Burcucum ınsallah bu nısnada degılde dıger nısna ayına 2011dekı nısan ayına esımın cok yakın arkadasının dugunu olcak ankarada... ıns gelırsek tanısalım ya olmaz mı kızlarımızda kucagımızda olur tanıstırırız onlarıda :):) sier falan tum ankaradakı arkadaslarla cok sevınırım ya oyle olursa...
kızlar ben mi kötüyüm bugün bilmiyorum ama kızıp çıktım,sona fotomu kaldırmadığımı hatırlayıp geri döndüm fakat görüyorum ki,o da önemsenmemiş.....dicek bişi yok ama bende bi tuhaflık var sanırım neyse........
kızlar ben mi kötüyüm bugün bilmiyorum ama kızıp çıktım,sona fotomu kaldırmadığımı hatırlayıp geri döndüm fakat görüyorum ki,o da önemsenmemiş.....dicek bişi yok ama bende bi tuhaflık var sanırım neyse........
Arada mesajlar kaynıyo, bende selam vermiştim ,kimse almadı ama kimseyede demedim neden selamımı almıyosunuz diye. kaydirigubbakcemile3 Takma böyle şeyleri.Direk konuya dal, o zaman gözden kaçmıyo mesajlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arada mesajlar kaynıyo, bende selam vermiştim ,kimse almadı ama kimseyede demedim neden selamımı almıyosunuz diye. kaydirigubbakcemile3 Takma böyle şeyleri.Direk konuya dal, o zaman gözden kaçmıyo mesajlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım sen kötü değilsin. bende bazen yazıyorum falan kimse görmüyor. bende biraz geç girdim gruba benden önce herkes samimi olmuş falan diye düşünüyorum. ama insan kötü oluyor. haklısın. hatta bende resim koyayım diye düşündüm sonra kimse umursamaz belki diye vazgeçtim. hamilelik alınganlığıı sanırım
yapmayın ama kızlaaaarrr... ben de üzülüyorum siz böle deyinceee mafoldumben
ben zaten selam vermedim ve konuya direk girdim,ama farkedilmedi sanırım neyse normal galiba ama bazen alıngan oluyorum sanırım....
bu arada kızınca gurbetcim seni atlamışım kusura bakma,görmüştüm yorumunu teşkkürler canım..
ficil bende seni merak ettim şimdihadi resmini koy yerimseniben
ayy canımm benimmm:)))) koyarımm
insallah canım ınsallah... bı gelsınde sıpacık... ben acayıp heycanlanıyorum boyle gunler gectıkce... 4 ay hemencecık gectı 4-5 ay mı gecmıcek demı:):) saglıkla alalım ıns...
Burcucum ınsallah bu nısnada degılde dıger nısna ayına 2011dekı nısan ayına esımın cok yakın arkadasının dugunu olcak ankarada... ıns gelırsek tanısalım ya olmaz mı kızlarımızda kucagımızda olur tanıstırırız onlarıda :):) sier falan tum ankaradakı arkadaslarla cok sevınırım ya oyle olursa...
inşallah canımcım
çok isterim seni görmeyi tanışmayı
irtibatı hiç koparmayalım inşallah
canıım yapma öle düşünmeeee... gitmee... neden önemseyelim seni şimdiye kadar yapmadıkta :)
Burcuuuu gördün nü resmimi kaldırayım mı artık seni bekliyoruum :))))
gördüm bitanemm
maşallahın var seninddeeee:kedi:
valla ne güzel olur..kızlarınızı getirin getirin bende oğlumu getireyim gelin seçelim kendimize :jeyyar: tam bi erkek anası oldum dimi şimdiden çok fenayımmmmm kaydirigubbakcemile3
ayy canımm benimmm:)))) koyarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?