2010 Ağustos Anneleri

yaaa bende geldim
herkes resmini koymuş
lütfen tekrar koyun benim 5 dk lık
ben de koyuyum sonraaaa:))))))

yaaa hepinizi göremedim kiiiiii ( ben başkanımızı da merak ediyodum burdamıııı kendisi..foto koydumu başkan....
Annişlerde çok hoşmuş vallaa..güzel anne adayları )

yaaa bende geldim
herkes resmini koymuş
lütfen tekrar koyun benim 5 dk lık
ben de koyuyum sonraaaa:))))))

oyyy datlısım kıyamam ben sana :):)olumunekankayizsmile benı gormedın mı bıdenem...

yaaa hepinizi göremedim kiiiiii ( ben başkanımızı da merak ediyodum burdamıııı kendisi..foto koydumu başkan....
Annişlerde çok hoşmuş vallaa..güzel anne adayları )

bende bende cok merak edıyom baskanımı...:) bu arada senıde merak edıyorummm nolcak sımdı:):)

oyyy datlısım kıyamam ben sana :):)olumunekankayizsmile benı gormedın mı bıdenem...

bende bende cok merak edıyom baskanımı...:) bu arada senıde merak edıyorummm nolcak sımdı:):)

görmedim(
lütfen takrar koyun azcık :))

CANIMCIM BEN DE 5 GİBİ FİLAN RESMİMİ KALDIRIRIM buyrunnnnnnnnn

gördüm tatlışım seni
maşallah sanaŞeniz

Bende koydum ama..bi baktım bütün fotolar kocişle bilgisayarımdaki idare edin artıkın..tek fotom yok ayol hiççç aaa şimdi farkettim bakk :))

Bende koydum ama..bi baktım bütün fotolar kocişle bilgisayarımdaki idare edin artıkın..tek fotom yok ayol hiççç aaa şimdi farkettim bakk :))

masallah tatlısısm sanada herkezede.. :teytey: bende farkettım zaten 5-6 foto var hıccc tek yok benımde hepsı kocısle...

Kendimi deşifre etmiş gibi hissediyom niyeki :))..ay hep korkarım böle yerlere foto vs koymaktan..neyse accık dursun bende eskiye dönerim )

Kızlar ben çıkıyorum işten eve erken gidiyim çok yoruldum akşam gelebilirsem görüşürüz. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…