2010 Ağustos Anneleri

valla ne güzel olur..kızlarınızı getirin getirin bende oğlumu getireyim gelin seçelim kendimize :jeyyar: tam bi erkek anası oldum dimi şimdiden çok fenayımmmmm kaydirigubbakcemile3

yok canım sen kötü değilsin. bende bazen yazıyorum falan kimse görmüyor. bende biraz geç girdim gruba benden önce herkes samimi olmuş falan diye düşünüyorum. ama insan kötü oluyor. haklısın. hatta bende resim koyayım diye düşündüm sonra kimse umursamaz belki diye vazgeçtim. hamilelik alınganlığıı sanırım

AŞKOLSUN CANIM YA, BEN OKADAR HIZLI GELEN MESAJLARA RAĞMEN SENİN RESME YORUM BİLE YAZDIM :1no2:

haklısın canımm :) öle dalıyoruz ki bazı şeylere selamlar arada kaynayıp gidiyorr bilmiyorumkismile

Aynen öle berrakada cım..hepimize oluyo arada.sayfa yoğun olursa kaynıyo bazen yazılanlar.bi se benim bilgisayar ağır valla bazen zor yetişiyom cvp verene kadar kaç sayfa geçiyo..a.s.

yapmayın ama kızlaaaarrr... ben de üzülüyorum siz böle deyinceee mafoldumben

EVET CANIM, BAZEN BEN İŞ YOĞUNLUĞUNDAN AÇAMAIYORUM, EE ESKİLERİ OKUYANA KADAR YENİLERİ KATLANIYO. AMA ARTIK DİREK KONUYA GİRİYOM, ORTAYA KONUŞANLARA YANIT VERİYOM. YOKSA AYNI ANDA GİRMEMİZ VE GÖRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL Kİ.. :çok üzgünüm:

grup konusu da çok iyi fikir....
şu liste düzenlemeleri bitsin herkes grubu kurarız.. sadece bize ait olur.. herkes görür birbirini..

ben zaten selam vermedim ve konuya direk girdim,ama farkedilmedi sanırım neyse normal galiba ama bazen alıngan oluyorum sanırım....

bu arada kızınca gurbetcim seni atlamışım kusura bakma,görmüştüm yorumunu teşkkürler canım..

ficil bende seni merak ettim şimdi hadi resmini koy yerimseniben

ayy canımm benimmm:)))) koyarımm

Bide çoğumuz iş yerindeyiz..bazen işlerle uğraşırken kalıyo yazamıyoz.sonra geliyoz tekrar bissürü şeyler yazılmış oluyo.o yüzden alınmamak gerekir diye düşünüyorum.yani bilinçli yapılan bişey olmuyo ben eminim..

son 2msjımı kimse yorumlamamış....
benimde çoğu msjım yorumlanmıyor... artık bende söyleyeceğimmm:)

gözlerim yoruldu mavi-pembe görmekten:)
beni merak edenler.. tahmininizdeki ben nasılım??? face grubu da kuralımda oradan görürüz birbirimizi...

valla ne güzel olur..kızlarınızı getirin getirin bende oğlumu getireyim gelin seçelim kendimize :jeyyar: tam bi erkek anası oldum dimi şimdiden çok fenayımmmmm kaydirigubbakcemile3

hıccc kusura bakma canım benım kızımı kımseye vermem ben kaynana senııııı:):) bize şimdiden dıyoalr baslıgını vermeye baslayalım bızım gelın olsun dıye babamız kızıyo ben kızımı kımseye vermem dıye:):):)

Yasemın kızma canım ya gercekten sayfalar cok cabuk ılerlıyo... ondan oluyo kusura bakma uzmek ıstemezdık senı tatlısım...

Maşallah kızlar valla ağustos anneleri pek güzel..yeni nesil bebişler neden güzel anlaşılıyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…