ve yat dinlen..
Buarada ne güzel net bi şekilde hissetmen.ben daha öle elimi ittirecek kadar net bişey hissetmiyorum halen.çok arada akşamları bazen pıt pıt hissediyom ama düzenliliği yok.inşallah bende yakında sürekli net olark hissederim.

AAAAAAAA :1shok:CİDDİMİSİN BENDE ÇAMDİBİNDENDİM EVLENMEDEN ÖNCE
GÖÇMEN FALANMISINIZ PEKİ?
ANNEMLER HALA ORDA OTURUR.MERSİNLİ SON DURAĞI BİLİRSİN ORDA

İzmirli olan nasıl biliyo :)) evet cnm göçmeniz.bulgaristan.mersinliyi bilmemmi hiçç..ben sıdıka rodop lisesinde okudum.o yüzden çamdibi,altındağ,mersinli,yeşilova filan çok iyi bilirim.bizde tam olarak kamil tunca bulvarını bilirsin.kartal durağı vardır kokoreççilerin olduğu filan.hah işte tam oraya çok yakın oturuyoruz canım..dur şimdi tanıdık filan çıkmayalım olumunekankayizsmile

VALLA SÜPER BE alkisalkisalkis HİÇ DÜŞÜNMEDİM BEN BUNU CİDDEN ÇOK MANTIKLIYMIŞ.BENDE YAPAYIM İYİ FİKİRyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin valla defnee..akıllıca bi yöntem valla.bizde artık sana sorarız sen tablondan bakarsın bize olmazmııı yerimseniben

BİLİYORUM CANIM YA HER AKŞAM SERVİSLE ORDAN GEÇİYORUM BENDE...olumunekankayizsmile AYY ÇOK SEVİNDİM VALLA...

BENDE MERSİNLİ END.MESLEK LİSESİNDEN MEZUNUM..MUHTEMELEN SİMA OLARAK TANIRIZ BİRBİRİMİZİ

Benim oğluşum bir garip yaaa burada hala net hissetmeyenler var
ben tam 6.5 haftadır hissediyorum 1 hafta 10 gündür de fiziksel olarak elimle
hissediyorum çok garip yani her bişeyi erken oldu bizimkinin cinsiyetini de 13 haftalıkken söledi doktor.allah korusun bide erken gelirseeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…