Herkese tünaydınlarrr biz deldiikkkk :))
Yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum :)
Geçmişi okudum anca gelebildim.herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
bis yemeğe gidiyukk gelcezzzz
bir kızım var cadoloz.gamyoncuiremsu
bir de inşallah oğlumm olcek!!
danışabilirsinn tabi kii tecrübeli sayılırım artık...zemuszemus
YAAA NE GÜZEL BİR KIZ BİR OĞLAN HER İKİSİNİDE TATMIŞ OLUCAN
ALLAH İYİ YAZILAR YAZSIN İNŞALLAH:Saruboceq:
herkese tünaydınlarrr biz deldiikkkk :))
yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum :)
geçmişi okudum anca gelebildim.herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
Allegra cım ben geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona.evet bebişin heryeri didik didik inceleniyo çok güzel bi şey yani..tabi sende bu arada bol bol görüyosun bebişini bahaneyle :)) yarım saat kadar sürüyo cnm.cinsiyet içinde en belirgin ultrason deniyor.benimde erkek olduğu kesinleşti..
Ninik cim bende izmirliyim hemşeriyiz:)) ama evlenince eşim buralı yani ankaralı olduğu için ankarada oturuyoruz..sen nersindensin güzel memleketimin.buarada çok özledim.benim bütün aile,eş dost hep orda.burda hiç kimsem yok( uzun bi süredir yani hamişlikten dolayıda gidemiyorum.annem geliyo arada işte..
oyyyyy anladım canım ozaman kilo almadığımıza sevinicez.günaydın canımın içiii
bende çok sevindim kız olmasına ama dediğim gibi çok şaşkınım
annem diyo ki artık 6.hissime hiç güvenmicem genelde de herkes 5.ayı bekliyor kesinleşmesi için bakalım hayırlısı:)
kilosu da evet dediğin gibi ama işte dr tahmini söledi bu sefer dedi ama kız lafı açılınca kaynadı araya bide ultrason resmi vermedi bu sefer oraya yazıyodu tam herşeyi bu sefer çok uzun konuştuk hep araya kaynadı kapıya çıkınca kociş resim nerde dedi akannehir unuttum dedim akannehir aslında ben istemeden dr veriyodu her zaman ama neyse artık ay dediğin çabuk geçiyor zatenzemuszemus
canım zaten dr dedi ki kendi kilonuzla bebeğiniz bir gitmez yani çok kilo aldın diye bebekte kilo alığ sağlıklı olmaz yada kilo almadın diye sorun var demek değil dedi:kedi:
öle işte canımın içi
sen nasılsın biraz ağrıların varmış aradınmı doktorunu Şeniz
Hoşgeldin arkadaşıııııım:))))yaşını hamile kaldığın kilonu belliyse bebeğinin cinsiyetini ve ismini yazabilir misin tatlım?Herkese merhaba....
Aranıza yeni katılıyorum gerçi diğer topikte yazmıştım ama hatırlamayabilirsiniz
benimde allah kısmet ederse beklenilen doğum tarihim 4 ağustos
bugün tam 20.haftamızıa girdik günleri sayıyoruz...
Amin kızlar çok sağolun cümemizin inşallah kucağında görmeyi
nasip etsin rabbim
sağlıklı sıhatlı bir avazdada inşallah doğurmayı nasip etsin..
Herkesin ilk bebeğimi bu arada?
YAA NE GÜZEL...BEN BORNOVADA OTURUYORUM CANIM..ÖZLENMİCEK GİBİ BİR YER DEĞİLKİ İZMİR.ÜZÜLDÜM SENİN ADINA YA KIYAMAM olumunekankayizsmile .DOĞUMU FALAN ANKARADA MI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ CANIM?
ŞİMDİDEN CIVIL CIVIL OLDU BİLE BURALARI..AİLEN HANGİ SEMTTE?
Evet acı bana şekerim :) izmirden sonra hele de ankara gibi denizi olmayan bi yerde yaşamak çok zor vallaa..ama napayım kendim buldum kendim ettim.çok büyük konuşmuştum zamanın da :)) ankarayı bırak kimsem yok burda ne bi akraba ne bi arkadaş vs.. yani zor anlıyacağın..neyse..bizimkiler çamdibi semtindeler cnm..bornovaya yakınız belki bilirsin..
Doğum tabi mecburen burda olcak cnm
YA KIZLAR BU ARADA ŞU HAFTA HESABINI AYA VURDUĞUNUZDA YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLUYORUZ..BEN İŞİ GÜN SAYMAKLA ÇÖZDÜMdelikafadulden
MESELA 20+0 IM BUGÜN GÜN OLARAKTA 139 . GÜN
DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM BU DURUMUDA NORMALDE BU HESAPLAYICILAR FALAN BİR AYI 28 GÜNDEN HESAPLIYORMUŞ AMA ASLINDA ORTALAMA 30 GÜN BAZ ALINMALIYMIŞ.DİREKT GÜNÜMÜ 30 A BÖLÜP O ŞEKİLDE NE KADARLIK OLDUĞUMU BULUYORUM .DOLU DOLU 4,5 AY BİTTİ 5 DOĞRU GİDİYORUZ
ayyyyy kızlar benim tatlı oğluşum çok fena bgün yaaa.
Hiç durmuyor elimi koyuyorum elimi de ittiriyor ne istiyor
annesinden ki yaaaavvvvv
AAAAAAAA :1shok:CİDDİMİSİN BENDE ÇAMDİBİNDENDİM EVLENMEDEN ÖNCE
GÖÇMEN FALANMISINIZ PEKİ?
ANNEMLER HALA ORDA OTURUR.MERSİNLİ SON DURAĞI BİLİRSİN ORDA
amin canım hepimizin evlatlarına güzel yazılar yazsın Allahım.:Saruboceq:YAAA NE GÜZEL BİR KIZ BİR OĞLAN HER İKİSİNİDE TATMIŞ OLUCAN
ALLAH İYİ YAZILAR YAZSIN İNŞALLAH:Saruboceq:
arkadaşım ben ne yaptım biliyor musun?Bebiş için excel de tablo hazırladım :roflol:30 günü ayrı renklere boyadım böylece hiiiiç şaşırmıyorum çok ta iyi oluyor.Bakıyorum ayımı ne zaman dolduruyorum diye.kaydirigubbakcemile2
arkadaşım ben ne yaptım biliyor musun?Bebiş için excel de tablo hazırladım :roflol:30 günü ayrı renklere boyadım böylece hiiiiç şaşırmıyorum çok ta iyi oluyor.Bakıyorum ayımı ne zaman dolduruyorum diye.kaydirigubbakcemile2
İzmirli olan nasıl biliyo :)) evet cnm göçmeniz.bulgaristan.mersinliyi bilmemmi hiçç..ben sıdıka rodop lisesinde okudum.o yüzden çamdibi,altındağ,mersinli,yeşilova filan çok iyi bilirim.bizde tam olarak kamil tunca bulvarını bilirsin.kartal durağı vardır kokoreççilerin olduğu filan.hah işte tam oraya çok yakın oturuyoruz canım..dur şimdi tanıdık filan çıkmayalım olumunekankayizsmile
Merhaba cnm..ağrılarının azalmasına sevindim.allahın izniyle hiç bişeyciğin olmucak merak etme.ama sen yinede dr un dediği gibi bol su iç ve yat dinlen..
Buarada ne güzel net bi şekilde hissetmen.ben daha öle elimi ittirecek kadar net bişey hissetmiyorum halen.çok arada akşamları bazen pıt pıt hissediyom ama düzenliliği yok.inşallah bende yakında sürekli net olark hissederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?